Emoti

stieber

čebinar
1. sep 2007
17.258
3
36
Murgle
teli emoti so se pojavili nekaj stoletij prepozno...ko ni več samurajev, ki so obupno potrebovali ljudi, na katerih so testirali ostrino svojih rezil...

hooger

Fizikalc
5. sep 2007
1.984
17
38
Bled
Citat:
Uporabnik alexx_ pravi:
Citat:
Uporabnik malcomX pravi:
Citat:
Uporabnik alexx_ pravi:
jaz sem emo
redface-1.gif

Vidiš kak repetiram?

ves kaj, mi smo cist ql
jezen.gif

medium_tokio-hotel.jpg

najbolsi band na svetu
frown-1.gif

Nedvomno

Sploh zato k imajo že celo en (1) CD
bonk.gif

Počakaj pol leta, da jih smrklje pozabijo....

Sandrca

hudičkica
29. okt 2007
785
0
16
Citat:
Uporabnik stieber pravi:
Citat:
Uporabnik Sandrca pravi:
@alexx_ : matr, sj bi ti skorej vrjela. sm bla že mal v dilemi če bom določene osebke še spuščala v tvojo družbo. ampk nj ti bo:)

ON: ne vem če je blo omenjeno, ampak tokio hotel bodo v Sloveniji enkrat marca in takrat maste priložnost vidt ogroooooooooomn populacijo emotov na kupu.

A to je kakšn emo bend? Fak, če bom fotku na koncertu, si moram potem aquashield kupit za opremo, če si bo kdo rezu žile...
hysterical-1.gif

jp, je ja... maš pa slikco en post višje... (mogoč kkšnega več če me bo kdo prehitu med tem k odgovor tipkam)

Sandrca

hudičkica
29. okt 2007
785
0
16
hm ja pomoje tm nekje od 17-19 bi jim dala... dokej mladi. mislm da jz nism ravno pravi naslov za dajanje informacij o njih
smile-1.gif

Viper_XxL

Guru
20. avg 2007
9.568
1.091
113
Titograd
če so 15 stari so dosti.

Lani na Lentu sem pa videl ene par teh črnih stvorov, v krogu so bili, vmes zakurili par sveč pa malo so se jokali, v ozadju pa je špilal Pink Floyd tribute band
smile-1.gif
ti so verjetno že bližje pravim emotom bili. Pred dnevi sem šel na češko pa videl ene par takihki so izgledali kot emoti, ampak obnašali se niso nič kaj "emovsko" . pač jim paše ta stil oblačenja, recimo

Tjasa

Fizikalc
10. dec 2007
4.403
0
36
Kar se mene tiče, sem že mal prestara da bi bla na tekočem z vsem tem, opažam pa, da je EMO style postal bolj popularen kot rejverski.
Vsaj po Lj, ne vidim več pogosto kakšne pink cofaste bejbike z dudo okrog vratu in s čeveljčki iz CosmicShocka, ampak same neke zabedirane (wannabe?) mulote in smrklje, blede v ksiht in s čikom v goflji, črn okrušen lak na nohtih, cunj na sebi pa za ene tri sloje, od lobanj do uhanov v obliki kosti, ozaljšano s kapljami krvi -kje hudiča to sploh prodajajo? (Res sm out.)

Rezanje OMG, nisem vedela da to spada zraven. Za moje pojme bolano početje.. od Tokio hotel ne poznam niti enega komada, si bom šla pa sedajle pogledat na youtube, da vidim to čudo.

Svet tone v pogubo; na eni strani imamo ANE in MIE (ljubkovalno ime za dekleta, ki imajo svoje pro-ana strani -dekleta, ki bolehajo za anoreksijo (ane) in bulimijo (mie)), imamo EMOte ki se režejo in tulijo v polno luno ker so otožni ker jih nihče ne mara, niti babica ne, potem imamo najverjetneje še kaj...Nimam besed.

Danes je očitno postalo zlata vredno, če poznaš koga, ki je normalen vsaj glede teh zadev. Sicer pa sem mnenja, da ko bojo odrasli, bojo to spremenili pogled na vse to in upam, da se bojo nekoč smejali sami sebi.
Sama sem nekaj časa furala FLESHY sceno (neka napol rejverska kura
bonk.gif
) pri 15ih do nekje 18ga, zdej pa bognedej da mam na sebi take zadeve (oblačm se pač normalno, nekje na meji z modo, primerno za moja leta).

Se pa nasmehnem v poz. smislu, če vidim kakšno res lepo poštimano rejverko.
wink-1.gif

malcomX

Plastic
21. jul 2007
20.111
4
36
40
Z nekega planeta
www.mojabivsa.com
Citat:
Uporabnik The_Red_Devil pravi:
Koliko je pa tipo shujšal. To je tudi Tuna iz Blow-a oz. sedaj shujšani Randy iz My Name Is Earl

Potamalem 50 kg.

Zdaj:
my_name_is_earl_04a.jpg

nekoč (The First $20 Million Is Always the Hardest)

(tuna z blow-a je bil še bolj debel, potamalem 150kg)
187177-avatar.jpg

Priponke

• 187177-avatar.jpg
    187177-avatar.jpg
    23,3 KB · Ogledi: 136
Nazadnje urejeno:

kozarec

ALTERKA 08
29. jul 2007
4.802
0
36
na šihtu
.ksz.

Madona se staram.
crazy1.gif

Drugač pa - te lobanje so heavy metalci že včasih nosili (če se prav spomnim
rolleyes-1.gif
), pa črn lak je bil tudi že in (in je padel out),...
No, dokler si resno ne začno delati kakšne škode, mi je vseeno, kot mi je bilo vseeno za dude okoli vratu, strgane najlonke, vijolično-zelene lase,...

ChickenBoy

Fizikalc
27. avg 2007
1.918
0
36
40
zmaga.gif

Citat:
V Ljubljani v Hali Tivoli bo 28. marca 2008 gostovala

izjemno popularna skupina TOKIO HOTEL.

Ob tej priložnosti se bo pričela

predprodaja vstopnic ta ponedeljek, 24. 12. 2007 ob 10.00

z občutno nižjo ceno.

Prvih 2.000 vstopnic bo moč kupiti po ceni 34 EUR,

po prodaji teh pa bo cena 39 EUR.

Prodaja se bo torej pričela v ponedeljek, 24. 12. ob 10.00 na spletnih straneh

www.koncerti.net

ter na drugih prodajnih mestih po Sloveniji:
črpalke Petrola, Kompasove poslovalnice, poslovalnice Big Banga,

poslovalnice Globtourja, Modri študentski servisi,

blagajna Hale Tivoli, blagajna Križank in drugod.

Posebna klicna številka za nakup vstopnic

od 8.00 do 17.00 vsak delavnik: 031 349 000.

Cene vstopnic:

34 EUR v predprodaji – prvih 2.000 vstopnic/

39 EUR po prodanih 2.000 vstopnicah/

42 EUR na dan koncerta