e72 problem

Jest

iPhone Guru
26. jul 2007
15.508
779
113
Medvode / Slovenija
www.mobile.si
Mogoce se niso posodobili navodil... Kolikor vem, je mozen pushmail tudi preko Gmaila nekje od septembra letos dalje ...

Nasel informacijo o tem >> http://googlemobile.blogspot.com/2009/09/google-sync-now-with-push-gmail-support.html

Sicer pa Google ve skoraj vse
grims-1.gif

sad

Guru
24. avg 2007
21.169
9.801
113
Google še vedno ni našel vodnika za nastavit Gmail maile
grin1.gif
.
Še vprašanje, preden se spustim v testiranje. A Mail for Exchange podpira več mailov? Torej, da je vse ločeno in ne, da ti jih zmeče vse v en direktorij?

Edit: poštimal po tistih navodilih, saj pošte potem ni težko nastavit. Hm, več mail naslovov pa se ne da nastavit?
confused-1.gif

Nazadnje urejeno:

Matjaz1974

Fizikalc
10. okt 2007
1.734
33
48
50
Nekje po sloveniji
Obišči stran
A še ima kdo težave z programom Nokia Sports tracker?

V tem programu lahko snemam pot in spreminjam nastavitve. Vendar, ko hočem pogledati track za nazaj, me avtomatsko vrže ven iz programa.
Gre za zadnjo verzijo programa, ki naj bi bila za e72.

A obstaja še kakšna alternativa temu programu? Rabim predvsem za logiranje poti, druga mi ni aktualno. PA da dela z notranjim GPS-om in da je zastonj.

Hvala in LP, M.

hikosgrl

Zelenc'
8. jan 2010
5
0
1
A mogoče kdo ve, kako si lahko na e72 nastavim, tako kot je imela e71, da si določil da ti je rpegledovalo na 2 uri in se ti je samo takrat povezal na net. Namreč zdej ko js določim intervalno sinhronizacijo recimo od 8-20 ure in dam na 2 uri se mi poveže takoj na net in je skos povezan, če ga prekinem se mi tudi celotna sinhronizacija prekine. Nekaj sem gledala v navodilih pa nisem nič našla glede tega. Nokia e71 je imela to dosti boljše
frown-1.gif
hvala za kakršnokoli info.

Fedor

TTX Allenatore
5. okt 2007
805
0
16
ksz..
mi lahko kdo razloži zakaj mi ne pošlje slike iz galerije na e-mail iz privzetega accounta na e72?
Sem probal poslat s privzetim mailom in se mi je samo pojavila spodaj ikonca, ki kaže sporočilo v pošiljanju.....

AvtoFun

Guru
29. dec 2007
18.461
2.452
113
Torej bratje, dajte napisat kako kaj deluje E72tka? Zadovoljni? Kakšne okvare, reklamacije? Isto sranje kot E52 ali druga igra? Gledal sem jo namreč nekaj dni nazaj na Mobitelu in niti ni tako slabo skupaj narejena kot E52!

Fedor

TTX Allenatore
5. okt 2007
805
0
16
zaenkrat kar precej hroščasta, izdelava za ene 10% slabša kot e71, ne sede tako lepo v roko kot predhodnica....fotiæ super, v primerjavi z e71.
kar mene moti so precej počasnejši vnosi v koledar, izdelava...bugi pa se bojo kmalu rešili.....

mmx

Fizikalc
16. nov 2007
2.275
14
38
Za enkrat ni večjih težav. Včasih ko želiš pritisniti "Izhod" iz sporočil enostavno ne reagira. Je še nekaj takih primerov v drugih menijih, nič hujšega. Edino ni gumba za foto ampak sem se navadil. Ostalo bp. Baterija mirno zdrži 3-5 dni.

AvtoFun

Guru
29. dec 2007
18.461
2.452
113
Ja če je hroščast ni problema ker se bo to najbrž z FW popravilo, mislim na kakšne hujše buge... Po tistem ko sem imel E52 v roki sem res mislil da bo izdelava polomija pa ni.

mmx

Fizikalc
16. nov 2007
2.275
14
38
Zvok je ok. Celo se mi je zgodilo, da sem žru v sparu, pa mi oče reče če sem pri kolegu, ker ni slišal šuma. pa tisto zadevo za blaženje hrupa imam izključeno!

medy

Zelenc'
17. jan 2008
14
0
1
men dela super, je hitra, edin ka mi je smotan je da ni tipke za avtofokus ko slikaš (E71 je mela) - mogoč je kej z SW narobe (mam od simobila) pa zelo me moti da se ne da izklopit USB polnjenja ko maš telefon povezan s kompon (do sedaj mi še ni uspelo ugotoviti kako se izklopi)

če kdo še ve kej več naj pove
smile-1.gif

lp

Fedor

TTX Allenatore
5. okt 2007
805
0
16
kako ni auto fokus-a?
prisloni prstek na glavno tipko in ti fokusira....ko se prikaže zelen okvir pritisni....

Fedor

TTX Allenatore
5. okt 2007
805
0
16
na voljo preko NSU....naj bi malo pohitrilo teliæ, ter odpravilo nekaj bugov.....

Matjaz1974

Fizikalc
10. okt 2007
1.734
33
48
50
Nekje po sloveniji
Obišči stran
Kako določeni aplikaciji dovoliš, da avtomatsko piše po kartici ali disku?

Gre za GPS logger program, ki me ob shranitvi vedno sprašuje, če dovolim zapisati to, pa če dovolim zapisati ono...

Hvala in LP, M.

PS. Pravkar sem ga nadgradil in zdaj pa res dela ko šus. Včasih so se meniji kar nekam obirali, da so so odpirali, zdaj pa šiba. Dal sem nadgradnjo kar iz telefona in so mi ostali vsi programi, nastavitve, ipd. tako da me to veseli, da mi ni treba ponovno nalagat vsega.

mmx

Fizikalc
16. nov 2007
2.275
14
38
meni s telefonfa sploh noče. neki se poveže ampak vseskupaj nič ne prime. čudno. pa še baterijo sem napolnu, če se mogoče pri bolj prazni ne bi hotu updejtat. in pol še 20x sem probal in nič.

mmx

Fizikalc
16. nov 2007
2.275
14
38
..+ možnosti->začni posodabljanje. začne se "obdelujem", 3G se poveža a takoj sekundo za tem diskonekta in vse miruje. To je to, žalostno. Nimam pa kabla pri sebi, da bi probal prek pc-suita.