Ema 2010 , al kaj je že

Simon_Vi

KIYUNDAI fan
8. maj 2007
8.128
2
38
Citat:
Uporabnik grajbos pravi:
Zakaj že? Če nekaj tebi ni všeč, tudi drugim ne sme bit? Kaj naj ti rečem... Ma nič, nočem se spuščat na tvoj nivo razmišljanja.

Žal si brez okusa za glasbo...pa nisi edini po glasovih sodeč, ki so jih dobili, cca 15k.
To ni glasba, še manj pa zmagovalni komad in klicaj ! To skrupucalo naredijo trije pijanci v gostilni za šankom v petij minutah, pa njim bi se vsaj smejal, če jih že ne bi mogel poslušat....
hvala bogu, da poslušam od elektra, do opere, da imam na stotine ( no dobrih 200 ) originalnih cdjev, da vem, da nisem tako na dnu, da mi bi bilo tole všeč. :smajli , ki bruha:
lp

mhmm

GIFtedALTER 08
22. jul 2007
2.370
0
36
Če maš tak okus za muziko ko za avte, pol nemaš več pravo glasanja.
smirk-1.gif

Simon_Vi

KIYUNDAI fan
8. maj 2007
8.128
2
38
Pri avtu želim imet kar se da malo stresno preživljanje časa od točke A do B. Torej sem želel imeti udobno vožnjo, aktivno in pasivno varnost in seveda lepo notranjost.
Pri glasbi je enako. Glasba mora it skozi določene kriterije, ki so seveda osebni. Poleg tega mora pa še kvalitetno, dinamično, z dobrim "soundstageom" zveneti na moji frštekeriji.
In ja, sem zahteven na tem področju.
smile-1.gif

ClAy

Fizikalc
3. sep 2007
1.684
14
38
Pri taki glasbi pa res ne rabiš posluha. Ko imaš kak liter šmarnice v riti ti je tak vse všeč.

grajbos

Fizikalc
23. mar 2009
2.098
0
36
Citat:
Uporabnik Simon_Vi pravi:

Žal si brez okusa za glasbo...

ne-ne-1.gif

Sem kje napisal, da je to kvaliteten komad? Zato ne kar tako streljat nekaj v tri dni, tako kot pri večini tvojih mnenj...

Me sploh ne zanima, če imaš ti doma 200 originalnih CD-jev... Jaz jih imam 20, ki sem jih z veseljem kupil, ostale si pa z-downloadam... Moj glavni stil muzike je pa v osnovi tak, ki ga ni bilo še nikoli na Emi, bil pa je tu in tam na Evrosongu, enkrat je celo ta slog zmagal... Poslušam pa vse, od narodnjakov do death-metala, odvisno pač od priložnosti in situacije...

Twister87

Pripravnik
14. avg 2009
481
0
16
37
res ste zanimivi s temi komentarji. zakaj ne pove vsak svojega mnenja glede tega komada, ne pa da se obremenjujete s tem, ce je nekomu komad vsec? pac ima vsak svoj okus... jaz vem da me ne spravis na nek techno party, ampak komur to pase, naj pac gre... se ne mislim obremenjevat s tem... raje tacas vzamem harmoniko in si eno zaigram...

Jasna stvar.

Sej tam v hribih itak ne lovi radio, tako da se ti pol oprosti. Pač se morate zabavati na svoj način.

Avtomehanični kombinezon oblečemo in jo s klapo mahnemo na Serpentinška ali Šarca. Ko se dodobra nasmejemo izbrani komediji zavijemo v vaško oštarijo, raztegnemo meh in cela vas je naša.

aja, moram povedati mnenje

Citat:
res ste zanimivi s temi komentarji. zakaj ne pove vsak svojega mnenja glede tega komada

Komad je drek. Sranje. Skrajno slabo. Gre pa pohvala za pogum izvajalcem, jaz si s tako pesmijo še na vaško veselico društva gluhih Spodnja Ščavnica nebi upal.

grajbos

Fizikalc
23. mar 2009
2.098
0
36
V teh krajih radi s ketnami tepejo, sploh take, ki ne marajo podeželja ter ljudi ki živijo na podeželju in podeželjsko razmišljajo...

P.S.
Iz slovarja štajerskega knjižnega jeziika SŠKJ:
KETNA - Veriga (e) Pes je na ketni.... .... j.ebemti boga, pes je na ketni....

Twister87

Pripravnik
14. avg 2009
481
0
16
37
Citat:
Uporabnik The_Red_Devil pravi:

Sej tam v hribih itak ne lovi radio, tako da se ti pol oprosti. Pač se morate zabavati na svoj način.

Avtomehanični kombinezon oblečemo in jo s klapo mahnemo na Serpentinška ali Šarca. Ko se dodobra nasmejemo izbrani komediji zavijemo v vaško oštarijo, raztegnemo meh in cela vas je naša.

Na zalost pri nas res ne lovi radia veseljak, ampak na sreco obstaja Screamer radio, tako da ga lahko poslusam preko neta.

V avtomehanicnem kombinezonu me bos tezko nasel v kaksni ostariji, v zidarskem pa lahko, ce bom ravno iz sihta. Ce pa je zraven se meh, je pa res zurka ze skoraj popolna. Pa mislim da je to bolj normalno, kot pa da se obleces kot za pusta, se zalozis s tableti... no ja, nima veze, kar komu pase...