Nekateri bodo plačevali celo manj kot sedaj vendar bo potrebno res vse imeti pod kontrolo.Če prav gledam te kalkulacije, se v normalni porabi brez "prekrškov", cena niti ni toliko dvignila. Problem so samo prekrški. Ti bodo boleli.
Nekateri bodo plačevali celo manj kot sedaj vendar bo potrebno res vse imeti pod kontrolo.Če prav gledam te kalkulacije, se v normalni porabi brez "prekrškov", cena niti ni toliko dvignila. Problem so samo prekrški. Ti bodo boleli.
Ja, za sebe sem izračunal, da se sicer na letni ravni dvigne mi cena za cca 20 Eur. (Na 3x25 varovalkah)Nekateri bodo plačevali celo manj kot sedaj vendar bo potrebno res vse imeti pod kontrolo.
Ali sploh imaš pametni števec, ki sam javlja podatke?Vceraj zacel 1.korak z novimi pravili e trga.
1.korak prijava na portal moj elektro. Njente nkjer vpisano odjemno mesto. Nic jasno..
2.korak - prosim nasvet in naprej...
Hvala.
Misliš tole?Od kje ti zvlekel to tabelo?
Kako dobiš .xlxs pod številko 1
Jp, tudi dobil od elektra da imamna vseh blokih isto jakost za obracun omreznine.Ali sploh imaš pametni števec, ki sam javlja podatke?
Tnx za plesko link. To ja,
Sem že pogruntalKako dobiš .xlxs pod številko 1
jaz sem po teh izračunih celo na letni cca 20€ manj... ampak če bo penal je gotovo.Ja, za sebe sem izračunal, da se sicer na letni ravni dvigne mi cena za cca 20 Eur. (Na 3x25 varovalkah)
Verjetno je bilo lažje vdreti v HSE kot pa se prijaviti na portal Moj elektroOcitno je portal moj elektro tudi bolj v kurcu. se prijavis z digit potrdilo pa mlincka nekaj minut in te ne najde. ..
situacija 3min....
Ne, mesečna omrežnina za moč je enostavno seštevek (cena posameznihblokov, ki so v mesecu x moč za posamezni blok) ... Saj je formula v aktu o omrežnini.Meni je ful čudno da vsi ti kalkulatorji kar pavšalno izračunajo za višjo/nižjo sezono, ko pa nimaš enakega števila dni, praznikov ipd.
Jaz bi pričakoval, da se to mesečno računa po dejanskem trajanju posameznih blokov...