Xiaomi 13T (HyperOS)?

raners

Majstr
4. mar 2008
2.877
480
83
Gamero , sicer si ne lastim xiaomi 15, imam pa xiaomi 14. In lahko rečem, da je vrei telefon (prej imel Samsung S20).. Sicer zaradi prej dosti samsung telefonov sem se očitno navadil na Samsung UI in mi Xiaomi UI ni tako dober in lep (sicer neke malenkosti, ampak vseeno)... Drugače xiaomi 14 dober telefon, res hitro polnjenje, vrei fotoaparat, deluje gladko..

Pri xiaomi UI mi še vedno ne ustrezajo te malenkosti:
- nima možnosti naret bližnjico do stika, preko katere bi z 1 klikom začel klicati ta kontakt (gre z 2 klikoma)...
- xiaomi UI elementi (widgeti) ne podpirajo prosojnosti
- stanje korakov ne more prikazovati na zaklenjenem zaslonu ali pri dolpotegu
- včasih sem naletel na kako UI težavo (npr.: spodnja vrstica se ni skrila v eni aplikaciji in tudi potrditveni gumb je bil pod to spodnjo vrstico in nisem mogel nekaj potrdit..)

Če ima kdo kake rešitve na zgornje nevšečnosti, naj prosim napiše..

Drugače verjamem, da je Xiaomi 15 še boljši aparat kot xiaomi 14... ;)

• Všeč mi je
Reactions: Gamero

shift

Guru
20. jul 2007
9.990
2.432
113
za šankom
Tisti, ki še čakate na posodobitev na android 15 in hyper os 2.0, spremenite regijo na Andoro, potem pa standardni postopek za posodobitev,
za update tudi posodobitev na android 15 ne odpravi težav z bluetoothem

Hondi

Guru
18. avg 2007
3.638
506
113
Meni pa na hyper še vedno plačila prek NFC ne delajo. Google pay napiše, da telefon ne podpira varnostnih standardov. 1x na 3 mesece pa dela za par dni in potem spet neha.

Na starem OS na drugem podobnem telefonu, ki nima več popravkov, ni nobenih težav. Downgradati novega pa brez jailbreaka ne morem več.
xiaomi 13T, hyperOS2.0.3.0
Dela google pay v nulo

delavec44

Guru
17. dec 2012
2.789
1.920
113
xiaomi 13T, hyperOS2.0.3.0
Dela google pay v nulo
Xiaomi Redmi Note 12 4GB/128GB

Ne vem kaj mu je. Probal že vse, reset, brisanje google play, ponovno dodajanje kartic. Dela 2 dni in potem spet javi, da telefon ne izpolnjuje varnostnih zahtev. Nič rootan, nobenih čudnih aplikacij.

Na MIUI ni bilo nobenih problemov. Potem pa avtomatska nadgradnja na hyperOS in štala.