Ema 2010 , al kaj je že

stein

Fizikalc
16. sep 2007
19.575
1
36
Citat:
Uporabnik Nobody pravi:
Dobra kombinacija. Končno nekaj povsem novega. Vsaj enkrat bomo dosegli vredu uvrstitev. Kul.
Tale post si bom zabeležil.
wink-1.gif

jtfc

Guru
Izključen uporabnik
24. jul 2007
19.994
2.738
113
Citat:
Uporabnik stein pravi:
Citat:
Uporabnik Nobody pravi:
Dobra kombinacija. Končno nekaj povsem novega. Vsaj enkrat bomo dosegli vredu uvrstitev. Kul.
Tale post si bom zabeležil.
wink-1.gif

Men bi se dopadlo.... če bi imel govedarji 3/4 in ta drugi 1/4 celotnega časa. Tko so pa malo preagresivni ta drugi.

Evrovizija je še kaj hujšega preživela
grin1.gif

turbobitch

Lesna Goba
5. dec 2007
23.173
1.253
113
42
Nevem zakaj bi bila verzija od BFM in Slaka boljša od te. Samo zaradi imena? Slaba primerjava...

I

Izbrisan uporabnik #488

Citat:
Uporabnik motofrik pravi:
Sploh še kdo gleda to...? Mimogrede, kdaj pa je EMA?

Ja na Katarino Kresal sem mislil
smile-1.gif

vir: pozareport
Citat:

Nekaj ur pred začetkom prvega, sobotnega večera letošnje Eme, je zaokrožil naslednji evrovizijski SMS:
"Slovenska estrada je v zraku zaradi najavljenega nastopa Katarine Kresal na Emi. Obstaja namreč velika verjetnost, da bo zmagala. Miro Senica bo kupil glasove, melodija Kuža pazi, pa gre ljudem zelo dobro v uho."

crnobog

Guru
29. apr 2009
3.473
1.938
113
Citat:
Uporabnik turbobitch pravi:
Nevem zakaj bi bila verzija od BFM in Slaka boljša od te. Samo zaradi imena? Slaba primerjava...

No ja, malo boljš je pa že. Če ne drugega, bfm vsaj vedo da za rock'n'roll ni dost, oblečeš leder jakno in na nekem "cheap shit", kitarskem multi efektu izberešen nastavitev Rock.

Sicer pa je moje mnenje podobno marsikateremu predhodniku. Za zmagovalca mi je bolj ali manj ravno, samo da ni ena od vreščečih babnic ki nima toliko dostojanstva, da se po nekaj letih poskušanja ne bi več prikazala na emi. (Špik, Šuler, Zobec, ...).

Letošnji sistem se mi zdi pošten in s televotingom, bi težko dosegli bolj demokratičen rezultat.

[Politically incorrect mode = on]
Po mojem mnenju bi brez omejevanja glasov na tel. številke Langa prišla zelo visoko, tako pač ni šlo porabit celotnih socialnih transferjev za glasovanje...
[Politically incorrect mode = off]

turbobitch

Lesna Goba
5. dec 2007
23.173
1.253
113
42
Citat:
Uporabnik crnobog pravi:
Citat:
Uporabnik turbobitch pravi:

No ja, malo boljš je pa že. Če ne drugega, bfm vsaj vedo da za rock'n'roll ni dost, oblečeš leder jakno in na nekem "cheap shit", kitarskem multi efektu izberešen nastavitev Rock.

Nevem no men se zdi tale rif pri zmagovalcu čist fajn. BFM pa niso lihk neki bogovi hard rocka ane.

Hanzi

Guru
27. jul 2007
48.356
7.096
113
pri taščici
Se pesmi poslušajo ali gledajo?
Če se poslušajo naj naredijo nacionalni in eurosong v nekem studiju in naj ga predvajajo po radiju.
Tako bodo razne joškarice in podobne zadeve odpadle.
Čakam pa na konec maja in morebitno uvrstitev naših v Oslu.

Hanzi

Guru
27. jul 2007
48.356
7.096
113
pri taščici
sicer pa zanimivo pojmovanje eurosonga

"Skupaj s slovenskim predstavnikom pa se bodo za finale Evrovizije borili še predstavniki Švice, Litve, Gruzije, Turčije, Irske, Švedske, Ukrajine, Nizozemske, Bolgarije, Hrvaške, Danske, Azerbajdžana, Cipra, Romunije, Izraela in Armenije"

Od 25 dvajsterice EU samo 8 države. Če sem prav štel!