E66 ali E71 ?

MViper

Fizikalc
19. jul 2007
12.139
0
36
45
So ta nove E serije se vedno tako "robustne, kot recimo vcasih E50, E60, ko so imele tudi tipke bistveno bolj trde, kot kaksne N serije?

Nobody

is perfect.
18. jul 2007
7.038
30
48
Ker se tudi sam odločam za nakup te Nokie me zanima kakšna je odzivnost pri odpiranju večjih Word dokumentov. Bi bil kdo tako dober pa si na telefon naložil kaki Word dokument dolžine 80-100 strani (samo tekst brez slik) in mi potem sporočil delovanje in hitrost odpiranja ter iskanja po dokumentu?

Nobody

is perfect.
18. jul 2007
7.038
30
48
Aja ... zanima me tudi odzivnost večjih (80-100 strani) PDF dokumentov.

philips

Guru
Osebje foruma
Administrator
17. avg 2007
9.873
695
113
Na E51 mi 468 strani dolg ebook brez slik (PDF) odpre takoj (če je acrobat reader že odprt potem 1-2s, če pa še ni odprt pa ~5s).
Samo listanje po straneh pa je tudi normalno hitro.

Potem pa še imam en 101 strani dol ebook z nekaj slikami, ki pa jih tudi normalno hitro nalaga.

Nobody

is perfect.
18. jul 2007
7.038
30
48
No super. Ker SE P1i je včasih skoraj umrl med odpiranjem dokumentov.

Gamero

Majstr
13. avg 2007
5.092
138
63
okolica mesta
SE ne moreš primerjat z Nokio
wink-1.gif

iLukeBerry

Pripravnik
3. jul 2008
60
0
6
Citat:
Uporabnik nidan pravi:
Citat:
Uporabnik iLukeBerry pravi:
Seveda da vsi reviewiji hvaljo ohišje od E71 ker so ga samo kakšen dan uporabljal nej ga 2 tedna pa bodo videli.

Mislim, da si eden tistih, ki hvalijo samo svoje vse ostalo je zanič. Sam sem bolj nagnjen na Sonyericssona uporabljam G700, imamo pa v družini E71 že 1,5 meseca, nobenega prahu pod ekranom, skratka E71 je zelo kvaliteten tko po izdelavi kot po uporabi, priporočam
smile-1.gif

Ne ni res ne hvalim samo tisto kar imam. Sem sam razmišljal, da bi si kupil E71 pa ga ne bom ravno zaradi tega problema "prah pod ekranom" (na netu je kar nekaj uporabnikov s tem problemom) Sem imel tri BlackBerry telefone vsi isto sranje prah pod ekranom pa sploh jih nisem nosil v žepu. Prah se predvsem opazi ko daš aparat na sončno svetlobo. Mene to osebno zelo moti, zato ne kupm več telefona, ki ni dobro zatesnjen.

escada66

Fizikalc
5. sep 2007
1.113
32
48
Citat:
Citat:
Uporabnik nidan pravi:
Citat:
Seveda da vsi reviewiji hvaljo ohišje od E71 ker so ga samo kakšen dan uporabljal nej ga 2 tedna pa bodo videli.

Mislim, da si eden tistih, ki hvalijo samo svoje vse ostalo je zanič. Sam sem bolj nagnjen na Sonyericssona uporabljam G700, imamo pa v družini E71 že 1,5 meseca, nobenega prahu pod ekranom, skratka E71 je zelo kvaliteten tko po izdelavi kot po uporabi, priporočam
smile-1.gif

Ne ni res ne hvalim samo tisto kar imam. Sem sam razmišljal, da bi si kupil E71 pa ga ne bom ravno zaradi tega problema "prah pod ekranom" (na netu je kar nekaj uporabnikov s tem problemom) Sem imel tri BlackBerry telefone vsi isto sranje prah pod ekranom pa sploh jih nisem nosil v žepu. Prah se predvsem opazi ko daš aparat na sončno svetlobo. Mene to osebno zelo moti, zato ne kupm več telefona, ki ni dobro zatesnjen.

Ne moreš trdit in odsvetovat telefona, ker na netu kar nekaj uporabnikov jamra o prahu.
Verjamem, da te to osebno moti, ampak ponavadi tukaj govorimo o osebnih izkušnjah in tudi na osnovi tega podajamo mnenje. Ti pa izkušnje kot sem razbral z E71 nimaš (še).
Je tako?

iLukeBerry

Pripravnik
3. jul 2008
60
0
6
zakaj daješ citiranje, če takoj odgovarjaš pod moj post? Ne nimam E71 in ga tut ne bom si nabavu, ker nočem imet takega mobilnika ki zbira prah pod ekranom. Samo napisal sem kakšen problem o E71 sem zasledil na netu, ker sem se tudi sam zanimal za nakup pa me je problem prahu pod ekranom odvrnil od nakupa. Nevem zakaj bi se uporabniki, ki imajo ta telefon lagali glede te napake.

Likalnik

Pripravnik
10. nov 2007
544
11
18
40
Bled
siva in bela sta, trenutno jih pa imajo v trgovini kommdata v Ljubljani. Glede praha bi pa povedal tole, prav se mi zdi da je iLukeBerry povedal, da se prah nabira pod ekranom, saj zato pa je forum, da se izve stvari katerih na Telerayu ne izveš. Predvidevam, da je glede tega praha tako, da moraš imeti srečo pri nakupu telefona, nekatere serije ga imajo druge pa ne, mene osebno tudi moti prah pod ekranom, vendar bom reskiral in šel v nabavo. Bomo pa videli kaj bo, če bo pa res nadležno, ga pa še zmeraj dam lahko na bolho.