e72 problem

Davidoff

Bumbar
22. jul 2007
10.027
1.477
113
1.) Pojdi v meni, kjer imaš nastavitve za zvoke. Poišči izklop opzorilnih tonov, nekaj v tem kontekstu, nisem več na Nokiji pa nimam več v glavi. Se pa zagotovo da.

Citam

Pripravnik
5. jun 2008
105
0
16
Pozdravljeni!

Zanima me, kako je z nakupom E72 pri Simobilu. Rad bi jo uporabljal kot službeni telefon na Mobitelu in me zato zanima:
1) Je software Vodafone ali 'original' Nokia
2) So telefoni odklenjeni
3) Se da ti dve stvari urediti po uradni poti na prodajnem mestu brez dodatnih doplačil (odklep, Nokia software)

Hvala za pomoč.

smejko

Pripravnik
9. jan 2010
260
0
16
Citam sej Si.mobil ne zaklepa več telefonov,.. če pa je le ta še kšna stara zaloga ti ga pa takoj odklenejo.

AvtoFun

Guru
29. dec 2007
18.461
2.452
113
Kar se tiče menija, moj E72 iz Simobila NIMA Vodafone menija temveč je oriđinale! Predlagam da greš na center in ti ga naj prižge pred tabo...

HrabiaMol

Fizikalc
28. jul 2007
1.400
1
38
Ve kdo za kak kvaliteten etui za ta telefon? Originalni mi je po cca treh mesecih uporabe začel razpadati. Kaj usnjenega mogoče?

bvader

Fizikalc
14. jan 2010
2.054
0
36
Citat:
Uporabnik undefined pravi:
Da ne smetim in odpiram nove teme..

Zaradi zmanjšanega email prometa zapuščam BlackBerry Bold 9000 in iščem alternativo. Kaj dosti niti ni za iskat.. Želim candy bar qwerty. Pri E71 / E72 me malo moti ločljivost zaslona ampak bi se gotovo že nekako privadil.

E71 na bolhi dobim za dobrih 100€, E72 pa od kolega za 200€.. pa me zanima ali je vredna skoraj še 1x toliko? Gotovo vas je kar nekaj takih ki ste imeli obe.

Pred nekaj časa sem bral da so neki problemi z softwarom.. Kako je z tem? Sedaj deluje kakor mora?

Se bo dalo E72 posodobit, da bo izlgedalo kakor naprimer Nokia E5?
http://www.gsmarena.com/nokia_e5-pictures-3198.php

Zanimiva se mi zdi tudi prihajujoča Nokia E5, ampak ne vem če se mi bo dalo čakat
smile-1.gif

Če je še kakšen drug predlog, kar na plan z njim
smile-1.gif

Če se splača plačati enkrat višjo vsoto za Nokio E72 v primerjavi z E71 je odvisno od vsakega posameznika. Veliko ljudi pravi, da je nokia E71 boljše "grajena" od nokie E72, saj naj bi slednja imela že ob nakupu malo "lufta" na ohišju.

Glavne prednosti Nokie E72 so boljši procesor, več rama, bolša kamera, trackpad, novejši OS, 3.5mm vhod za slušalke,funkcijo da LED dioda pri kameri deluje kot lučka in brezplačno prejmeš doživljensko licenco za Nokia Messaging (kar dobra zadeva kar se mailov tiče).

Sam presodi če so napisane razlike vredne 100€ več. Jaz sem imel pred časom Noko E71, zdaj jo ima punca in ni bilo z njo niti ene težavice, edina napaka, ki jo ima E71 je, da se rad pod ohišjem na zaslonu nabira prah ker so slabo zasnovali ohišje na tistem delu in ne tesni dobr. Nokio E72 pa ima sosed in je z njo super zadovoljen. Tiste začetne težave z SW pa se vedno odpravijo s posodobitvami, čeprav mislim da na E72 je velika večina napak že odpravljenih.

Balti

Zelenc'
13. avg 2010
1
0
1
Pozdravljeni,
torej pri meni se je pojavil star problem, za katerega pa učinkovite rešitve še nisem našel. Iz ekrana mi nikakor ne izgine ikonica, ki označuje, da telefon nekaj odpošilja. Problem se je pojavil, ko sem nastavljal e-pošto in sem nastavljen predal skušal stestirati ter poslal testni e-mail, ker pa je očitno izgledalo, da tadeva ne deluje, sem poštni predal izbrisal, ikonica pa je ostala, kakrnekoli pošte "v pošiljanju" ali kaj podobnega ni nokjer v telefonu, vsi ti imeniki so prazni. Kakšne ideje?

