Ema 2010 , al kaj je že

MViper

Fizikalc
19. jul 2007
12.139
0
36
46
no no.. damaca muska cez vse.. kadu bo pa paslusu ta zagaje, razbijaje, dretje pa nabijaje.. dej njahi..

DizzyReed

Shmoo
5. avg 2007
7.684
236
63
42
Ljubljana Moste
juretov.blog.siol.net
peezda, bi se smejal, če bi šli naprej v finale. ker pol bi pa vsi bli kar naenkrat ponosni, še celo deklariral bi se - sej js sm pa tud glasoval za njih, ja, ja, že od začetka sem vedel, da bo daleč prišel.

dejstva so - celota komada pač ni bogve kaj. že to, da nek kvazi rock band "žge" v tem komadu je dovolj ironično, piko na i pa doda narodnozabavni del, ki je edini dober del celega komada.

pač, zmagali so. je bilo veliko več dobrih, všečnejših komadov, ampak oni gredo v Oslo. in kot pošten Slovenec, bom stisnil pesti tudi za njih.

da se pa gremo, da je narodnozabavna glasba zaplankana pa kmečka, pa ne vem, kaj še vse ... pa dejte no, sej ste slabši k osnovnošolci, k se kregajo, a so za basket boljše Nikeice ali Adidaske. vsakemu svoje ... pa tud, če ti gre na bruhanje ob vsem tem.

narodnozabavna glasba kot taka pa je itak del naše zgodovine, Slovenčevstva ... in morali bi biti ponosni na to, tudi na to, da je Golica največkrat predvajan inštrumental na svetu (vsaj pred časom sem bral o tem, da je).

hgard

Guru
22. jul 2007
4.100
592
113
Da se ne bomo samo kregali, a tole so posledice botoxa?

60413557.jpg

sonick

Polo 6n2 frajer
22. sep 2007
3.091
0
36
on the run
...ksz

Nisem bral cele teme pa nevem, če je že kje blo.....

Ker je naša Katarina Kresal izjemno vsestranska (Obraz leta, Slovenka leta, ministrica...) se bo udejanila še na enem področju. Pela bo na EMI 2010, pesem nosi naslov Moj kuža: Moj kuža je priden in rada ga imam, čeprav po njem skače Sinička cel dan. Nečesa pa se prav po tihem bojim, zakaj Sinička hoče seksat le z ...njim. Ko enkrat moj kuža bo jezen postal raztrgal ga bo - a meni bo žal
smile-1.gif

Citat:
Uporabnik DizzyReed pravi:
narodnozabavna glasba kot taka pa je itak del naše zgodovine, Slovenčevstva ... in morali bi biti ponosni na to, tudi na to, da je Golica največkrat predvajan inštrumental na svetu (vsaj pred časom sem bral o tem, da je).

Misliš da bi kdo ugovarjal če bi šla Golica na eurosong?

To, da ta komad ni vreden pol pizde mrzle vode nima prav nič veze z našo zgodovino.

alkoholik

RudolF
23. jul 2007
16.678
3.196
113
v lokalni ostariji
torej, vsem kritizerjem predlagam da skomponirajo en komad ki bo všeč množici (khem na eurosongu odloča množica... ne par strokovnjakov) pa probajo najprej na emi potem pa v europi...

poslal smo že ogromno komadov in kakšen je bil izplen?
morda bo pa sedaj kaj bolje... enkrat za spremembo...

muzika mi je všec samo besedilo bi pa lahko bilo malo bolše... (primer harmonije slak.-bfm...)

trd: pač vsak ima svoj okus... meni recimo ne potegne haus trance... je zame nekvalitetno nabijanje kot v litostroju za štancami...

Nihče ne govori o zvrsti glasbe.

Čez NZG pljuvam zato ker je zaplankanim hribovcem vse, samo da je harmonika top shit. Pa je daleč od tega.

Vsaka zvrst ima kvalitetne izdelke in nekvalitetne izdelke.

Ta ni ne rock, ne goveja, ampak slab komad.

