To bi še le bilo drago. Ko bo enkrat to, bomo še jokali za vinjetamiVes čas sem mislil, da bo ''elektronska vinjeta'' v smislu elektronskega seštevanja prevoženih kilometrov -vsak uvoz in izvoz se zabeleži in kilometri odštejejo od dobropisa... To pa je kozlarija.
Lahko tole pojasniš? Nekatere stvari se ne ujemajo.Itak je pa vinjeta skoraj stran vržen denar... sploh, ker iz Kopra do Ljubljane prej prideš po stari cesti... vsaj večinoma grem v Postojni dol in v Ljubljani nazaj gor.
Mal pretirava?No ja, pretiravas mal...
Si ze slisal za IR?A te kamere tudi ponoci poskenirajo tablice in preverijo vinjete? Recimo da ni osvetljeno.
Al so vsi odseki osvetljeni?
Se bolj malo sekiram, koliko sem do zdaj udeležen na naših AC lahko le redkokdaj pelješ hitreje od 140km/h. Mogoče edino iz MB proti Gruškovju, ostalo bolj kot ne misija nemogoče.
Nic ne bo torej s svercanjem ponociIR kamera ne potrebuje vidne svetlobe, samo nekaj malega kontrasta v dolocenem valovnem spektru.
Razen, ce gres 140 na 100. Koliko tolerance pa je tukaj?Se bolj malo sekiram, koliko sem do zdaj udeležen na naših AC lahko le redkokdaj pelješ hitreje od 140km/h. Mogoče edino iz MB proti Gruškovju, ostalo bolj kot ne misija nemogoče.
Kje je 100? Čez tunele, pa tisti klanec dol iz drugega tunela iz MB proti Celju. Pomurska avtocesta pa je 110.Razen, ce gres 140 na 100. Koliko tolerance pa je tukaj?
Visnjegorski klanec (smer dolenjska).Kje je 100? Čez tunele, pa tisti klanec dol iz čez ta trug tunel iz MB proti Celju. Pomurska avtocesta pa je 110.