Elephone G6 (made in PRC)

• Ustvarjalec teme Izbrisan uporabnik #488
  • Začetni datum
I

Izbrisan uporabnik #488

45 dni bi bil brez telefona, potem pa bi rekli, da je ok

ChinaTechTest

Pripravnik
19. jan 2015
63
0
6
Murska Sobota
www.chinatechtest.com
Citat:
Uporabnik Deky_ pravi:
Mene...nikoli... nebi kupil nikoli kitajca če ga zastonj dajejo ko na koncu nimaš nobene garancije da ti bo vsaj 1 leto delal lhko ti že drugi dan crkne in tako si vrgu 130 eur v vodo..
evil.gif

Kako nimaš garancije? Ne boš verjel, tudi kitajci dajejo garancijo, povečini 1 leto. Res pa bodo mogoče med garancijo rekli, da je padel v vodo ali da je vse v redu, kot pri Samsungu ali Nokii
smile-1.gif

BLABLABLA

Guru
28. sep 2007
2.492
925
113
moje izkušnje z industrijsko robo (ja tudi elektronika je vmes) so take, da Kitajci bistveno bolje za kupca rešujejo reklamacije kot zahodnjaki.

Tudi rezervne dele dobiš po DHL u v 3-4 dneh.

Če hočeš uvaljavljati garancijo pri evropskih proizvajalcih moraš tudi robo dostaviti v tovarno, krej ti običajno garancojo zavrnejo. In kako fino je na lstne stroške pošiljat 100 kg kose po Evropi.

Pa še to.

Prodajamo profesionalno opremo za meritve vlage od Švicarjev.

Ko bi vi vedeli kako se šele njim roba kvari. (je pa polno elektronike not)

Tako, da se mi iz praktičnih razlogov izogibamo uveljavljat garancije pri proizvajalcih, ker nam to v končni fazi samo povečuje stroške in podajšuje čas odprave težav. Garancije skoraj nikoli ne priznajo, pa tudi če bi jo velikokrat mi to tu ceneje popravimo, kot pride poštnina gor in dol.

Hanzi

Guru
27. jul 2007
47.556
6.637
113
pri taščici
Stroške poštnine naj bi krila garancija. Je pa res da to velja za končnega kupca (fizično osebo) ne vem kako je to v tvojem primeru.

BLABLABLA

Guru
28. sep 2007
2.492
925
113
Ha ha ha.

Na demosntraciji ti senzor pred tabo vržejo v vodo.

Nekje ob koncu 15 minutnega sestanka se senzor dovolj osuši, da spet normalno deluje dalje.

Rh 100% je piece of cake. (za senzor)

Kvari se ostala periferna elektronika.

I

Izbrisan uporabnik #488

Mineva teden dni uporabe na G7...

vse dela bp
smile-1.gif
celo več, nobenih restartov ali bedarij.

I

Izbrisan uporabnik #488

Baje.

Sem probal updejtat pa mi zadeva že na začetku ne gre skozi, da bi telefon windowsi prepoznali v preload načinu.

Nekih pravih navodil ni.

Samo zip file, samo ne vem če bi to skopiral na kartico pa potem iz recoveryja...

Preko FOTA pa fajla še ni, tisto je zicer, ker vse ostane

I

Izbrisan uporabnik #488

Citat:
Uporabnik mimika pravi:
Verjetno nimaš tapravih driverjev gor... rabiš MTK USB VCOM Driver
- za win 8 tukaj: http://www.mediafire.com/download/7yee2of64nhl947/SP_Drivers_v1.4.rar
- za win xp/win 7 pa tukaj: http://www.mediafire.com/download/cypm22rgs2k83ji/MT6577+USB+VCOM+drivers.rar

V win 8 boš moral pred zgornjo instalacijo najprej izklopit driver signature verification - lepo opisano tukaj: http://www.howtogeek.com/16772...signed-drivers/

točno to sem vse naredil na win 8.1

fora je, da ko priklopim napravo brez baterije jo zazna, windows piskne za novo napravo, nato pa čez par s odklopi in to ponavlja v nedogled.

in sicer vidim da po par hoče polnit in za hip pokaže ikono baterije...

skratka sem vse ročno naložil vidim driverje v hidden v device manager, vendar naprava se vklaplja in izklaplja...

mat

Fizikalc
31. avg 2007
1.034
20
38
Če se prav spomnim(sicer win7) moraš ujeti trenutek ko mu ročno dodeliš driver, ravno zaradi tega izginjanja. Sem imel podoben problem. Poglej na http://www.needrom.com/ nekje je navodilo.

I

Izbrisan uporabnik #488

Sem ujel trenutek in je inštaliralo

sux.jpg

saj driverje imam, ampak izginja pa še vedno...

mimika

Pripravnik
8. feb 2008
703
0
16
Flešaš preko SP flash tool? Sem imel isti problem, pri meni je šlo takole: telefon ugasneš popolnoma, vse pripraviš v sp flash tool in izbereš download oz firmware upgrade in še preden priključiš telefon na PC, klikneš download. Sedaj spflash tool čaka in priključiš ugasnjen telefon na rač in ga probaš prižgati s kombinacijo vol up+power oz vol dwn+power ali pa vse troje - vol up+vol dwn+power. Sedaj bi se moral začeti updejtati rom. Če to ne deluje probaj še: vse pripraviš v flash tool in izbereš download nato še klikneš zgoraj download, telefon spraviš v recovery (probaš tiste 3 kombinacije gumbov - ena te spravi v recovery), ko si v recovery priključiš kabel na pc in nato pritisneš in držiš power gumb vsaj 10-15s, da se telefon ugasne in update roma se začne. Meni je samo tale zadnja varianta delvala...

Nazadnje urejeno: