El Classico #1-2011/12

KillaKHAN

Guru
27. avg 2008
17.805
1.121
113
Citat:
Uporabnik dinos77 pravi:
Fantje moji, nič bat liga v Španiji je še dolga, in hitro se lahko vse obrne, tudi Real lahko kiksne in spet bo vse napeto. Pri takšnih dveh vrhunskih moštvih tudi 5 točk prednosti ne pomeni dosti. Hitro se lahko vse obrne.

Tu si pa veliko nesmislov napisal. Pri takšnih dveh vrhunskih moštvih ravno 5 točk prednosti pomeni veliko. Če bi bila pred njimi še dva clasica bi bilo še blizu.

V glavnem, ni še odločeno, če bi bil prvi clasico remi, bi zaostajali že za 8 pik. Z zmago so si kupili še kup časa, ampak po mojem menju je zdaj barca v situaciji, kjer si kiksa enostavno ne sme več privoščiti do konca sezone.

XXXL

Guru
9. sep 2007
7.348
767
113
Citat:
Uporabnik SE_P1i pravi:
Barca je letos res zgubila že veliko točk zaradi sodnikov. Očitno so prehitri za človeško oko, nezemljani
grin1.gif
Verjetno so bili prejšnja leta potem še hitrejši, tudi od nezemljanov...

Malecky

Majstr
10. sep 2007
11.435
409
83
Tudi prejšnja leta so razmerja recimo penalov napram realu kok? 1:3 v korist Reala?
smirk-1.gif

Saj se sodniki motjo samo kaj hudiča se pa letos dogaja, da sodijo ofsajde na cm natančno vsako tekmo, ki jo barca gladko dobi, takrat ko pa ne nasujejo polne mreže pa sodniki delajo napake v škodo barce. Če bi bilo vsaj malce porazdeljeno.
rolleyes-1.gif

Sicer en gol Inieste je bil tak smešen, ki ga ne bi razveljavil skoraj noben drug sodnik na planetu po neprespani noči, samo tist je bil za 5 al 6:0.
tongue-1.gif
Če do konca pridejo s polnim izkupičkom si pa tudi zaslužijo naslov, kar pa je malo verjetno.

XXXL

Guru
9. sep 2007
7.348
767
113
Saj sem ti že razložil, kako je s penali pri Barci in penali pri Realu... pri Barci s pink ponk podajami pridejo v 16m, vse na en dotik in redko sploh pride do kontakta... pri Realu pa Ronaldo in DiMaria z glavo (skozi zid) v 16m, tam je pa kontakt redno...
Mislim pa (mogoče se tudi motim), da se izvaja ''kompenzacija'' nad Barco... kar vam je bilo ''podarjeno'' v prejšnjih sezonah, vam sedaj ''pobirajo'' nazaj... podobno kot prekrški na Ronaldom, že v ManU... se je valjal po tleh kot kaskader, a piskali so mu vse... naslednjo sezono so ga pa tolkli po nogah, piskali pa nič... Verjetno tudi sodniki včasih ''debatirajo'' o ''napakah'', ki se jim dogajajo...

Malecky

Majstr
10. sep 2007
11.435
409
83
V La Ligi nimajo kaj kompenzirat za nazaj, ker Barca ni nič dobila podarjenega vsaj teh par sezon, katere se bolje spomnim.

Kaj pa porečeš na LP? Tam je pa lahko bla kompenzacija. 2x offside v Milanu proti Interju, razveljavljen gol v Barceloni (regularen Abidal al Keita). Potem napake pri tekmi z Arsenalom v gosteh, spet gol messija neupravičeno razveljavljen in 2x Arsenal roka v kazenskem ena od teh brez vsakega dvoma za penal.

Drago so plačali ali pa še plačujejo za nezasluženo zmago nad čelskijem.

Kristino pa sodniki dejansko malce je***, ampak tip pač iziva, ker namerno išče priložnosti za prosti strel. Ponovi si kako tekmo z barco, tam sem prvič to opazil, kako je celo tekmo cela EKIPA delala na tem, ne da da gol ampak dobi iz prostega strela možnost za doseči gol. Potem pa se je res videlo da je 1 ali 2x bil prekršek nad kristino ampak je pred tem to že 10x poizkušal in mu tudi pozneje sudja ni želel nasest oz. ga nagradit za tak beden odnos.

