A ma še kdo kako tako prigodo, da namo brezveze nabijal v tej temi? Tisto z "UA" avtobusom je že rešeno ....Kolega dobil sliko... tablico je pri e-vinjeti vpisal brez MB . so ga pošolali... jovo na novo mora kupit, plus kazen in 10 dnevno "na mestu".
Če ni sposoben 7 (kakšen več ali manj) znakov utipkat dvakrat enako kljub podanim navodilom, je pač eden od redkih kateri tega ne zmore. Navodila in vnosni obrazec je isti od prvega dneva štarta e vinjete.ja, sej ni to zdaj delal (pod tvoj cinični "še vedno se najde") ampka to je to klikal ko so štartali z e-vinjeto..... pač drago bo plačal napako.
Lahko ima več znakov ali manj, če si že nabijal.
Na prvi pumpi kupis e vinjeto, dobis odrezek kjer preveris registrsko in podpises plus racun dobis na licu mesta. Pa ne rabis nic davcne vpisovati in stevilke cevljev ter modrca. Dokler sistema ne porihtajo.Izvirni greh je to, da človek ne more sam pogledati, če je za neko registrsko vinjeta vinjeta plačana. Ker informacijski pooblaščenec tega pač ne dovoli. Upanje je sicer, da bo postal po volitvah, če se bo menjala oblast, nenadoma bolj razumski in bo kaka sprememba nekega x pravilnika nenadoma dovolila, da taka storitev postane državljanom na voljo.
zanimivo da pred enim letom pa to ni bil problem, saj je lahko vsakdo pogledal, ali je na avtu nalepljena vinjeta in pogledal registrsko, ter tako povezal ta dva podatka.Izvirni greh je to, da človek ne more sam pogledati, če je za neko registrsko vinjeta vinjeta plačana. Ker informacijski pooblaščenec tega pač ne dovoli. Upanje je sicer, da bo postal po volitvah, če se bo menjala oblast, nenadoma bolj razumski in bo kaka sprememba nekega x pravilnika nenadoma dovolila, da taka storitev postane državljanom na voljo.
Je mal drugač ali moraš od avta do avta hoditi in zbirati podatke ali pa napišeš eno skripto, ki ti potegne celo bazo vinjet dol naenkrat.zanimivo da pred enim letom pa to ni bil problem, saj je lahko vsakdo pogledal, ali je na avtu nalepljena vinjeta in pogledal registrsko, ter tako povezal ta dva podatka.
Če je številka napačna, si še zmeraj sam kriv. Jaz sem za en avto kupil preko spleta, drugo na pumpi. Ne vidim neke razlike. Zabavno bo čez nekaj let, ko pri več vozilih ne boš več vedel, do kdaj katera vinjeta velja. Sploh, če boš kupil brez prijave.Na prvi pumpi kupis e vinjeto, dobis odrezek kjer preveris registrsko in podpises plus racun dobis na licu mesta. Pa ne rabis nic davcne vpisovati in stevilke cevljev ter modrca. Dokler sistema ne porihtajo.
Zato sem jaz kupil online in si nastavil opozorilo .. Zabavno bo čez nekaj let, ko pri več vozilih ne boš več vedel, do kdaj katera vinjeta velja. Sploh, če boš kupil brez prijave.
Jaz sem se na AC spomnil, da bi bilo dobro, da vinjeto kupim . Kupil na prvem počivališču, zaenkrat ni še noben pozdrav prišel .A ma še kdo kako tako prigodo, da namo brezveze nabijal v tej temi? Tisto z "UA" avtobusom je že rešeno ....