'Napljuvani' listki v vročini zbledijo, kar se rado zgodi ker ga hraniš v avtu. Kopija je uporabna stvar.Ko sem kupil na Molovi črpalki, je trgovec svetoval naj vinjeto skopiram in hranim, ker originalni tisk zbledi. Sem ročno napisal s flomastrom datum veljavnosti in zataknil za senčnik. Ne zaradi DARS-ovca, ker me ne zanima kako bo on preverjal, bolj zaradi voznika, da zna kdaj poteče.
Naprintal sem tudi kopijo, ker sem slučajno imel vklopljen računalnik.
Nenavadno:Kolega dobil sliko... tablico je pri e-vinjeti vpisal brez MB . so ga pošolali... jovo na novo mora kupit, plus kazen in 10 dnevno "na mestu".
in s to bazo si pomagaš kako? imaš sto tisoč registrskih številk, za katere ne veš niti, koliko časa so veljavne vinjete, za katero vozilo gre, kakšne barve je?Je mal drugač ali moraš od avta do avta hoditi in zbirati podatke ali pa napišeš eno skripto, ki ti potegne celo bazo vinjet dol naenkrat.
Da o negativnih posledicah obveznega plačevanja kruha v trgovinah sploh ne govorimo...DARS DELI GLOBE: Na edini 24 ur odprt bencinski servis v Kopru nič več brez vinjete (FOTO)
Domačini že vrsto let opozarjajo na negativne posledice obvezne uporabe vinjet na hitri cesti H6...www.regionalobala.si
Nimajo kaj drugega delat pri casopisu. Tip je pa vedno zrtev.Evo to pa meni ni jasno. Vemo, da je cesta za vinjeto. Ampak on je mogo it tankat in zaj je nonsens ker je dobil kazn in to dat v cajtnge.
Kaj krščen duš *****. Al kupiš vinjeto in greš gor al pa je ne kupiš in ne greš tankat tja. Stvar bol preprosta nemore bit.
Kot, da je 24h na dan odprta pumpa v ustavo zapisana pravica.
Pred izgradnjo tunela ni vodila čez Markovec.Cez Markovec in potem čez Izolo. Ubijalska v primerjavi s tunelom za tiste ki se vozijo dnevno.
Za turista 1x letno pa sorejemljiva. Ker se mora ze do tja prislepat po stari cesti.