To je sudja še pomagal vzgojit Real, da ne vzame tekmo z barco kot nekaj povsem vesoljskega in da vnaprej ne obupajo nad tem da pridejo do gola z akcijo.

XXXL

Guru
9. sep 2007
7.348
767
113
Citat:
Uporabnik Malecky pravi:
Drago so plačali ali pa še plačujejo za nezasluženo zmago nad čelskijem.
Če bi samo sredino tvojega posta prebral, bi pošteno povedal, da sem spoznal nepristranskega navijača Barce... ker sem pa prej prebral sprednji in nato tudi zadnji del, pa verjamem, da bom prej srečal marsovca...
Sploh brez veze se mi zdi naštevati, kje vse ste bili ''nagrajeni'' s strani sodnikov, ker itak ne boš priznal... že za Chelsea se mi zdi močno sumljivo, da hladnokrvno priznaš...

Malecky

Majstr
10. sep 2007
11.435
409
83
Ja pač sem...

A za ostale napake ne boš nič napisal? Goli Milita, roke arsenala, razveljavljen gol messija, Keitaja ipd...?

Nikoli nisem trdil da so sodniki nezmotljivi, tudi Van Persijev kiks se mi je zdel premalo za drugega rumenega, samo je bil nekaj živčen in je dejansko rabil neko hlajenje bil je pa pač potem že drugi rumeni.

Tudi nimam sodnikov za izgovor za barco, pravim samo da letos v La ligi nikakor nimajo sreče, dovolj bi blo, da se samo sodniške napake malce porazdelijo tudi na kako tekmo, ki jo drugače zlahka dobijo.

Za izpad proti npr. interju pa so bili kar konkretno kaznovani za čelski recimo, in roko na srce, marsikdo bi mirno stavil denar na Barco da nabije Bayern v finalu.

XXXL

Guru
9. sep 2007
7.348
767
113
Ne bom pisal napak, ker kolikor jih ti najdeš proti Barci, jih bom jaz za Barco... Alves je včeraj po pisku zabil še gol, od Van Persija rdeč je pa posnetek na youtube in je pisk ravno pred brco... ampak, kot sem rekel, ne bom našteval napak...

AvtoFun

Guru
29. dec 2007
18.412
2.425
113
Dobro, dajta zdaj mir, oba sta prišla družno do zaključka da je Real boljši, zdaj pa dovolj! Psst!
evil.gif

AvtoFun

Guru
29. dec 2007
18.412
2.425
113
Lahko pa nardimo eno zadevo, zberemo se v dva tabora, tisti ki ste za Barco ter tisti ki smo za Real, vržemo stavo kdo bo prvak letos in se ga na konc sezone na mrtvo nažremo ali (najbrž) na vaš račun ali (manj verjetno) na naš
cheer.gif

Malecky

Majstr
10. sep 2007
11.435
409
83
To pa bolj dvomim da bodo Realovci za.
evil.gif

Mogoče Real prot kakem Sportingu, kjer bi kristina ZABILA hatrick 2 penala seveda.
evil.gif

AvtoFun

Guru
29. dec 2007
18.412
2.425
113
Ma ni kaj dregat, pač glumači, baletke. Poglej samo profil njihovih navijačev, takoj jasno...
evil.gif

KillaKHAN

Guru
27. avg 2008
17.805
1.121
113
Ma če mi gre kaj na [censored] pri fuzbalu je pa dajvanje, pa da ne bo pomote, ko se začneta Cristiano ali DiMaria valjat po tleh brezveze bi najraje šel tja in ga zbrcal.

AvtoFun

Guru
29. dec 2007
18.412
2.425
113
Dobro ampak onadva dejansko padeta! To sta tak hudo dobra in tako zelo osredotočena na igro da kak se ju kdo pipne pač padeta ker izgubita ravnotežje!
hysterical-1.gif

XXXL

Guru
9. sep 2007
7.348
767
113
Včeraj, Malaga Real, v 78. minuti, štart Rondona nad Coentraom... z obema podplatoma, v višini kolena, gladko rumen... glede na rdeč od Kompanyja, bi potem ta štart moral biti vreden dva rdeča pa še pol rumenega zraven...