e72 problem

FuriousG

Majstr
30. jul 2007
3.379
171
63
38
Preberi si temo "Nokia brezplačna turn by turn vodena navigacija" , pa boš vse zvedla.
wink-1.gif

A glede iskanja satelitov pozna kdo kakšno foro, da jih hitreje najde?

FuriousG

Majstr
30. jul 2007
3.379
171
63
38
Vključene imam strežniško podprt GPS, vgrajeni GPS in omrežno. Se to še kje drugje nastavlja?

MadMitch

Fizikalc
29. sep 2008
6.163
0
36
Citat:
Uporabnik FuriousG pravi:
Vključene imam strežniško podprt GPS, vgrajeni GPS in omrežno. Se to še kje drugje nastavlja?
Ne ne, to je to. Hecno, ker na moji E71 rabi manj kot minuto, da zahakla satelite. Nekaj ne bo v redu.

AvtoFun

Guru
29. dec 2007
18.461
2.452
113
A mi lahko prosim pove kdo ki ima Mobitelovo Nokio E72 barva Topaz Brown kater produkt code ima? Kater FW imate gori?

Lp

FuriousG

Majstr
30. jul 2007
3.379
171
63
38
Kva te je pa matralo? Drugače dela vredu?
smile-1.gif

Jaz sem pa ravno odinštaliral vse mape in glasove za navigacijo in nalagam samo Slovenijo... Mogoče mi bo pol delal GPS. Bomo vidli.

Drugače pa upam, da nisem kej zaje*al baterije, ker sem imel dosti priključen telefon na USB, kjer se tud avtomatsko fila. Glede na to, da bi prvič moral popolnoma izpraznit baterijo. Sedaj uporabljam bluetooth.
wink-1.gif

bvader

Fizikalc
14. jan 2010
2.054
0
36
Citat:
Uporabnik FuriousG pravi:
Kva te je pa matralo? Drugače dela vredu?
smile-1.gif

Jaz sem pa ravno odinštaliral vse mape in glasove za navigacijo in nalagam samo Slovenijo... Mogoče mi bo pol delal GPS. Bomo vidli.

Drugače pa upam, da nisem kej zaje*al baterije, ker sem imel dosti priključen telefon na USB, kjer se tud avtomatsko fila. Glede na to, da bi prvič moral popolnoma izpraznit baterijo. Sedaj uporabljam bluetooth.
wink-1.gif

telefonu ne bo nič hudega
wink-1.gif

Dushan

Pripravnik
11. apr 2008
274
0
16
Citat:
Uporabnik daniyel pravi:
Nabavil e72 v soboto pri mobitelu (rjave zlate barve - obiskal 3 lokacije preden sem jo našel - ni na zalogi), zaenkrat kar odlična zamenjava za N70, ki gre zasluženo v pokoj. Inštaliral sem si tudi GarminXT, zato tudi iščem nek nosilec za avto, našel sem eno super stvarco samo je proizvajalec na Kitajskem: http://4ustuff.com/info.php?itno=5455
frown-1.gif
.

Drugače pa še preizkušam funkcionalnosti mobitela: GPS dela, WLAN pravtako, kamera kar solidno slika, baterija drži že od sobote se pravi že 5 dni pa še sta 2 črtici, s tem da skoz neki brskam po telefonu.

Praktično enak avto nosilec za E72 imaš tukaj: http://cgi.ebay.de/GSMCORNER-K...=item27af2de571

medy

Zelenc'
17. jan 2008
14
0
1
jst imam tudi telefon že neki časa in sem z njim zelo zadovoljen, edini problem je, da rabi celo večnost da se poveže s sateliti (bodisi pri Garminu bodisi pri SportsTracker)

me pa še nekaj zanima: se še komu prah nabira pod ekranom? men se iz desne spodnje strani širi proti sredini ekrana, kakšna ideja kak se to očisti?

pa zvočnik za klice mi je začel malenkost hreščat, ker mi je pred nekaj dnevi prvič padel po tleh :S se da to kaj poštimat?

hvala in lp

FuriousG

Majstr
30. jul 2007
3.379
171
63
38
To s sateliti tudi sam opažam. Če nisi čisto na odprtem, rabi celo večnost. Si slučajno sklopil še aGPS? Glede prahu pa še nimam težav in upam da jih tudi ne bo.
Najbolj me moti to, da sem štorast in zelo velikokrat pritisnem tipko za mail.
grin1.gif

sole

Fizikalc
20. jul 2007
1.452
24
38
meni satelite najde takoj

prah pa je klasika na Nokiah, prej sem imel E71 pa je bilo enako ( plus nekaj ostalih Nokij z enakim problemom)
meni na moji E72 pa se nabira na levi strani

medy

Zelenc'
17. jan 2008
14
0
1
jst sem imeu prej N79, praha nikoli, kle me pa to moti, sej ko kej delaš po telefonu se ne vidi, grozno je sam če je v stanju pripravljenosti ko je ekran črn,
prej sem se motu nabira se tut na levi spodaj in se širi proti sredini
smile-1.gif

medy

Zelenc'
17. jan 2008
14
0
1
me pa še neki zanima, kolk npr stane da se da zamenjat zvočnik na nokii e72, če se seveda ne upošteva garancija?

Matjaz1974

Fizikalc
10. okt 2007
1.734
33
48
50
Nekje po sloveniji
Obišči stran
Meni pa hitro vklopi satelite, samo moram logično imet vklopljeno uporabo A-GPS.

Mam pa drugo težavo: SportsTracker mi sicer snema pot, vendar ko jo hočem potem kasneje odpret in pogleda, me meče ven iz programa. Na drugih telefonih mi je delal bp.

Kakšna ideja?