"...th-jem (beri:Tokio Hotel) ne gre tolko za denar in se tudi drogirajo al zadevajo al kakorkoli še ne… in svoje koncerte jemljejo hmm..kako bi to razložila..mogoče vam pove kaj to da majo še vedno tremo pred koncertom..se pravi da jim ni VSEENO kako bojo astopali kak vtis bojo dali itd..."
"...tudi to vem da so letos v sloveniji nastopale mnoge dobre skupine, ter tudi slabe, odvisno od okusa vsakega posameznika!!!!
tokio hotel pa so(vsaj po mojem okusu)ena izmed boljših skupin ki bo stopila na slovenske odre!!!!imajo zares kvalitetno glasbo!!!!pevec odlično poje v živo,nikoli na koncertih ne pojejo na playback tako kot nekatere druge skupine!!!in prav zares so kvalitetni live-preformerji!!!!
TO JE SAMO MOJE MNENJE!!!!!
jst bom umru
ma sej... ni kej dost komentirat ... !!!!!!
"...tudi to vem da so letos v sloveniji nastopale mnoge dobre skupine, ter tudi slabe, odvisno od okusa vsakega posameznika!!!!
tokio hotel pa so(vsaj po mojem okusu)ena izmed boljših skupin ki bo stopila na slovenske odre!!!!imajo zares kvalitetno glasbo!!!!pevec odlično poje v živo,nikoli na koncertih ne pojejo na playback tako kot nekatere druge skupine!!!in prav zares so kvalitetni live-preformerji!!!!
TO JE SAMO MOJE MNENJE!!!!!
jst bom umru
ma sej... ni kej dost komentirat ... !!!!!!