Matjaz1974

Fizikalc
10. okt 2007
1.734
33
48
50
Nekje po sloveniji
Obišči stran
A vam vsem dela Nokia Messaging?
Meni je do pred kratkim delala normalno, vmes sem bil v tujini in sem imel nastavljeno, da mi v tujini ne dela, ob prihod nazaj v SLO, pa zadeva ni več prejemala mailov.
Predla sem pobrisal in vedno, ko izberem nastavitve za novega, mi dovoli vpis gesla/uporabniškega imena ipd. potem pa me vrže nazaj na izbiro predala.

Ima kdo kako idejo, kako to rešit?

masevc

Guru
2. sep 2007
3.528
895
113
ko preklopiš iz tihega profila na splošnega nazaj, telefon noče zvoniti. Še vedno samo vibrira. Je kje kakšna rešitev?

FuriousG

Majstr
30. jul 2007
3.381
174
63
38
Meni se je sito zgodilo pri navadnih mailih. Ni več hotelo posodabljat. Tudi vreme pri World Travelerju mi ni več hotlo delat. V obeh primerih sem nanovo nastavil posodabljanja, pa telefon sem resetiral. Čez noč se je zadeva poštimala.
smirk-1.gif

KRT

Zelenc'
13. jul 2009
20
0
1
Punci na e72 utripa ikona pisemce. Kako se tega znebit?

Nazadnje urejeno:

gasdopodna

Majstr
22. jul 2007
3.702
127
63
KSZ.

Jaz sem danes kupil omenjeni telefon. White Edition. Z BT Slušalko v paketu pri Simobilu.
grims-1.gif

Moti me, da mi pri vsakem vklopu sitnari tisti čarovnik za nastavitev pošte. Se da to izklopit ?
Moteče je tudi, da ko mi ponudi povezave na izbiro mi ponudi samo Wlan povezave brez GPRS. Če želim uporabljat mobilno omrežje,
moram it prav eksplicitno izbrati Simobil Internet. Ponudi ga ne... Kaka rešitev ?
confused-1.gif

mobifrik99

Fizikalc
20. nov 2007
1.138
5
38
Mene pa zanima sledeče. Punca si lasti ta telefon. Ko po določenem času odklene tipkovnico jo vedno čaka izbira gprs oz wlan povezave. Me zanima, če kdo ve kako to ugasniti, ker je nadležno...

gasdopodna

Majstr
22. jul 2007
3.702
127
63
Naj preveri, če nima vključeno kako sinhronizacijo pošte, kjer to sprašuje... Pri meni je bil to razlog...

Pri meni se pa zdaj pojavlja drug problem še... Pošta pri sinhronizaciji pride v mapo, telefon je pa tiho ko miš...
confused-1.gif

Zakaj nič ne javi ???

Saeed

Pripravnik
19. nov 2008
373
4
18
Je že kdo preizkusil današnjo izdajo nove programske opreme? Odpravljenih naj bi bilo kar 450 napak
sprasujem se.gif

HrabiaMol

Fizikalc
28. jul 2007
1.400
1
38
Ravnokar sem apdejtal. Na hitro ne vidim nobenih izboljšav. Koledar še vedno počasen:)

FuriousG

Majstr
30. jul 2007
3.381
174
63
38
Če koga zanima. Prodajam e72. Za sekundo je bla v vodi. Spucana z ultrazvokom, sedaj že 2 meseca deluje brez problema. Drugače je telefon brez praske, na zaslonu je zaščitna nalepka. Telefon je Simobilov, dodam pa kodo za odklep, lahko ga tudi sam odklenim. Cena okrog 220€.

Da ne bom čist offtopic. Update bo treba še danes sprobat.
smile-1.gif
A so indikator baterije popravili? Ker zaenkrat me samo to moti, čeprav sem se že malo navadil.

MadMitch

Fizikalc
29. sep 2008
6.163
0
36
Citat:
Uporabnik Saeed pravi:
Je že kdo preizkusil današnjo izdajo nove programske opreme? Odpravljenih naj bi bilo kar 450 napak
sprasujem se.gif

Upam, da ni enako sranje, kot za E71, kjer je zadnji update najslabši do sedaj, sem ga dal spustit nazaj na 400.