Ema 2010 , al kaj je že

Ralliart

Fizikalc
26. sep 2007
4.764
3
38
ksz

To kar gre naprej na Euroshit je pa najvec poden od podna kar ga premoremo, ni nikakrsne melodije nic od nica.

Slavc in BFM bi lahk tako zvrst predstavljala.

sajkek

Guru
16. mar 2008
36.237
11.265
113
skor sem namerno zapeljal na nasprotni pas in se rešil muk ob poslušanje našega novega šlagerja. Katastrofa...vsako posebej mi mogoče še fajn izpadlo, ampak tole skupaj pa ne gre nikakor...

halo

Fizikalc
22. jul 2007
2.211
0
36
52
Ljubljana
No moja favoritka je žal pristala na drugem mestu
frown-1.gif

Sem se že za 5 sekund veselil da bo zmagala
redface-1.gif

Ok pustimo zmagovalko ob strani.
Zanima me naslednje:
Kdo je režiral EMO?? Glede na to da so padali taki kiksi da je bilo vse že na meji amaterjev.
Scenski delavci ki porivajo klavir in pobirajo mikrofone so bili kar precej v kadru.
Ozvočenje glavnih voditeljev. Vsaj dvakrat se jih je slišalo ko se jih nebi smelo. 1x sta se celo v italijanščini pogovarjala med seboj!
In še zadnje...........kdo jima je napisal tak beden scenarij? Skratka letošnja glavna voditelja sta bila prava beda (moje mnenje)

malcomX

Plastic
21. jul 2007
20.111
4
36
40
Z nekega planeta
www.mojabivsa.com
Ne samo letošnja, ampak vsako leto so voditelji za en k*.

Pa nasploh cela EMA je sranje, itak ni enega pametnega glasbenika, tisti ki so dokazani in preverjeno dobri
se na emi niti ne pojavijo. Narodno zabavni rok pa mi je pogojno dober, vsaj od vseh slišanih je bil še edini
kolko tolko dober. Ostale pesmi pa... Sploh Dasa je bil "zmagovalec", po prvih 5ih sekundah sem prešaltal
za nekaj minut na pro7.

Notranjc

Marco Polo
6. sep 2007
11.976
12
38
Citat:
Uporabnik Hanzi pravi:
sicer pa zanimivo pojmovanje eurosonga

"Skupaj s slovenskim predstavnikom pa se bodo za finale Evrovizije borili še predstavniki Švice, Litve, Gruzije, Turčije, Irske, Švedske, Ukrajine, Nizozemske, Bolgarije, Hrvaške, Danske, Azerbajdžana, Cipra, Romunije, Izraela in Armenije"

Od 25 dvajsterice EU samo 8 države. Če sem prav štel!

Eurosong še nikoli ni bil domena zgolj unije.

Tjasa

Fizikalc
10. dec 2007
4.403
0
36
"Midva" sva tud gledala, ker sm js hotla vidt in slišat Hamota
grin1.gif
mogoče je blo tkrt preveč violin na Eurosongu in so pač dal šibko državo ven, čeprav smo mel za moje pojme enega najboljših komadov.
Nevermind...

Kaj se matra Vozelj še na sceni, mi ni jasn in mi nikol ne bo. Da ne omenjam Anastazije, who da fak je ona sploh in kdo je njen mož ki ji je napisal pesem? Vlado Pilja - ma dej, on ma glas direkt za "Lepi Dasa - Joške do Koroške" and that's it, kaj se klinac matra neki kao resno pet, če je bil bolj "uspešen" kot Dasa??
Men je bla sicer od Lange dobra in sm tud poslala en SMS za njih, ajde. Hamo in Gal
srce-1.gif
in se nas bojo po tem zapomnil...

Voditelja sta bla takoooo faking posiljena, da sm preklapljala na druge programe, ker kej tako amaterskega pa še ne??!! In tko posiljeno smešno kao, haha, dvorana kako se mate? Dobr ane, ja res žuramo in razturamo... Sploh s humorjem, ki ga večina ni štekala ker je bil več kot očitno namenjen le njima dvema - bw kolk jaz vem sta si sama pisala govor. Tista dva v Greenroomu sta bla pa tud tok neusklajena da je bolelo...
In ko je prišel Alexander Rybak gor in odpel svoje, sta tok mutila in čvekala, da adijo pamet. Bogi Alex je bil že tko mal živčen, pol sta ga še onadva zmedla s slovenščino vmes - mar bi se hitro zmenla z njim in potem vse prevedla, ko bi že zapustu oder. Katastrofa...

