e72 problem

HrabiaMol

Fizikalc
28. jul 2007
1.400
1
38
A komu dela nokia point & find? uradno je podpora za E71 za E72 pa ne, kar je milorečeno čudno..
Meni se ne zažene.

FuriousG

Majstr
30. jul 2007
3.381
174
63
38
Citat:
Uporabnik malcomX pravi:
Citat:
Uporabnik HrabiaMol pravi:
Citat:
Uporabnik malcomX pravi:
KSZ.

Je uspel kdo nastavit, da mu Traveler kaže vreme na "namizju"?

Imam nastavljeno oz enejblano "Weather on main screen" pa ništa
frown-1.gif

Če dam na enabled, mi pod koledarskimi vpisi kaže "20°C, Wind: 2m/s za ljubljano trenutno. Nekako ga da kot opravilo.
Dost brezvezna funkcija pomoje.

To sem pogruntal, ampak videl sem na eni 71ki da je imel model na desktopu nekega wether forkesterja, pa sem
mislil da je to to.

Tisto kaj k koledarju daje je pa jeba, ker ne updejta kot bi mogo.

Verjetno je imel inštaliran Handy Shell .

Matjaz1974

Fizikalc
10. okt 2007
1.734
33
48
50
Nekje po sloveniji
Obišči stran
Citat:
Uporabnik malcomX pravi:
hotmail.com dela vsem na pushmail normalno?
(na namizju mam gmail pa yahoo ki delata, tatretji pa noče "tiščat", dela pa če ga kliknem)
Meni Hotmail dela BP. Ampak si ga bom verjetno izklopil, ker mi gre že malo na živce, da mi za vsako kozlarijo, ki je itak ful zelo pomembna, tudi piska.

FuriousG

Majstr
30. jul 2007
3.381
174
63
38
Citat:
Uporabnik FuriousG pravi:
Je že kdo kupil kak avtonosilec za ta telefon? Kaj takega recimo? Bi se obneslo? A kdo priporoča kak drug nosilec?
Hvala, lp
Anyone?

Kolikor vidim s slike, se ga bo bolj težko filalo, če bo telefon v stojalu.

Nazadnje urejeno:

HrabiaMol

Fizikalc
28. jul 2007
1.400
1
38
Citat:
Uporabnik FuriousG pravi:
Vse Nokie e72 imajo to storitev zastonj, neglede kje si jo kupil.

Glejga zlomka, danes dobim na položnici dodatne storitve 2,49€ + DDV za nokia messaging. heh?:)

Sba

Pripravnik
18. avg 2007
225
1
16
LJ
Jaz te postavke nisem dobil. Je pa hec, da si storitve ne smeš vključiti, ampak "deluje sama od sebe". Imam pa đabest, tako, da s prenosom podatkov ni težav. Meni pa SiOL ne dela prek Nokia Messaging.

Saeed

Pripravnik
19. nov 2008
373
4
18
Tako kot je napisal Sba, storitve ne smeš vključiti na mobitelovi strani, ker je vključena že avtomatsko...v nasprotnem primeru boš dobival obračun na položnici tudi za to.

Ne rabiš se učiti na napakah, ki so jih počeli že drugi
wink-1.gif

Nazadnje urejeno:

HrabiaMol

Fizikalc
28. jul 2007
1.400
1
38
Citat:
Uporabnik Saeed pravi:
Tako kot je napisal Sba, storitve ne smeš vključiti na mobitelovi strani, ker je vključena že avtomatsko...v nasprotnem primeru boš dobival obračun na položnici tudi za to.

Ne rabiš se učiti na napakah, ki so jih počeli že drugi
wink-1.gif

lol torej moja napaka. Bom probal reklamirat:)

FuriousG

Majstr
30. jul 2007
3.381
174
63
38
A kdo ve zakaj se moji vsak dan vsaj enkrat zblede in mi namesto Gmail ikone pokaže napis "neprebrana e-poštna sporočila"? Pomaga reset telefona. Sej mail mi normalno odpre, sam me pa moti.
smirk-1.gif

FuriousG

Majstr
30. jul 2007
3.381
174
63
38
Aja pa ponavadi mi istočasno s prejšnjim problemom dogaja tud tole. Ko prejmem sms, mi na home zaslonu ne prikaže ikonice, pa error vrže ven, da je pomnilnik poln in naj zaprem eno ali več aplikacij. To se mi je dogajal že na e63. Pomaga samo reset telefona. Kaj mi je storiti?

Maci

Fizikalc
18. jan 2010
2.989
0
36
Nekajkrat se mi je že zgodilo, da sem iz svojega "starega" telefona N95 8GB preko bluetooth na E72 prenesla kakšen video, tukaj pa se pojavi težava. E72 namreč predvaja zvok, videa pa ne...
confused-1.gif

Slučajno kdo ve v čem je problem?

Matjaz1974

Fizikalc
10. okt 2007
1.734
33
48
50
Nekje po sloveniji
Obišči stran
Meni se je pravkar zgodila zanimiva zadeva na moji E72, ki je bila kupljena preko Mobitela.
Ob popolnem resetu telefona *#7370# se mi je telefon naštimal na Vodafone Live telefon.

Adijo pamet, a?
wink-1.gif

No, sej je že rešeno, ampak je zanimivo, hahahah