Emoti

alexx_

nekaj v tem stilu
11. maj 2007
4.237
45
48
ne vem, jaz sem emo sele nekaj ur
redface-1.gif

grin1.gif

malcomX

Plastic
21. jul 2007
20.111
4
36
40
Z nekega planeta
www.mojabivsa.com
Citat:
Uporabnik Matey pravi:
a pa ste vi emoti ker vas noben ne mara ali vas noben ne mara ker ste emoti?

Oboje.

Noben od njih se pa ne vpraša zakaj jih nekdo ne mara. Pač nemara jih.

Vrjetno ne zato ker niso volili istega precedniškega kandidata...

To so ljudje ki v podzavesti hočejo da jih ljudje ne marajo.
Tako moja kolegica, ki se je recimo karnaprej jokala, doma si je dala gor cd z žalostnimi pesmimi oz.
ta easy rock, in se je 2 uri jokala. Zakaj, ni vedla povedat. Pač čutla je da se mora jokat in se je jokala.
Hotla je bit nesrečna oz. kao doživet nesrečno zaljubljenost ali karkoli že pač... Pa ni bla emo, daleč od tega.
Pa se je tut rezala po rokah, pa ni vedla zakaj, pač fajn se ji je zdelo. Sicer mela super lajf,uspešna športnica,
kul razmere doma ker sem poznal družino, skratka vse ok, ampak tu pa tam je hotla bit žalostna in se je jokala.

Tako je z temi Emoti, stem da tem vdari na "live".

malcomX

Plastic
21. jul 2007
20.111
4
36
40
Z nekega planeta
www.mojabivsa.com
Citat:
Uporabnik PNG pravi:
in zakaj (vas) jih noben ne mara?

Ker sami tako hočejo.
Ker zgledajo weird.
Ker se weird obnašajo.
Ker zbedirajo prav vsako družbo in sceno.

Najbolj žalostno pri vsem tem pa je, da te emo-vke, so prav luškane punce za popizdit.

Mam eno v MSNju, luškana za znoret, ful postavo, pametna (kr dost sma se menla), ampak
pač ta stil oblačenja, ta frizura in to oblačenje...
rolleyes-1.gif

stieber

čebinar
1. sep 2007
17.258
3
36
Murgle
Citat:
Uporabnik malcomX pravi:
Citat:
Uporabnik PNG pravi:
in zakaj (vas) jih noben ne mara?

Ker sami tako hočejo.
Ker zgledajo weird.
Ker se weird obnašajo.
Ker zbedirajo prav vsako družbo in sceno.

Najbolj žalostno pri vsem tem pa je, da te emo-vke, so prav luškane punce za popizdit.

Mam eno v MSNju, luškana za znoret, ful postavo, pametna (kr dost sma se menla), ampak
pač ta stil oblačenja, ta frizura in to oblačenje...
rolleyes-1.gif

Ker so po horoskopu dvojčki...
evil.gif

Matey

AlterZavarovalničar
6. sep 2007
33.770
15.830
113
Citat:
Uporabnik alexx_ pravi:
ne vem, jaz sem emo sele nekaj ur
redface-1.gif

grin1.gif

ah damn, jst sm pa upal da dobim kkšn nov vpogled v emo mišljenje
hysterical-1.gif

drgače pa si mi bil sumljiv s tem že cel dan, prej nisi nikoli pisal kkšnih takih postov v emo slogu or something
tongue-1.gif

Nazadnje urejeno:

alexx_

nekaj v tem stilu
11. maj 2007
4.237
45
48
Citat:
Uporabnik The_Red_Devil pravi:
Citat:
Uporabnik Matey pravi:
drgače pa si mi bil sumljiv s tem že cel dan, prej nisi nikoli pisal kkšnih takih postov v emo slogu or something
tongue-1.gif

V emo slogu ne. Ima pa prebliske vsake toliko časa da prevzame identiteto kakšne skupnosti.

Badass gangsta
grin1.gif

Sem ga skužil takoj
evil.gif

pustite otroku veselje no
crazy1.gif

bonk.gif

Sandrca

hudičkica
29. okt 2007
785
0
16
@alexx_ : matr, sj bi ti skorej vrjela. sm bla že mal v dilemi če bom določene osebke še spuščala v tvojo družbo. ampk nj ti bo:)

ON: ne vem če je blo omenjeno, ampak tokio hotel bodo v Sloveniji enkrat marca in takrat maste priložnost vidt ogroooooooooomn populacijo emotov na kupu.

Matey

AlterZavarovalničar
6. sep 2007
33.770
15.830
113
hehe, ja, pretvarjal se je že prej, samo ni se še prej nikoli obnašal kot emo
grin1.gif

tisto a.k.a. gangsta je pa itaq preveč pretiraval pa mu pomoje ni noben nasedu
write.gif

stieber

čebinar
1. sep 2007
17.258
3
36
Murgle
Citat:
Uporabnik Sandrca pravi:
@alexx_ : matr, sj bi ti skorej vrjela. sm bla že mal v dilemi če bom določene osebke še spuščala v tvojo družbo. ampk nj ti bo:)

ON: ne vem če je blo omenjeno, ampak tokio hotel bodo v Sloveniji enkrat marca in takrat maste priložnost vidt ogroooooooooomn populacijo emotov na kupu.

A to je kakšn emo bend? Fak, če bom fotku na koncertu, si moram potem aquashield kupit za opremo, če si bo kdo rezu žile...
hysterical-1.gif

Nazadnje urejeno:

ChickenBoy

Fizikalc
27. avg 2007
1.918
0
36
40
V Sloveniji dvomim da se 1% emotov reže in nekaj joka. Folk se oblači zato tako, ker je to pač sedaj ql in vsak se obregne vate. In dokler bojo vsi govoril o tebi, boš pač nosil tak stil. Sej nad raverji so vse zgražal in je čez nekaj časa ratalo povsem normalno in je sama zadeva zamrla. Folk se bo teh ljudi navadil in kmalu ne bo nobeden več fural tega stila. Dokler neka zadeva izstopa, potem bo večina to zadevo furala. Ko se prah poleže, rata nezanjimivo in prišlo bo čisto nekaj drugega ven. Lahko bodo pa čez 10 let vsi nosil gate na glavi in bo to full in.

Kinimod

Serpico
4. dec 2007
1.839
0
36
45
SV SI
Bomo kakega novega smajlija dodali?
emo.gif
emo.gif

Edina dobra stvar novih neumnosti je to, da dobi folk nove ideje za norca se delat :D

emo.gif