E-Thorex.com - problem z izplačili

pioneer

Pripravnik
11. dec 2014
632
14
18
Verjetno si zamenjal kaj je to balance in kaj je equity. Cisto vsak broker na svetu ti takoj izplaca vrednost equity. Equity je dejanska vrednost tvojega racuna skupaj z odprtimi pozicijami. Torej ce imas balance 10.000 in imas odprtih pozicij v minus 500 je tvoj equity 9.500. To vrednost dobis izplacano takoj ko zapres racun.

Lmax je reguliran in ne goljufa, tudi sam sem imel racun na Lmaxu in tocno vem kaj se da in kaj ne. Broker pa seveda ne odgovarja ce ti ali tvoj upravljalec, s katerim podpises sodelovanje LPOA, pridela izgubo. Tako kot borza ne odgovarja ce ti tvoj upravljalec pridela izgubo na neki delnici. Luxuris ne more dvigat denarja in niti ne more nalagat denarja, lahko le odpira in zapira pozicije v tvojem imenu. Ta denar je bil na racunih od brokerja in sicer na racunu Royal Bank of Scotland ali NatWest. So pa ti racuni loceni od podjetja v primeru stecaja, da se v njih ne posega in so zavarovani do vrednosti 50.000 £ v primeru, da gre broker v stecaj. Ce bi Luxuris dejansko lahko dvigal in nalagal denar, bi to bilo krsenje LPOA in v tem primeru bi broker, ki bi to dovolil krsil pogoje in s tem ga lahko prijavis regulatorju, ki bi takega brokerja kaznovali ter odstranili...

Mt4 se da sprogramirat, da ti zakrije pozicije, to ni nic takega... Cim imas vec kot 1 mio na racunu, se lahko zmenis za svoje pogoje trgovanja.

Izpiski pri mojem znancu se ujemajo cisto vsi 100%, mesecni izpiski tudi. Ce si nasel napako si jo lahko prijavil v 24h in so jo pregledali. Naj omenim, da se izpisek poslje ob 23h po nasem casu, vendar se nekatere pozicije tam ne pojavijo ce so bile zaprte kasneje. Torej ce si zapru pozicijo ob 23:05 si dejansko trgoval se isti dan, ker ima dan pac 24h in drug dan ti te pozicije ni prikazalo pravilno, je pa zato v mesecnem izpisku prikazano.

Edino, kar ti ne morem komentirati je preklic LPOA, ker trgujem sam, ampak broker je vedno zagotavljal, da lahko preklices pogodbo pismeno ali preko telefona. Kolikor vem mora upostevati tvojo zeljo o preklicu, glih zaradi tega, ker lahko upravljalec slabo trguje in stranka zeli prekiniti sodelovanje preden mu unici racun.

Nazadnje urejeno:

jello

Guru
22. sep 2008
10.172
3.884
113
A si spet pozabil kje maš denar?

Drugače pa ja, ful novosti, še dva šenčurske mesarja in enega iz adergasa so na novo nafookali, zato je bilo treba odpret še četrto firmo in osmo banko (ki bo tokrat v obliki popoldanskega s.p.). Skratka, mogoče se zna zgodit da bo mal za počakat, ampak,.....krompir tudi ne zraste kar čez noč. Kdo bi to bolje vedel kot šenčurjani.
hysterical-1.gif

Eric

Pripravnik
21. mar 2016
106
0
16
Čudno, da se nam več investitorjev ne pridruži na tem forumu. Izvedel sem, da naj bi Thorex zafučkal 200 mio :/

Roberto

Majstr
19. jul 2007
12.057
154
63
Doma
LOL, seveda je v obtoku... samo na novo olastninjen je... In nima nobene pretenzije da se vrne k izvornim vlagateljem...

Tole bi vam moralo vse povedat...

--.ukradu s'm bicikle, prefarbu sem ga mal, z rmene na rdečo, da naujo me spoznal...

Nazadnje urejeno:

Eric

Pripravnik
21. mar 2016
106
0
16
Jest pa mislim, da so ga pofrčkali. Če ne bi čoln obdržal ne pa da so mu ga zasegli ...

jello

Guru
22. sep 2008
10.172
3.884
113
Ni bilo prav nobenega razloga da bi ga imeli eur več kot je potrebno. Se pravi, v SLO firmah 7.500 eur, v novozelandski "banki" pa 0 eur.

Eric

Pripravnik
21. mar 2016
106
0
16
Ne razumeš vprašanja. Za dodatno pomoč povej, bom razložil. Neizobražen si

Eric

Pripravnik
21. mar 2016
106
0
16
Haha pa umiram
smile-1.gif
torej moramo zaradi njih še celo menjati browserje :D

Meni se ne javijo na telefon, v šenčurju jih ni, đbula ni ne doma v šenčurju ter voklem. Zgleda je polno zaseden ... s problemi.
Z izplačili kot sem rekel ne bo nič, dobro da nisem ponovno vložil, da bi pridobil nazaj investicijo. Res pa da bi s tem postal GoAway sponzor za Dubaj :D

Zmago1

Pripravnik
30. nov 2010
881
4
18
Citat:
Uporabnik Eric pravi:
Haha pa umiram
smile-1.gif
torej moramo zaradi njih še celo menjati browserje :D
Meni se ne javijo na telefon, v šenčurju jih ni, đbula ni ne doma v šenčurju ter voklem. Zgleda je polno zaseden ... s problemi.
Z izplačili kot sem rekel ne bo nič, dobro da nisem ponovno vložil, da bi pridobil nazaj investicijo. Res pa da bi s tem postal GoAway sponzor za Dubaj :D
Ma ne mal potrpljenja fantje, vse boste dobili, predlagam pa da plačate dodatno zavarovanje + dodatne vložek da bo več profita nakonc....sej veste: kdor se zadnji smeje ...

karamarko

Pripravnik
29. sep 2014
365
0
16
Citat:
Uporabnik Eric pravi:
dobro da nisem ponovno vložil, da bi pridobil nazaj investicijo

Včasih si misliš, da so ti nateguni res pi*** ampak ko poslušaš te ovce, se ti zdi kar prav, da se jih ostriže.