en cult hardtail se mi valja v kleti že dolgo let je pa za 190 cm plus. tako da verjetno ne bo ustrezen zate178.
mnja...okvir je 62. ni nujno, da boš glih višinsko fasal moral bi pa itak videti, če ti ustreza...preko tipkovnice se ne da sprobat...en cult hardtail se mi valja v kleti že dolgo let je pa za 190 cm plus. tako da verjetno ne bo ustrezen zate
Upam da res. Ce ga slucajno skesiram....Ploščice in diski se uležejo in potem bi morale disk bremze delati precej bolje od obročnih.
Ve mojo težo. Ozurima jo je hotel vedetiSaj daš lahko na balanco nosilec za bidon, pa noter še kako ploščico, če 500 Wh ne bo dovolj...
Več boš vozil, boljše izkušnje bodo. Števec ne ve teže kolesarja, ta pa pomembno prispeva pri dosegu.
Meni pa ni jasno kak bidon imaš, meni iz nobenega ne teče (no moji ženi - glej naslednji stavek). Če imaš fulija kot jaz imaš z bidoni še večje težave, zato jaz vozim meh v nahrbtniku in cevko v usta.Evo, prvi salajbarizem xfacta.
Sravfi za "bidon" so pod gornjo stango vodoravno. Valjda iz vecine bidonov ven tece.