Jaz sem naročil iz Amazona, pride 103€, dobim pa jo enkrat drug teden!Citat:
Uporabnik akiva pravi:
Saj se mi je iz prebranega na mimovrste zdelo, da ni neke večje razlike, razen cene. Danes v Mullerju na Čopovi gledal HX6982 za €150, tko da bo očitno moja nova zobna ščetka HX6932 iz amazon.co.uk za ₤78.
Citat:
Uporabnik ribicija pravi:
Ker vidim da ste vsi poznavalci tule Meni moja zobozdravnica pravi, da je tole najbolje vzet klik menda zato ker imam dlesni dokaj občutljive in se včasih odmikajo od "korena" zob. Pozna kdo tole zadevo. Kolikor pa sem uspel prebrat pa je zobna prha, ki pa ima zraven tudi klasično ščetko. Do sedaj pa imam eno Braunovo že cca 7 let in dela odlično. Res pa da imam gor sensitive ščetke.
Citat:
Uporabnik MUC pravi:
ksz.
Imam Sonicare elite že kakšno leto in pol in ni vredna svojega denarja. Po ščetkanju moraš zobe isto očistiti še z nitko, ker ne spuca vsega, poleg tega na leto zapraviš še cca. 40 EUR za nadomestne ščetke. Ne vem pa, koliko je boljša nova Flexcare.
Citat:
Uporabnik softi pravi:
kako ves, da opere bolje
Citat:
Uporabnik AndrejBiz pravi:
Ščetke so si vse bolj ali manj podobne (kot da jih delajo vse v isti tovarni!?!?) . Kupi si več nadomestnih ščetk, da ne boš potem imel previsokih stroškov. Če pa se vseeno odločiš za SONICARE se ga splača kupit na EnaA. Odlična izkušnja.