El Classico #1-2011/12

tgrzan

Majstr
21. feb 2009
3.797
273
83
Največja slovenska vas
Žal mi je za Casiliasa, ki igra v tok luzerskem klubu, kjer je edini, ki je vreden svojega dnarja. Če ne pa rutinirana zmaga Barce, niti za trenutek nisem pomislil, da bi lahko bilo kukrkoli drugače. Ko bi vsaj našli toliko motivacije in ne zgubljali nepotrebnih točk proti žnj klubom.

KillaKHAN

Guru
27. avg 2008
17.805
1.121
113
Citat:
Uporabnik Snecer pravi:
Imaš prav, Barcelona je imela kar veliko zgrešenih podaj, kar ni tipično za njeno igro.
Puyol v 2. ni bil slab, je lepo smešil Kakaja (model je čisto izven forme, a si ne more najt kluba kjer bo igral?).

Kako lahko oceniš formo nekega igralca za katerega ti itak dol visi v pol ure na eni sami tekmi
bonk.gif

Note to myself: Don't feed the troll.

I

Izbrisan uporabnik #488

Najbolj so mi patetični zagreti "navijači" iz naših krajev oblečeni v majice in šale Reala ali Barce pa še nikoli niso bili v Španiji, vendar "živijo" za klub.

Real je pač slabši, veækrat potrjeno v zadnjih letih, ne gre za veliko srečo, ampak za sistemski problem. Mourinho je soliden trener, ki pa je dosegal in vodil same vrhunske klube, s katerimi bo vsak dosegal rezultate.

Jado

SCANIA, na uro ziher 140
21. maj 2008
15.624
208
63
Kranj
Kdorkoli je prišel v RM, je nazadoval. Kaka je tipičen primer, v Milanu je bil caR.

smrecko

Zelenc'
11. dec 2011
2
0
1
Pozdravljeni,

sem študent Družboslovne informatike na Fakulteti za družbene vede in za potrebe študija izvajam kratko opazovanje z udeležbo na internetu. Podatki in ugotovitve bodo uporabljeni izključno v raziskovalne namene, pri čemer vam zagotavljam popolno anonimnost (uporabniška imena, datumi avatarji, itd. bodo skriti).

Za nadaljevanje raziskovanja potrebujem vašo privolitev. V kolikor se ne strinjate z naštetim, mi prosim sporočite.

I

Izbrisan uporabnik #488

Pa kaj se ni že nekaj takšnega pojavilo v drugi temi na forumu, kjer seveda ni bila dana privolitev.

I

Izbrisan uporabnik #488

Citat:
Uporabnik KillaKHAN pravi:
hysterical-1.gif

Snecer pri tebi pa se vidi, da karkoli spremljaš, spremljaš iz obsesije PROTI nekomu. In tvoje obsesije (ne nujno v tem vrstnem redu so) Janša, Mourinho, Vujačiæ in Hamilton. Kaj konstruktivnega pa razen v kaki potopisni/GPS temi ne napišeš.

Si pohvalil včerajšnji rezultat skakalcev? al ti je bolj pomemben španski fuzbal
smile-1.gif

smrecko

Zelenc'
11. dec 2011
2
0
1
Citat:
Uporabnik Snecer pravi:
Pa kaj se ni že nekaj takšnega pojavilo v drugi temi na forumu, kjer seveda ni bila dana privolitev.

Verjetno je kakšen sošolec/sošolka s podobno prošnjo poskusil-a v kakšni drugi temi.

KillaKHAN

Guru
27. avg 2008
17.805
1.121
113
Citat:
Uporabnik Snecer pravi:
Citat:
Uporabnik KillaKHAN pravi:
hysterical-1.gif

Snecer pri tebi pa se vidi, da karkoli spremljaš, spremljaš iz obsesije PROTI nekomu. In tvoje obsesije (ne nujno v tem vrstnem redu so) Janša, Mourinho, Vujačiæ in Hamilton. Kaj konstruktivnega pa razen v kaki potopisni/GPS temi ne napišeš.

