E66 ali E71 ?

Nobody

is perfect.
18. jul 2007
7.038
30
48
Jaz pa bom še kr mogo malo časa počakat na E71, če jo bom sploh dočakal. Na Mobitelu že več kot en mesec ne dobijo zalog tega telefona.

Breyton

Majstr
2. avg 2007
1.483
119
63
40
Malo tu,malo tam :)

Vse o Emoze je dostopno na :

http://www.emoze.com/en/get/index.asp

prijetno uporabo
cheer.gif

Breyton

Majstr
2. avg 2007
1.483
119
63
40
Malo tu,malo tam :)
Isto se je meni dogajalo pri nakupu nokie E90 , cel mesec sem čakal in nakoncu dobil eno iz Big Banga preko anexa.
cheer.gif

Po informacijah je prva pošiljka E71 za celo SLO velika vsega 100 kos za vse operaterje .
uf-1.gif

ojanez

Fizikalc
2. sep 2007
264
31
28
Citat:
Uporabnik Breyton pravi:
Ali ima tudi kak uporabnik E71 problem ,da se mu ponoči vsake 10 sec osvetli tipkovnica oz sredninska tipka ?? Oz rabim info kako se to ugasne ??
To je privzeta nastavitev na tem telefonu, imenuje se pa "breathing light", po naše utripajoča lučka. Ne vem natančno, kakšna je njena funkcija, po nekaterih forumih sem bral ,da naj bi uporabniku že na "daleč" povedala, da telefon še deluje. Izklopiš jo lahko, vendar se ti z njemin izklopom po drugi strani vklopi screensaver, ki kaže uro.

IZKLOP: meni--> orodja--> profili--> izbereš željen profil v katerem želiš izklopiti lučko, recimo "splošno"--> možnosti--> prilagodi--> izklopiš funkcijo "utripajoča lučka"

Semantique

Pripravnik
17. mar 2008
783
0
16
Citat:
Uporabnik ojanez pravi:
Citat:
Uporabnik Breyton pravi:
Ali ima tudi kak uporabnik E71 problem ,da se mu ponoči vsake 10 sec osvetli tipkovnica oz sredninska tipka ?? Oz rabim info kako se to ugasne ??
To je privzeta nastavitev na tem telefonu, imenuje se pa "breathing light", po naše utripajoča lučka.

To je precej očitno posnemanje Applovih računalnikov.
wink-1.gif

Jernej

Fizikalc
18. avg 2007
7.124
0
36

Po dobrem tednu uporabe... še mojih pet centov
smile-1.gif
.

Migracija E65 na E71, tako da lahko vsaj približno primerjam tudi E66, ki je precej podoben E65.

Absolutno E71. Malce sem bil skeptičen glede velikosti, ker nosim telefon v žepu. Nobenih težav... sicer je malenkost širši in višji, ampak izkaže se, da je bolj bistvena debelina, kjer poseka E6X serijo na celi črti.

Tipkovnica je super. Zelo uporabna, hitro se tipka... sploh ne vem več, kako sem preživel brez QWERTZ-a. Nekateri malce govorijo čez male tipke, ampak po mojem ni sile. Največji problem je, ker včasih avtomatsko tipkam kot da imam samo tipke 1-9. Napak zaradi napačno pritisnjenega gumba praktično ni.

Poleg tega pa je to zame prvi Symbian telefon, ki je glede hitrosti čisto na nivoju ne-pametnih telefonov.

Touchscreena sploh ne pogrešam...

darjan

Vulkanizer
13. sep 2007
53.219
7.038
113
Zakaj pa bi ga? Saj to je telefon in ne dlančnik, tam moraš imeti večji zaslon
wink-1.gif

Jernej

Fizikalc
18. avg 2007
7.124
0
36

Exactly.

Če bi bil touchscreen, bi bil to moreče majhen zaslon. Sploh pa za kako tipkanje s prsti.

MViper

Fizikalc
19. jul 2007
12.139
0
36
45
Saj je tudi 3310 telefon
bonk.gif

Niti ni telefon, je pametni mobilnik na katerem se da marsikaj poceti in [pre]majhen zaslon meni osebno vse pokvari.

darjan

Vulkanizer
13. sep 2007
53.219
7.038
113
Odvisno od uporabnika verjetno ja. Jaz potrebujem samo sms/koledar in občasno kakšen mail. Za kaj takega potrebujem dobro povezljivost (edge/umts/wifi), tipkovnico, zmogljivo baterijo in pregleden zaslon.

E71 je idealen, škoda edino da ima symbian, ampak bomo že preživeli.

Za nekoga, ki pa bi želel uporabljati še kakšne "multimedijske" vsebine je pa razumljivo premali zaslon.

Jest

iPhone Guru
26. jul 2007
15.508
779
113
Medvode / Slovenija
www.mobile.si
Pri tem telefonu se mi ne zdi zaslon premajhen... saj je namenjen bolj poslovni rabi...

Ce bi bil vecji zaslon, bi bil tudi cel telefon vecji... in baterija bi manj drzala... Sedaj je ravno prav velik... vsaj tako je moje mnenje...

escada66

Fizikalc
5. sep 2007
1.113
32
48
KSZ
Uporabnik od Avgusta, zelo zadovoljen....prah pod ekranom...pa ja "jutri zjutraj" uporabljam pa ga brez etuija in o tem ko nekdo cel čas straši ni ne duha in sluha...ga bom pa mal v moko namoču čez noč da vidim in ugotovim da "diht" ni 100%
confused-1.gif