e72 problem

Maci

Fizikalc
18. jan 2010
2.989
0
36
Ja, nisem nič gor dajala ker je itak Real Player.

Iz katerega linka je najbolje da si poberem BS Player?

bvader

Fizikalc
14. jan 2010
2.054
0
36
bs player ne vem če ravno obstaja za symbian :S prvič slišim. Imaš Smart Movie ali pa Divx za mobitele.

Jernej

Fizikalc
18. avg 2007
7.124
0
36

Temu se pa reče učinkovit branding.
tongue-1.gif

Saeed

Pripravnik
19. nov 2008
373
4
18
Citat:
Uporabnik malcomX pravi:
Ja BS player dobis če gres na google, pa napišeš BS Free download, pol ga zazipaš in zp file kako ime pač ima,
mu nakoncu samo dodaš končnico pda.

Naložiš zipfile preko PCsjuta in ga nato zaženeš.

Meni je vse ratalo...samo serial mi zahteva na koncu
confused-1.gif

undefined

Fizikalc
6. jan 2008
1.220
0
36
Da ne smetim in odpiram nove teme..

Zaradi zmanjšanega email prometa zapuščam BlackBerry Bold 9000 in iščem alternativo. Kaj dosti niti ni za iskat.. Želim candy bar qwerty. Pri E71 / E72 me malo moti ločljivost zaslona ampak bi se gotovo že nekako privadil.

E71 na bolhi dobim za dobrih 100€, E72 pa od kolega za 200€.. pa me zanima ali je vredna skoraj še 1x toliko? Gotovo vas je kar nekaj takih ki ste imeli obe.

Pred nekaj časa sem bral da so neki problemi z softwarom.. Kako je z tem? Sedaj deluje kakor mora?

Se bo dalo E72 posodobit, da bo izlgedalo kakor naprimer Nokia E5?
http://www.gsmarena.com/nokia_e5-pictures-3198.php

Zanimiva se mi zdi tudi prihajujoča Nokia E5, ampak ne vem če se mi bo dalo čakat
smile-1.gif

Če je še kakšen drug predlog, kar na plan z njim
smile-1.gif

Nazadnje urejeno:

judd

Zelenc'
14. jul 2010
1
0
1
Citat:
Uporabnik daniyel pravi:
Nabavil e72 v soboto pri mobitelu (rjave zlate barve - obiskal 3 lokacije preden sem jo našel - ni na zalogi), zaenkrat kar odlična zamenjava za N70, ki gre zasluženo v pokoj. Inštaliral sem si tudi GarminXT, zato tudi iščem nek nosilec za avto, našel sem eno super stvarco samo je proizvajalec na Kitajskem: http://4ustuff.com/info.php?itno=5455
frown-1.gif
.

Drugače pa še preizkušam funkcionalnosti mobitela: GPS dela, WLAN pravtako, kamera kar solidno slika, baterija drži že od sobote se pravi že 5 dni pa še sta 2 črtici, s tem da skoz neki brskam po telefonu.

a mi lahko daš navodila kako se naloži garmin na e72

excalibur

Pripravnik
24. sep 2007
321
0
16
je ni
ksz

Evo mene, mam nekaj laičnih vprašanj (jebat ga, sem pač bolj nov na tem področju). Sem kupil Nokio E72 in me zanima sledeče:

1.) Kje se izklopi zvok ob vklopu telefona (nikakor, da najdem)?
2.) Kje lahko poiščem kaj imam shranjeno na pomnilniški kartici (na prejšnji Nokii 6131 sem takoj našel to opcijo, tukaj je pač ne)?
3.) Če imam npr. v službi al pa kjerkoli wireless in se nanj povežem preko GSM-a si te podatke downloadam zastonj, ne?
4.) Za brskanje na spletnih straneh potrebujem kakšen brskalnik (Opera ipd.) ali ima Nokia že vključen kakšen brskalnik? Če je treba kaj downloadat me zanima kako/s čim...?

Tako to je zaenkrat to ampak sem prepričan, da bom imel še vprašanj, ker se pač do zdej s tem nisem ubadal ampak bi bil počasi cajt, da se začnem
smile-1.gif

Hvala vsem za pomoč.

excalibur

Pripravnik
24. sep 2007
321
0
16
je ni
Do zdaj mi še nihče ni odgovoril ampak upam, da se bo našla kaka dobra dušica
smile-1.gif

Za 2. točko sem že našel rešitev tako da prosim za odgovore na ostala 3 vprašanja.

Tnx.

AvtoFun

Guru
29. dec 2007
18.461
2.452
113
Evo na hitro:

1.) Si boš sam stisno focn al ti ga lahko jaz? Nazadnje sem ponovno vklopil in izkopil telefon 3 mesce nazaj tako da tisti zvok je brezpredmeten, mislim pa da ga ne gre izklopit.
2.) Meni => Nadzornik datotetk => Pomnilniška kartica in voooooooila si notri na kartici
3.) Popolnoma zastonj ja, vendar moreš met ključ od WiFija saj je najbrž zaklenjen
4.) Nokia že vključuje browser, je pa priporočljivo dat gor Opero sploh če surfaš preko GPRS/EDGE/UMTS saj požre manj podatkov in hitreje nalaga. Jaz imam gori še Opera Mobile ter Opera Mini pa vseeno največkrat zaštaratam kr Nokia browser. Če hočeš dol potegnit greš z Nokia Browesermem na googe pa napišeš Opera Mini pa ti bo ker link najdo za download, ga instaliralo itd...

Ti kar vprašaj če te še kaj zanima...

mobifrik99

Fizikalc
20. nov 2007
1.138
5
38
na hitro, če mi lahko kdo odgovori.

Kako deluje navigacija na e72? A je vse zastonj ali mi se priklopi na net in mi pobira podatke? Ravno se odpravljam v Italijo in me na hitro zanima, če bo potreba po tej zadevi...

tnx

Crna_Ninja

Fizikalc
25. dec 2007
514
96
28
Je vse zastonj, samo nastavit moraš na način BREZ POVEZAVE. V menuju nastaviš... Tako se ti ne bo povezoval na GPRS in nalagal podatke, ki bi ti jih v tujini dobro zaračunali.