Ema 2010 , al kaj je že

kloshar

Ciganæe
26. jul 2007
5.998
0
36
Bi se strinjal z napisanim. Je pa treba bit tu previden, da nas ne bo spet kak grajbos obtožil "Slovenceljstva".
bonk.gif

Žal so gonilo napredka tisti, ki se ne strinjajo s trenutnim in ne tisti, ki za vsako stvar navdušeno ploskajo. V športu se zadeve včasih poklopijo, tu pa lahko upravičeno napovem, da bomo pušili na celi črti. O&U.

grajbos

Fizikalc
23. mar 2009
2.098
0
36
Ne bo obtožb, nič bat...
wink-1.gif

Pač vsak ima svoje mnenje, ki ga načeloma ne bo spremenil. In pa svoj okus...

Ponavadi so pač najbolj glasni tisti, ki ne glasujejo. To je tako kot pri volitvah, najbolj pameten in glasen je ponavadi tisti, ki ne gre na volišče.
In jaz sem riskiral 1 euro za svojega favorita, pa zaradi tega ne bom bankrotiral...
smile-1.gif

Sergio81

Fizikalc
29. jul 2007
1.651
0
36
V oblakih
Sej je kul, ampak tele drva pa še za v peč niso ne pa za publiko.
Pa nisem zbirčen, pravzaprav še dobr, da si nisem ostalega ogledov.

I

Izbrisan uporabnik #488

Jaz pa sem šel do sedaj na vsake volitve.
In lej to, gratis so... (sicer res le na videz)
smile-1.gif

A tu glupa rtvslo, ki se napaja iz porabnikov električne energije (kriterij za rtv prispevek), ni zmogla urediti gratis glasovanja, morda celo preko neta po predhodni registraciji (brezplčani).

grajbos

Fizikalc
23. mar 2009
2.098
0
36
Se strinjam... Ampak dandanes je vse biznis, tudi glasovanje, tako za RTV SLO kot za mobilne operaterje... Še dobro, da so uvedli ena tel. številka - en glas.

erikson

Guru
25. avg 2007
22.798
6.564
113
Zdaj je, kar je. Sedaj lahko pričnemo lobirati po Evropi, da bodo glasovali za nas.
grims-1.gif

Če so Lordi zmagali, ni vrag da ne bo kdo glasoval tudi za Henčka in Bon Jovija.
grin1.gif

I

Izbrisan uporabnik #488

Ja, po drugi strani me tako čudi, da s tem sistemom ni zmagala Langa
smile-1.gif

Saj ni nujno, da glasuješ s svojim telefonom...
evil.gif

I

Izbrisan uporabnik 474

Pesem je prav lušna, gre v uho. Je kombincaija narodnozabavne in pa 80's style domačega rocka ali pač bolj rock'n'rolla. Na Norveškem bodo naredili fešto, in mislim, da bodo 100x boljše zastopali Slovenijo, kot so jo Dremljce, Dežani, Quartisimo in podobno sranje.
Kar se pa ostalih pesmi tiče pa (z izjemo Hamo in Gaj) totalni polom, nižje od doslej slišenega, v glavnem porazno. Z idiotoma Flego na čelu!

LP
Gargy

mosseero

fizik´alc
3. sep 2007
20.214
11.133
113
kod Džej-Zija
Na koncu (to in zmagovalni komad je vse, za kar se mi je uspelo prisiliti, da sem gledal) je Lorella pribila še eno kvalitetno, da si je oddahnila.
bonk.gif

pleXwriter

Majstr
3. avg 2009
3.389
319
83
Citat:
Uporabnik Gavran pravi:
Citat:
Uporabnik pleXwriter pravi:
Ne, da se delamo norca iz zmagovalcev, še iz sebe se delamo norca, da tole bedo pošiljamo naprej. Sicer pa tud evrosong ratal jajca brez blišča in glamurja že nekaj let.

Žal je bilo ostalo še desetkrat večja beda. Izbrana je najmanj slaba opcija in edina ki ponuja nekaj novega, vse ostalo je zlajnano do onemoglosti.

Na žalost res
frown-1.gif

grajbos

Fizikalc
23. mar 2009
2.098
0
36
Saj so pa dobili 3400 glasov...
Pa Klosko npr. ni glasoval, veliko jih nima elektrike, ali pa TV-ja, ali pa so bili prezaposleni z iskanjem pleha in ostalega železja. Recesija pač...
evil.gif

pleXwriter

Majstr
3. avg 2009
3.389
319
83
Citat:
Uporabnik grajbos pravi:
Avstrijska angleščina pa narodnozabavna muzika pač ne greta vkup... Pa to ni niti približno isto kot Žlindra&Kalamari... Pa to je blo 2005, zdaj smo 2010...

V glavnem, point je pač v tem, da je folk tole izglasoval popolnoma demokratično z ogromno prednostjo. Pa ne zato, da bi ga vtrgali na Norveškem, ampak bolj zato, ker so že siti Špikove, pa Šulerce, Lenderove, Derende, pa ostalih vokalistov, tudi takih kot Hano...
Folku se je tole dopadlo in prav je tako, da potem takšna pesem tudi zmaga na Emi.

Aja, za koga si pa ti glasoval?

Za nobenega, sem gledal hokej, med tem, ko so ženske spremljale emo. In da, pokvarilo mi je hokejski večer
smile-1.gif
Mogoče ustanem ob 1:30 ali pa ob 6:00, da si popravim okus.

grajbos

Fizikalc
23. mar 2009
2.098
0
36
Citat:
Uporabnik mosseero pravi:
Na koncu (to in zmagovalni komad je vse, za kar se mi je uspelo prisiliti, da sem gledal) je Lorella pribila še eno kvalitetno, da si je oddahnila.
bonk.gif

Potem pa res ne razumem, kako lahko komentiraš Emo, če je še niti gledal nisi...
rolleyes-1.gif

avantgarda

Pripravnik
13. mar 2008
186
0
16
Citat:
Uporabnik mosseero pravi:
Fuzija narodnozabavne glasbe z rockom je za moje pojme približno uspela samo enkrat, Big Foot Mama in Slak v komadu Pomlad. Tole s Kalamari pa meni bolj vleče na zajebancijo kot na resen komad. Še ene pametne melodije nima, ki bi vsaj v uho šla. Tole je meni res krneki, končalo se bo pa globoko v predtekmovanju.

Tale je enakovredna!