(btw: jebo vas haus trens, a mislite kdor ne prebavlja slabe glasbe avtomatsko živi od elektronike)

MViper

Fizikalc
19. jul 2007
12.139
0
36
46
No, pa sej malo manj zaplankani hribovci poslusajo se kaj drugega od NZG, ki je ze 50 let enaka.. Recimo razne Danijele, Severine, Cestninskije ipd. kvaliteto..
evil.gif

..potem te pa obisce, ko ravno nazigas Straitse, Joplinovo pa Muddyja pa ti zacne ocitat, da si brez posluha in "kaga mas pa tu zaeno rapataje"
hysterical-1.gif

DizzyReed

Shmoo
5. avg 2007
7.684
236
63
42
Ljubljana Moste
juretov.blog.siol.net
tu pa se popolnoma strinjam s tabo. sem vprašal fotra, če mu je res dober komad, pa je rekel - ni, je jajca od komada, sam je pa harmonika, je pa naše. ja qurc, pol pa dejmo "naše" poslat, a ne ... in očitno jih je bilo več takšnega mnenja.

zadnje dni poslušam CD od Eme - pa moram reči, da je kar nekaj komadov gor, ki če bi jih slišal normalno na radiu, ne na Emi, oz. da ne bi vedel, da je bil komad na Emi, da bi rekel, u svaka čast, dober komad. očitno tudi ta fama glede Eme vpliva na percepcijo in avtomatsko, kar gre na Emo ne more biti dobro.

recimo Sara Kobold - priznam, na Emi sem jo preslišal, ampak ko sem pa poslušal CD in je bil njen komad na vrsti, sem si rekel - čaki mal, sej tega komada ni blo ... pa sem potem videl, kaj in kako ... skrata, lahko presenečajo.

glede Slovenske glasbe nasploh pa ... Slovenci imamo zelo kvalitetno glasbo. zelo. od Umeka, preko Neishe, Gala Gjurina, Terrafolka vse do Siddharte, Elvis Jacksonov, Noctiferie. imamo zelo kvalitetne in dobre predstavnike prav v vsaki zvrsti. problem je potem samo v tem, da nekdo enači celotno slovensko glasbeno sceno s tem, kar nam nudijo razne kvazi-glasbene skupine, tipa RešPard, Atomik Harmonik, Sabina Remar, Sanja Grohar ... in vseh teh kvazi slavčkov. ne rečem - se trudijo, samo ... zaradi njih potem, ko se pojavi neka nova perspektivna skupina vsak reče - ej, še en shit, ker pač na prvo žogo ni čisto všečen. potem pa nastane problem, kot so ga imeli in Siddharta in Dan D, ko jih noben ni šljivil, delali dobro glasbo ter ponucali trikrat več energije za preboj na sceno ...

skratka, bolj poslušat in manj kritizirat ... in čeprav v končni fazi pošiljamo, iskreno povedano, krep od komada, dejmo rečt - qurc - naši so, dejmo navijat za njih.
smile-1.gif

Alan

Fizikalc
22. jul 2007
2.031
19
38
43
Ljubljana
Citat:
Uporabnik sajkek pravi:
šrajeva zgleda bogo, poje pa tudi v neki spakedranščini

Bi rekel da si v zmoti:

En slabši video, bistvo je petje (pa zgleda prov fajn)

Tle maš pa še dva, zna pet, pa v živo je prov luštna
cheer.gif

BuDi

Guru
6. sep 2007
7.643
4.023
113
Citat:
Uporabnik DizzyReed pravi:
pa ajde, oba sta solidna izdelka.
smile-1.gif
Ylenia je bila itak letos med novinarskimi koluarji označena kot eno boljših vokalistk ter eno bolj spregledanih ...
In novinarji so neka referenca? Verjetno tisti, ki sicer uživajo v Exenu ob Dragani Mirkoviæ in trdijo da z Danijelo ob novem letu ni nič narobe.
uf-1.gif

pediater

UDBA
18. jul 2007
11.892
0
36
43
Citat:
Uporabnik The_Red_Devil pravi:
Barbara Ogrinc (Ansambel Roka Žlindre) - pod narodno nošo ne nosi spodnjih hlačk!
Se pravi bo v Oslu na odru vonj po "starih kalamarih" in "starih ribah"?