Si pohvalil včerajšnji rezultat skakalcev? al ti je bolj pomemben španski fuzbal
smile-1.gif

Mi je bolj pomemben španski fuzbal. Lahko pa moje pohvale in graje bereš v večini tem o slovenskih repretentancah.

Viper_XxL

Guru
20. avg 2007
9.569
1.091
113
Titograd
To da je Real luzerski klub seveda ni res, trenutno sta oba španska velikana najmočnejši evropski moštvi (in verjetno tudi na svetu). Ampak Barca je trenutno pač boljša.

Malecky

Majstr
10. sep 2007
11.435
409
83
Zdaj ma pa Real že krepko statistiko na svoji strani. Enkrat v prihodnjih treh tekmah bo moral konkretno zmagat, samo nikakor pomoje ne bo šlo na camp nou. Za ligo prvakov, ko je še povratna majo pa še manj možnosti za zmago.

Ronaldo enostavno ne more iz svoje kože in zataji na pomembni tekmi, so pa včer ostali igral na nivoju in mislim, da ma Barca več prostora za izboljšave kot Real. Za zadnjih 30min, ko bi moral Real res konkretno nekaj nardit pa je kazalo še sam na to, da bodo fasal še 2-3.

Barca spet kriva, ker jim ni podarila žoge, potem ko so vodili.
bonk.gif

KillaKHAN

Guru
27. avg 2008
17.805
1.121
113
Zadnjih 30 minut (oz. po golu fabregasa) je real postal čisto preveč paničen. Tako pa težko daš gol, čeprav so meli šanse.

Kasius

Hugo Boss Opanæiæ
15. dec 2007
4.061
0
36
Pri tvoji
Citat:
Uporabnik Viper_XxL pravi:
To da je Real luzerski klub seveda ni res, trenutno sta oba španska velikana najmočnejši evropski moštvi (in verjetno tudi na svetu). Ampak Barca je trenutno pač boljša.

Tako je. Real je močnejši od vseh klubov v Evropi, razen od Barcelone. Kdo jih je vrgel lani iz Lige prvakov? Barcelona, kdo pa drug..

s22b

Fizikalc
1. sep 2007
3.199
1
36
40
Citat:
Uporabnik Snecer pravi:
Imaš prav, Barcelona je imela kar veliko zgrešenih podaj, kar ni tipično za njeno igro.
Puyol v 2. ni bil slab, je lepo smešil Kakaja (model je čisto izven forme, a si ne more najt kluba kjer bo igral?).

Sej to hočem poudarit, v 2. polčasu ni bil slab, ker je kril slabšega oz. manj fizično pripravljenega. Če se ne motm, je glih v drugem polčasu Ronaldo udaril en šprint z žogo pa mu je Puyol lepo ob boku tekel ampak sem mnenja, da ga v prvem polčasu ne bi dohiteval.
V prvem pa tudi niso kaj preveč igrali na Ronalda, ob takem pokrivanju, ki so izvajali sem pričakoval 2:0 in potem bunker ampak na srečo ni ratal.

8888

mesija - Assassin's Creep
8. jul 2010
33.785
6.176
113
blizu močvirne prestolnice
Citat:
Uporabnik smrecko pravi:
Pozdravljeni,

sem študent Družboslovne informatike na Fakulteti za družbene vede in za potrebe študija izvajam kratko opazovanje z udeležbo na internetu. Podatki in ugotovitve bodo uporabljeni izključno v raziskovalne namene, pri čemer vam zagotavljam popolno anonimnost (uporabniška imena, datumi avatarji, itd. bodo skriti).

Za nadaljevanje raziskovanja potrebujem vašo privolitev. V kolikor se ne strinjate z naštetim, mi prosim sporočite.

Nimaš dovoljenja, ker hodiš na napačen faks!