e72 problem

AvtoFun

Guru
29. dec 2007
18.461
2.452
113
E71 => MENI => PISANA => URA => možnosti => enkratno novo opozorilo

Zna bit na E72 enako!

Lp

Drugizvezdnik

Pripravnik
20. jul 2007
432
0
16
Citat:
Uporabnik AvtoFun pravi:
Torej bratje, dajte napisat kako kaj deluje E72tka? Zadovoljni? Kakšne okvare, reklamacije? Isto sranje kot E52 ali druga igra? Gledal sem jo namreč nekaj dni nazaj na Mobitelu in niti ni tako slabo skupaj narejena kot E52!

Telefon je super, prej sem imela N95 8GB, tipkovnica je super, telefon se mi zdi kar hiter (drugih nisem niti probavala), pregleden in je dosti preprost za uporabo, se mi je pa zgodilo da mi je preslednica zaštekala, zato sem morala tel. izklopiti in vklopiti in se ne ponavlja več in navi tipka se ni odzivala, zato sem šla v meni, jo izklopila... še vedno ni bilo nič, potem pa sem dala občutljivost na nizko, izklop, vklop in dela kot šus.
Kupljena na mobitelu, imam jo 3 tedne, zakon je. In pa
zmaga.gif

mmx

Fizikalc
16. nov 2007
2.275
14
38
ksz

sem si naložil novi brezplačni Nokia Ovi maps. Zadeva deluje dobro. Sedaj bi zadevo rad uporabljal v avtu kot kakšen Garmin. Zanima me, ali obstaja že kakšen avto nosilec za na šipo za ta model? Na netu ne najdem oz še ni videti. Za model E71 se njde tole: http://www.nokia.si/poisci-izd...lo-nokia-cr-106
Upam, da kmalu ponudijo to tudi za e72.

mmx

Fizikalc
16. nov 2007
2.275
14
38
ksz

za vse lastnike e72 ki imate nastevljeno elektronsko posto, vprasanje:

kaj se vam zgodi ko imate odprto pošto, kliknete MOžNOSTI-NASTAVITVE-NASTAVITVE NABIRALNIKA?
Meni se neki zacne odpirat in se v istri sekundi "premisli" in na hitro zapre ter se spet vrne na nabiralnik. Skratka zelim nekaj spremenit v nastavitvah nabiralnika in nikakor ne morem priti vanj, niti po drugi poti preko nadzorne plosce.

Kda opazil podoben sindrom? dejte prosim pogledat kako vam odreagira.
drugo vse ok.

Nazadnje urejeno:

FuriousG

Majstr
30. jul 2007
3.379
170
63
38
Evo, pa sem tudi sam ponosni lastnik e72! Mislim, da je kr dobra zamenjava za e63. Me pa zanima, če ste jo prvič polnili 16 ur, a to ni več potrebno? Sam bom pustil čez noč. Bo dosti ane?

FuriousG

Majstr
30. jul 2007
3.379
170
63
38
Heh, sem jo pol če 2 urci že uporabljal.
smile-1.gif
Trenutno baterija še vedno polna.

Mam pa drugo vprašanje. Je za pošiljanje emailov proko gmail accounta treba še kaj posebej nastavljat? Ker mi nikakor noče poslat maila.

Nazadnje urejeno:

Maci

Fizikalc
18. jan 2010
2.989
0
36
Jaz sem jo takoj začela uporabljat, pa prvič do konca spraznila baterijo pa potem nafilala. Telefonov ni več treba filat 16ur
wink-1.gif

Telefon mi drži ene 5 dni z normalno uporabo
cheer.gif

daniyel

Zelenc'
10. feb 2010
2
0
1
Nabavil e72 v soboto pri mobitelu (rjave zlate barve - obiskal 3 lokacije preden sem jo našel - ni na zalogi), zaenkrat kar odlična zamenjava za N70, ki gre zasluženo v pokoj. Inštaliral sem si tudi GarminXT, zato tudi iščem nek nosilec za avto, našel sem eno super stvarco samo je proizvajalec na Kitajskem: http://4ustuff.com/info.php?itno=5455
frown-1.gif
.

Drugače pa še preizkušam funkcionalnosti mobitela: GPS dela, WLAN pravtako, kamera kar solidno slika, baterija drži že od sobote se pravi že 5 dni pa še sta 2 črtici, s tem da skoz neki brskam po telefonu.

mmx

Fizikalc
16. nov 2007
2.275
14
38
Garmin ni več potreben odkar so Nokia Maps brezplačne. Zadeva deluje odlično .

FuriousG

Majstr
30. jul 2007
3.379
170
63
38
Koliko časa pri vas išče satelite? Meni jih je včeraj celo enkrat našlo. Zdle sem bil na prostem 10 minut, pa jih ni našlo.
crazy1.gif

Maci

Fizikalc
18. jan 2010
2.989
0
36
Citat:
Uporabnik mmx pravi:
Garmin ni več potreben odkar so Nokia Maps brezplačne. Zadeva deluje odlično .

A ne ge več prek mobilnega interneta? Torej so nokia maps zastonj?