Emoti

NigelM

Pingvin
19. avg 2007
17.286
4
36
ena vas naprej od Jest-a
Citat:
Uporabnik malcomX pravi:
Glej če se z njih dela norca south park risanka in jih poimenuje the gots emo's. Te vem ša z njimi ni vse vredu.
In točno vemo kake teme pristanejo v south parku.

To je pač podvrsta neka.

Saj s tabo tudi ni vse v redu, pa te očitno pustijo živet.

malcomX

Plastic
21. jul 2007
20.111
4
36
40
Z nekega planeta
www.mojabivsa.com
Nekdo ki se reže, je 24/7 tečen, se ga starši sramujejo, zabedira vsako družbo, kjerkoli
se pojavi naredi vse tečne, so paranoični, so homiči .....

Boš reko da je s takimi ljudmi vse vredu?

To je motnja v razvoju.

alexx_

nekaj v tem stilu
11. maj 2007
4.237
45
48
Citat:
Uporabnik malcomX pravi:
To je motnja v razvoju.

ni res. vsi ostali so cudni, ker nas ne razumejo
crazy1.gif

NigelM

Pingvin
19. avg 2007
17.286
4
36
ena vas naprej od Jest-a
Citat:
Uporabnik malcomX pravi:
Nekdo ki se reže, je 24/7 tečen, se ga starši sramujejo, zabedira vsako družbo, kjerkoli
se pojavi naredi vse tečne, so paranoični, so homiči .....

Boš reko da je s takimi ljudmi vse vredu?

To je motnja v razvoju.

Nikjer nisem rekel, da je z njimi vse v redu, ampak tega tudi za tebe ne trdim
evil.gif

Se pravi, je treba po tvoje pobiti vse, ki ne ustrezajo tvoji predstavi "pravilnosti". Kdaj se je pa to še obneslo?

Pa še ena kost: pred 25-30 leti je enako veljalo za punkerje, vedno se je našlo dovolj "normalnih", ki bi jih narjaje pozaprli v taborišča. Sedaj si pa kakšne zapise o Pankrtih preberi in malo poglej, kje nekdanji punkerji danes so.

Matey

AlterZavarovalničar
6. sep 2007
33.770
15.830
113
panksi nekak niso imeli pretiranih želja po samomoru ipd. danes pa je pri nas biti emo kr nekakšna moda za mlajše, emolucija vključuje samomorilske misli, slovenija je pa po statistiki zelo visoko glede na število samomorilcev na št. prebivalcev, folk se ubija zato ker ima popravca itd... to ni ql...

@alexx - res sm mislu da si mlajši...

Nazadnje urejeno:

NigelM

Pingvin
19. avg 2007
17.286
4
36
ena vas naprej od Jest-a
Citat:
Uporabnik Matey pravi:
panksi nekak niso imeli pretiranih želja po samomoru ipd. danes pa je pri nas biti emo kr nekakšna moda za mlajše, emolucija vključuje samomorilske misli, slovenija je pa po statistiki zelo visoko glede na število samomorilcev na št. prebivalcev, folk se ubija zato ker ima popravca itd... to ni ql...

@alexx - res sm mislu da si mlajši...

Govorim o predsodkih ljudi, ki slepajo na podlagi površnega opazovanja, kaj opazovanja, na podlagi govoric.
Se spomniš gonje proti darkerjem konec 80-ih?
Folk se reže neodvisno od tega ali je emo ali ne, enako velja za samomore.

Ne zagovarjam emotov, trapast pa se mi zdi naval obsojanja

ChickenBoy

Fizikalc
27. avg 2007
1.918
0
36
40
malcomX iz katerega stoletja si ti? Vsak, ki je drugačen od tebe bi ga ustrelil, pretepel in ne vem kaj še vse delal z njimi. Isto je bilo v uni temi o gayih. Pa dej človek malo se skulirej glede tega. Tolk maš za povedat čez vse, si mogoče kej zakompleksan? Dej odpri eno temo pa se nam malo potoži, da vidimo kaj ti je tako hudega. So te mogoči pedri enkrat omamili in v ritko našopali? Mogoče emoti porezali? Boš ti svojega otroka zapru v klet do njegovega 30 leta, da slučajno ne občutil upliva MTv-ja in ostalih medijev?