No, pa še to da so se scenci videli, kar je že en napisal... Mislm, uno obup. In Lorellina izjava da si je oddahnila je bla tud totalno nevmesna in neprimerna... Ma hebiga, Slovenci pač ne znate ustvarit glamurja in pomembnosti, ampak je vse tok prisiljeno da je za zjokat se.

Gavran

direktor!
22. jul 2007
9.137
5.082
113
Nuku`Alofa
Citat:
Uporabnik The_Red_Devil pravi:
O [censored] materina, zdele sem youtubal zmagovalni komad.

hysterical-1.gif

Sej to da kvalitete Slovenija ne premore mi je že dolgo jasno, ampak tole je pa zmaga res.

A je folk gluh?

Če bi slišal vse bi ugotovil da je tole z naskokom najboljše. Žal ampak tako je.

Kvalitetni pa se nočejo blamirat z nastopom na EMI...

Nazadnje urejeno:

Twister87

Pripravnik
14. avg 2009
481
0
16
37
Izgleda, da so hoteli narediti podobno uspesnico, kot so jo Big footi in Lojze Slak, ampak jim ni uspelo. Sicer ima ansambel Roka Zlindre za moj okus dobre komade, ampak tale mesanica s Kalamari mi pa ni nic kaj vsec... jebat ga, gremo pa vsaj enkrat s harmoniko na evrosong...

sajkek

Guru
16. mar 2008
36.237
11.265
113
uf, še folk ki jim je všeč eurosong po svetu, pravjo da je katastrofa.

I

Izbrisan uporabnik 474

Jap, res dobri komentarji! O kavliteti in poznavanju glasbe piscev teh komentarjev lahko vsak presodi sam. Recimo:

"I wish you send singers like Rebeka Dremelj !!! "

"i liked a lot of songs from slovenia in the last years" - seveda, ker smo vsako leto z lahkoto prišli do finala...

"Much better if Slovenians would had chosen Marko Vozelj or Nusa Derenda"
bonk.gif

"There were so many good songs..."

LP
Gargy

kloshar

Ciganæe
26. jul 2007
5.998
0
36
Ja, tej prvi sem mislil napisat, da R. Dremelj ni pevka, ampak attention whore, vendar sem se raje ugriznil v jezik.
grin1.gif

Hanzi

Guru
27. jul 2007
48.356
7.096
113
pri taščici
Citat:
Uporabnik Evrokrat pravi:
Citat:
Uporabnik Hanzi pravi:
Od 25 dvajsterice EU samo 8 države. Če sem prav štel!

EU= 27

se mi je zdeo da sem v meglo brcnil.
Še toliko slabše razmerje.
Lepo se vidi kam se šrulimo.
Evropa se take zajebanjcije ne gre več. raje bolj pametno ponuca denar.

noker

Pacijent leta 2016
19. sep 2007
4.499
0
36
Še sreča, da se ne bomo uvrstili med "najboljše" in bomo izpadli v kvalifikacijah...

cheer.gif

DizzyReed

Shmoo
5. avg 2007
7.684
236
63
42
Ljubljana Moste
juretov.blog.siol.net
nacionalna zavest je pač zmagala. mami in sestra sta se križale, medtem, ko je foter, nekdanji muzkonter v NZ ansamblu, seveda odkrito navijal za Roka Žlindro. sej, NZ del komada, priznam, se še kolikor toliko dobro sliši, ampak rock del ... nekak ga ne najdem ...

očitno sem lahko danes rocker že samo, če kupim eno električno kitarco, pa Mesa Boggie feršt, da sm kr rocker ...

ko bi se vsaj sparili s kakšnim pravim rock bandom, okej, uredu, samo ...

meni osebno je bilo všeč 5 komadov:

Langa
Nuisha
grin1.gif
(Nuša Derenda in Neisha)
Vlado Pilja
Nina Pušlar
Hamo in Gal, ki sta bila, musicwise, par stopenj nad vsemi ...

ampak, okej, ironija je to - letos je izbiral folk sam, kuhinje ni bilo - in izbrali smo, kar smo. jaz pravim - naj jim uspe. kar se promocije tiče, po moje bodo rastur naredili, že zaradi noš, plus, Golico ko bodo žgali po vseh veselicah naokoli ... bo zmaga. upam ...
tongue-1.gif