Hja. Dve stvari me mučita (no, več stvari me muči). Kdor je razdiral - po mojem mnenju manjkajo sljudne ali silikonske podložke - izolatorji, ki pridejo med ohiškje in tranzistorje.
Naslednja stvar ki me muči je plata - večslojna je in nimam pojma kam kaj pelje. So pa izhodni tranzistorji mos-feti (irf 3205) in imajo vgrajeno diodo - diode so vse ok, za tranzistoje pa ne morem biti povsem prepričan, kolikor sem lahko pomeril v vezju se zdi da so ok.
Naslednja stvar ki me muči je pa rele - ta rele direktno vklaplja napajanje (po podatkih je zmožen prevajati 40A) in še najbolj sumum tega. Edina "mehanska" stvar in povsem možno je da odpove kontakt. Nimam pa še ideje kako bi ga stestiral, saj ga z mojim spajkalnikom najbrž ne bom dobil ven brez da bi poškodoval vezje ali rele. Mogoče ga bom poskusil direktno vklopiti, vendar se bojim da zaradi kakšne povratne napetosti uničim kaj drugega. Ima kdo kaj izkušenja s temi releji (kar jih imam jaz so slabe
). Je pa oznakamV23134-j65-x497, proizvajalec je Tyco. Prav tega modela sicer ne najdem na netu, podobni modeli se pa najdejo.
Toliko na kratko. Izolatorje za tranzistorje bo treba dobit, razen če nove nabavim, ker drugače niti sprobat ne moremo zadeve.