Citat:
Uporabnik nidan pravi:
Citat:
Uporabnik iLukeBerry pravi:
Seveda da vsi reviewiji hvaljo ohišje od E71 ker so ga samo kakšen dan uporabljal nej ga 2 tedna pa bodo videli.
Mislim, da si eden tistih, ki hvalijo samo svoje vse ostalo je zanič. Sam sem bolj nagnjen na Sonyericssona uporabljam G700, imamo pa v družini E71 že 1,5 meseca, nobenega prahu pod ekranom, skratka E71 je zelo kvaliteten tko po izdelavi kot po uporabi, priporočam
Citat:
Citat:
Uporabnik nidan pravi:
Citat:
Seveda da vsi reviewiji hvaljo ohišje od E71 ker so ga samo kakšen dan uporabljal nej ga 2 tedna pa bodo videli.
Mislim, da si eden tistih, ki hvalijo samo svoje vse ostalo je zanič. Sam sem bolj nagnjen na Sonyericssona uporabljam G700, imamo pa v družini E71 že 1,5 meseca, nobenega prahu pod ekranom, skratka E71 je zelo kvaliteten tko po izdelavi kot po uporabi, priporočam
Ne ni res ne hvalim samo tisto kar imam. Sem sam razmišljal, da bi si kupil E71 pa ga ne bom ravno zaradi tega problema "prah pod ekranom" (na netu je kar nekaj uporabnikov s tem problemom) Sem imel tri BlackBerry telefone vsi isto sranje prah pod ekranom pa sploh jih nisem nosil v žepu. Prah se predvsem opazi ko daš aparat na sončno svetlobo. Mene to osebno zelo moti, zato ne kupm več telefona, ki ni dobro zatesnjen.
Citat:
ve mogoče kdo, v kateri barvi prodaja mobitel nokio E71? v beli,sivi al ma obe verziji ?