Ej res ne vem kje vi živite. Dej mal poglejte kaj vse ste vi počeli, ko ste bili najstniki, da so vas opazli. Za ena dejanja je tudi mene malo sram in tega sedaj itak ne bi naredil. Ampak poberteta dela svoje. Kolk folka je bilo pankičev v osnovni šoli in so nosili vojaške cujne, bulerje, ketne in ne vem kaj še vse.Pa potem so bili raverji, zdej so pač emoti. Pač furajo svoj stil in to je to. Ko bodo enkrat odrasli, se bodo vsi spremenili. Seveda ostane določen procent ljudi, ki to še naprej fura, ampak večina se skulira in oblači normalno. In če malo pogledate za nazaj, ste verjetno vsi imele določene izpade glede tega. Eni večje, drugi pač malo manjše.

Matey

AlterZavarovalničar
6. sep 2007
33.770
15.830
113
to je res, da se folk reže oz. ubija neodvisno od tega ali je emo ali ne.. samo glupo se mi zdi nagovarjanje k takim idejam pri tok naivni mladini...

drgač pa se itaq obsoja čist vse subkulture in ne samo emotov, tko to pač je.

za tisto gonjo proti darkerjem sem pa žal premlad da bi se je dobro spomnil in jo lahko kako komentiral
smile-1.gif

Kinimod

Serpico
4. dec 2007
1.839
0
36
45
SV SI
No, saj sem že v začetku povedal, da smo prejšnje generacije tudi dale x imidžev in subkultur skozi, ampak da gre vse skupaj v vse večje ekstreme. Recimo, da je bila za pank anarhija približno nekaj takega, kot je zdaj samopoškodovanje za tele novodobne bebce. Ampak ko neka subkultura v svojem 'manifestu' to opeva kot nekaj pozitivnega in v nekaj točkah samomor kot odlično rešitev za najstniške probleme, pol pa se primerjava s pankom neha in se začnejo pisat napotnice za otroške psihologe. Ko pa ti še en 22-letnik začne bluzit o tem, kako je pa on s tem pravkar začel, pol pa tudi razumem zakaj malcom repetira (in ko razumem malcoma vem, da je nekaj narobe :D)

malcomX

Plastic
21. jul 2007
20.111
4
36
40
Z nekega planeta
www.mojabivsa.com
Citat:
Uporabnik ChickenBoy pravi:

Ej res ne vem kje vi živite. Dej mal poglejte kaj vse ste vi počeli, ko ste bili najstniki, da so vas opazli. Za ena dejanja je tudi mene malo sram in tega sedaj itak ne bi naredil. Ampak poberteta dela svoje. Kolk folka je bilo pankičev v osnovni šoli in so nosili vojaške cujne, bulerje, ketne in ne vem kaj še vse.Pa potem so bili raverji, zdej so pač emoti. Pač furajo svoj stil in to je to. Ko bodo enkrat odrasli, se bodo vsi spremenili. Seveda ostane določen procent ljudi, ki to še naprej fura, ampak večina se skulira in oblači normalno. In če malo pogledate za nazaj, ste verjetno vsi imele določene izpade glede tega. Eni večje, drugi pač malo manjše.

Jaz sem pri 13-14-15-16 skejtal, se torej vozil z rolko (tudi v šolo), v ruzaku sem mel kak sprej in smo kaki podhod
malo dodelali. To so ble v mojih najstniških letih "vrhunci" pubertete. In če se nek najstnik vozi z rolko in spreja po
že itak posprejanih zidih, ni to nič takega, kot pa da se z žiletko reže vsepovprek in razmišlja o samomoru.
Na minidisku sem poslusal "gangsta" rap, 2pac je bil zame glavni. Kaj pa emoti poslusajo? Ja v vsakem drugem
besedilu napeljuje k rezanju in samouničenju.

Nazadnje urejeno:

alexx_

nekaj v tem stilu
11. maj 2007
4.237
45
48
zato pa probaj emo glasbo zacet poslusat, nas bos lazje razumel.

in pesmi ne govorijo skoz o rezanju. govorijo o neizpolnjeni ljubezni in kako emotov noben ne mara, ker to je res. mi smo pac custveni
roza.gif

Matey

AlterZavarovalničar
6. sep 2007
33.770
15.830
113
a pa ste vi emoti ker vas noben ne mara ali vas noben ne mara ker ste emoti?

lovelove

lovelove
23. jul 2007
2.788
0
36
116
zravn komšije
Ne gre mi glih vkup emo in tak podpis.

emo worships BMW
17758-icon_confused.gif

Ne vem no... pa ne mi zdej, da tut emoti ljubijo avte......
pač ne gre mi glih vkup....

p.s. če si res emo, bi pa zdej res rad videl tvojo mami
grin1.gif