Ema 2010 , al kaj je že

Simon_Vi

KIYUNDAI fan
8. maj 2007
8.128
2
38
ksz:

če sem že ravno topic odprl, potem lahko tud povem, da sem nad izglasovanjem tega kvazi narodno zabavni rock hudo, hudo razočaran nad folkom, da je šel to izglasovat. Radi bi videl neko anketo, ki bi prikazovala tip človeka, ki se mu zdi ta komad dober.....:?
Če ima folk vsaj malo, vsaj malo glasbenega znanja, če si v življenju poslušal še kaj drugega, kot narodno in pa exyu rock, potem veš, da tole sranje ni niti vredno tega imena naslova (komada).
Smiljo se mi ljudje, ki so glasbeno mrtvi .
Drugo Langa....podobna zgodba....pa kaj je z vami folk, da vidite tukaj dobro pesem....??! Pa dajte si mal razširit glasbeno zbirko, mal več poslušajte glasbo , kot tako .
govoril sem
smile-1.gif

I

Izbrisan uporabnik #488

Možno je da je glasovala frustrirana publika Galuničevega šova, ki je ob tej uri.
Še vedno sem pa mnenja, da plačljivo glasovanje ni v redu, po moje bi morali biti veseli, da folk sploh to gleda, ne pa da še plačuje "šrajanje".

Glede Šrajeve sem pravilno ocenil, da samo "šraja" in da takšno muziko poslušajo le mozoljaste najstnice. Pevka očitno posluša rnb, mogoče je še videla kakšen film in sedaj bi to zvrst predstavljala v našem jeziku. Težka polomija, meee, meee, meee.

Ostali "znani" pevci so pokazali svoje klasično znanje, besedila je verjetno tak vsem napisal Vlašič al kaj je že
smile-1.gif

Dolfe

Pripravnik
22. jul 2007
836
1
18
Če že moraš izbrati najboljše med šundrom, kaj lahko izbereš?

Morda bi morali uvesti dvo stopenjsko glasovanje. Najprej, če je sploh vredno glasovati, glede na slišani izbor in šele na to za najboljši komad.

grajbos

Fizikalc
23. mar 2009
2.098
0
36
Citat:
Uporabnik bugmenot pravi:
tale pofl primerjat z avseniki je tud blasfemija svoje sorte
Kje ti vidiš kako primerjavo? Očitno nisi pogledal vseh postov, ker če bi, bi videl, da sem nadgradil hanzijev post s številko prodanih plošč...
stupid-1.gif

Notranjc

Marco Polo
6. sep 2007
11.976
12
38
Citat:
Uporabnik Snecer pravi:
Glede Šrajeve sem pravilno ocenil, da samo "šraja" in da takšno muziko poslušajo le mozoljaste najstnice. Pevka očitno posluša rnb, mogoče je še videla kakšen film in sedaj bi to zvrst predstavljala v našem jeziku. Težka polomija, meee, meee, meee.

Za moje pojme se je zelo dobro odrezala glede na starost in tudi uvrstitev ni bila slaba, če upoštevamo, da je debitirala, za seboj je pustila precej "zvenečih" imen. Napaka je, da so naredili nov aranžma za pesem, kar jo je naredilo "težko", osnovna varianta je šla veliko bolje v uho.

Komentar z uradne strani se mi zdi realen:
"Komaj 17-letna nadarjena pevka si zasluži pohvalo za izjemno samozavest na odru, ki se je kazala v dovršenem scenskem in vokalnem nastopu. Upamo si reči, da bomo v prihodnje o njej še veliko slišali. Prejela je 1479 glasov, kar je zadostovalo za 7. mesto."

I

Izbrisan uporabnik #488

Napaka je po moje pesem, kjer zavija tisti e e e.

Kakšen aranžma si imel v mislih? Nekako sem imel občutek, da je bilo vse "zapeto" iz playbacka oziroma, da je bila zadaj matrica.

Dejansko se vprašam, kar smo sploh gledali in poslušali. "Pevski" nastop ali odrsko predstavo kjer so odpirali usta.

Moram pa rečt da se tudi Nina Pušlar ni izkazala s svojim vokalom, je vse skupaj izgledalo zelo bogo.
Zanimivo jo je bilo pogledati, ko so sporočili število glasov in je premagala Lango, po moje je že mislila, da je zmagala... potem pa šok z turbo Bon Jovijem.

noker

Pacijent leta 2016
19. sep 2007
4.499
0
36
Zdej ne vem, kako naj ti odgovorim?
A obljubiš, da me ne boš imel za FF
evil.gif
, če rečem, da je HUDA !!?

Torej?
cheer.gif

Nazadnje urejeno:

grajbos

Fizikalc
23. mar 2009
2.098
0
36
Seveda imajo oz. so imeli vsi izvajalci glasbeno matrico, le vokal je šel v živo...

Ralliart

Fizikalc
26. sep 2007
4.764
3
38
ksz

Itak da so za tak komad glasovali v vsaki vukohebini ker so pac si misll koncno enkrat harmonika na euroshit, nazalost je pa zlo slab komad, folk bi se pa rad svetu predstavil z harmoniko.

Simon_Vi

KIYUNDAI fan
8. maj 2007
8.128
2
38
Citat:
Uporabnik Dolfe pravi:
Če že moraš izbrati najboljše med šundrom, kaj lahko izbereš?

Morda bi morali uvesti dvo stopenjsko glasovanje. Najprej, če je sploh vredno glasovati, glede na slišani izbor in šele na to za najboljši komad.

Izbereš nič, ne glasuješ ! 13k al 15k glasov za zmagovalno "pesem"....resno se je treba zamsilit, kdo je glasoval in tega je treba k pameti spravt...:)

Ralliart

Fizikalc
26. sep 2007
4.764
3
38
Citat:
Uporabnik alkoholik pravi:
in kaj je dober komad?

na eurosongu smo imeli že vse... pa rezultat? nikakvi...

in naj bo enkrat za spremembo harmonika. hvala bogu...

Sej je prav da je harmonika sam bi bilo dobro da bi to predstavljala Slavc & BFM

grajbos

Fizikalc
23. mar 2009
2.098
0
36
Zakaj že? Če nekaj tebi ni všeč, tudi drugim ne sme bit? Kaj naj ti rečem... Ma nič, nočem se spuščat na tvoj nivo razmišljanja.

guardy

Guru
3. avg 2007
8.524
1.109
113
Obišči stran
Torej, nekako mi je na uho prišlo, zakaj sta cigana imela toliko glasov
smile-1.gif

V prekmurju so v Pušči organizirali skupinsko gledanje EME preko projektorja. Za čas glasovanja so med sabo talali "enormne" količine SIM kartic za glasovanje.

Izvedel od nekoga, ki se je tega "veledogodka" udeležil
grin1.gif

Tebe zgleda mati narava ni ravno obdarila s posluhom.

To, da ti je všeč še ne pomeni da je kvalitetno.

Je drek, kot večina naše pijanske produkcije.

Svet dela glasbo, mi pa se oklepamo harmonike zaplankanih kmetov, ki drugega ne poznajo. In seveda pristavimo še neko popdesign svinjarijo zraven, da smo bolj IN.

Shoot me now.