Letnik , km(cca) ?Marca sem karbonca z 10 redno campo record (rim brake, 7.3kg) prodal za 500 eur.
Letnik , km(cca) ?Marca sem karbonca z 10 redno campo record (rim brake, 7.3kg) prodal za 500 eur.
Med 3 in 4k?Razmišljam, da bi prodal svoj e-gravel bike Orbea Gain (takle). Model 2020, karbonski okvir, disk zavore Mahle X35 pogonski sklop. Skupna teža okoli 12kg. Problem je, da res nimam pojma koliko je tako kolo vredno. Kupil sem rabljenega leto dve nazaj, in ni bil toliko v uporabi kolikor bi si želel. Po aplikaciji ima kolo skupno prevoženih 2000 kilometrov.
Ima kdo kakšne izkušnje koliko se bi danes dalo dobiti za tako kolo?
Za mestne in tovorne e-bicikle!Subvencije za nakup električnih koles | Borzen
Finančne spodbude za fizične osebe so namenjen subvencioniranju nakupa e-koles.borzen.si
Antidampinška carina na Kitajska kolesa in E-kolesa (90+% vseh) je pa cca 60% (tu nekje, ker pišem na pamet, se pa da preverit po tarifni številki)...Pa strehce tud, kar ji ta nima.
Tu nekje...Se pravi najprej birokrati da nam nekaj zaracunajo (carine) in potem se 1x birokrati da nam en del tega vrnejo.
In je kolo 3x drazje kot bi lahko bilo.
In svet se vrti naprej
Kitajci znajo "uvozit" mimo vseh davčnih ovir.Jaz sem ga predlani kupil na AE iz EU "skladisca". V nelaj dneh je bil doma brez stroskov.
Lahko pa da je na kitajslem drugacna cena(alibaba?)
heh, kuk si pa velik?Rabim za na vikend enga gorca in enga treking, lahko tud mosko mestno, ce ma kdo kaj.