El Classico #1-2011/12

Vaio

Fizikalc
22. jul 2007
1.223
0
36
Real se mi ne zdi toliko slabši, če gledam ostale tekme.
Zdi se kot, da samo in edino pred barco totalno odpovejo.

XXXL

Guru
9. sep 2007
7.348
767
113
Citat:
Uporabnik Malecky pravi:
Kak razred sigurno, ker je Real pomoje trenutno gladko drugi in razne angleške klube razmontira brez večjih težav.

Največja težava Barce je motivacija za "manjše" tekme oz. proti odličnem bunkru, ko zmanjka sreče in prav nič ne gre v gol.

To je realen post. Boljši so, upam pa, da je tu tudi vpliv dnevne forme. Real je recimo fantastično odigral prvo tekmo španskega superpokala proti Barci, a vseeno je Barca izvlekla 2:2.

Malecky

Majstr
10. sep 2007
11.435
409
83
Citat:
Uporabnik frikenej pravi:
ja in to bo Barco stalo naslova, pa ne govori o sreči ker na nekaj tekmah niso pokazali nič, na ostalih so pa nasprotnike razmontirali, med drugim tudi Real. Zanimivo bo prvenstvo
wink-1.gif

Ja saj je res....ampak da ravno na eni tekmi Messi fali penal (Sevilla), zadevajo vratnice, nadigrajo nasprotnika po vseh prvinah samo po golih ne, tukaj je tudi nekaj sreče.

Ali pa da ti razveljavijo regularen gol proti Getafeju, ki bi rešil 2 pike ipd. Pač mal sreče je vedno vmes, če že nadigraš nasprotnika. Si je Getafe "zaslužil" zmago? Pomoje ni, pač so dobro držal bunker in imeli veliko sreče, naslednjič ko se srečajo pa bodo padli s 5:0.

dinos77

Pripravnik
2. nov 2010
589
1
18
Slovenija
Škoda vsakršnekoli razprave: Barca je ta trenutek za 2 svetlobni leti boljša, takšen nogomet kot pa oni igrajo, ga ne more trenutno nobeden drug!

AvtoFun

Guru
29. dec 2007
18.412
2.425
113
Citat:
Uporabnik dinos77 pravi:
Škoda vsakršnekoli razprave: Barca je ta trenutek za 2 svetlobni leti boljša, takšen nogomet kot pa oni igrajo, ga ne more trenutno nobeden drug!

Ja, ti dam prav! Kaj ti si full v nogometu (kak trener?) ker se vidi da se spoznaš na stvari, mislim, takoj se vidi da veš o čem govoriš!?

tomi

Guru
1. sep 2007
18.595
9.813
113
40
MB
2x piskan offside ko ni bil, in glih pri drugi šansi je bil messi sam
wink-1.gif

XXXL

Guru
9. sep 2007
7.348
767
113
Penal bi Barci res lahko piskal, ampak so si čisto sami krivi... Toliko strelov, kot jih je imel Espanyol že v prvem polčasu, jih proti Barci že dolgo ni imel nihče. Samo svoji nerodnosti se lahko zahvalijo, da niso izenačili v prvem polčasu. Bi se pa potem verjetno drugače končalo... Messi se je pa kot kaže šparal za pot v Zurich bi dejal Malecky...

Malecky

Majstr
10. sep 2007
11.435
409
83
Minus 5 je v Barceloni pa še se luzerji nahajajo v Madridu.
aplauz.gif

Auuuaaa boli.
priden.gif
Bo Real še zatajil do konca sezone, če pa ne bo si pa gladko zasluži naslov.

XXXL

Guru
9. sep 2007
7.348
767
113
Nič ne rečem, Barca je itak fenomenalna ekipa, s Cescom so še veliko boljši kot lansko leto, pa že lani so osvojili vse... Ko se zberejo in odigrajo kot je treba, jim ni para. Niso mi pa jasna nihanja, ki jih kažejo letos na gostovanjih... in to jih zna na koncu tepsti... sicer pa tudi Real ni blesteč, in kak Levante se lahko hitro ponovi...
Malecky, a boli, ko navijač Reala objektivno piše?

Malecky

Majstr
10. sep 2007
11.435
409
83
Ja no...sej si lepo napisu še vse.
zmaga.gif

Saj sem jaz tudi, da si zasluži naslov če bo barca tkole zatajila. Sicer bi moral Real za moje pojme vsaj en Clasico tud dobit, da je vsaj 1:1, potem pa ima povsem zasluženo dobljeno ligo, do takrat je pa še daleč.

Sicer so pa letos že kar hitro dali vtis, da znajo zatajit, samo potem so Real lepo odpravili pa še nekaj optimistov, v ligi pa je zdaj šlo res OGROMNO točk tudi zaradi nesreče pri sodniških....3je sprehodi pred gol ocenjeni kot ofsajd, ki ga 2x ni bilo za 2 metra....
stupid-1.gif

dinos77

Pripravnik
2. nov 2010
589
1
18
Slovenija
Fantje moji, nič bat liga v Španiji je še dolga, in hitro se lahko vse obrne, tudi Real lahko kiksne in spet bo vse napeto. Pri takšnih dveh vrhunskih moštvih tudi 5 točk prednosti ne pomeni dosti. Hitro se lahko vse obrne.

SE_P1i

Pripravnik
7. feb 2008
887
0
16
Barca je letos res zgubila že veliko točk zaradi sodnikov. Očitno so prehitri za človeško oko, nezemljani
grin1.gif