No, jaz pa sem ziher, da se vozi brez sedeža, sicer ne bi imel takšnih idej.Kaj pa veš, morda se je brane do tega trenutka vozil na stari zarjaveli štangi brez hruške. Pa je zdaj fasciniran, da se da tudi drugače.
Tudi meni logično, zato sem pa vprašal, ker sem našel kar nekaj takih navedb (da pomaga pri plezanju ko ga še malo dvigneš), pa mi ni bilo jasno, kaj je s tem mišljeno.Droper je za spuščanje sedeža. Ko je sproščen je vedno v max zgornji poziciji, ker razloga, da bi človek imel na kolesu sedež previsoko ni.
Glede tega si pa ti pravi primer!No, jaz pa sem ziher, da se vozi brez sedeža, sicer ne bi imel takšnih idej.
Bolj visoko je sedež bolj nad zadnjim kolesom si, torej težišče bolj nazaj in prej te dviguje. Torej zjebeš težišče in z preveč stegnjenimi nogami voziš. Ni logike zadaj.Tudi meni logično, zato sem pa vprašal, ker sem našel kar nekaj takih navedb (da pomaga pri plezanju ko ga še malo dvigneš), pa mi ni bilo jasno, kaj je s tem mišljeno.
Torej spet spletni poznavalci na deluBolj visoko je sedež bolj nad zadnjim kolesom si, torej težišče bolj nazaj in prej te dviguje. Torej zjebeš težišče in z preveč stegnjenimi nogami voziš. Ni logike zadaj.
Ne, počakali smo na "teslo".Se spet dela znanost iz kolesarjenja?
Meni je to tudi smešno da so "popusti" isto pri vseh skoraj isti. Velika akcija, znižano iz 2999 na 1999. In to skoraj pri vseh prodajalcih.Gledam ekolo za ženo. Isti model pri vseh prodajalcih ravno en evro razlike... Obljubljajo neke dodatne popuste, ko jim to poveš.
Bi človek rekel, da gre tudi tukaj za kartelno dogovarjanje.
Dal bi ti en velik "plavi prst gor" ampak se ne strinjam da bi to za el. kolesa dobili upokojenci. Mi imamo itak "ta rdeče" kartice ki nam omogočajo brezplačne vožnje. Naj jih pa dobijo recimo pravi invalidi. Zopet bo en kup nepravilnosti. Upokojenci naj pa hodimo ker se preveč zasedimo na vlaku/busu.Te subvencije so mi en bull shit. Zakaj za štrom kolesa, če je namenjena za ''menjavo prevoza iz avta na kolo''...? Naj dajo vsakemu polnoletnemu prebivalcu vavčer za nakup kolesa, vezan na osebo. Ne vem, zakaj bi moral kupovati štrom picikl, če je večji užitek na fizikalcu...? Za štrom picikl pa mogoče starejšim od... no, upokojencem. Redno ali invalidsko upokojenim.
Ja... saj jaz sem tudi pri sivih panterjih... Moje mnenje za elektro bicikle je pa itak, da so za bolne in slabotne. Da si ga kupi en 30 letni junc, pa...Dal bi ti en velik "plavi prst gor" ampak se ne strinjam da bi to za el. kolesa dobili upokojenci. Mi imamo itak "ta rdeče" kartice ki nam omogočajo brezplačne vožnje. Naj jih pa dobijo recimo pravi invalidi. Zopet bo en kup nepravilnosti. Upokojenci naj pa hodimo ker se preveč zasedimo na vlaku/busu.
Principal ne določa cen, ker jih ne sme.Verjetno principal določa cene. Kot pri applu, ko imajo praktično vsi enake cene.
Zakaj? Imam naveden bicikl pa rekreacijo, in za to ne rabim električnega. Če bi se pa nameraval v službo vozit, pa absolutno električen, ne pa, da švicam.Ja... saj jaz sem tudi pri sivih panterjih... Moje mnenje za elektro bicikle je pa itak, da so za bolne in slabotne. Da si ga kupi en 30 letni junc, pa...