Citat:
Uporabnik pioneer pravi:
Eric, zakaj pa ne pokličeš na Thorex, oz. se z njimi dobiš v pisarni pa naj ti povejo kaj je z denarjem. Kot njihova stranka so ti dolžni odgovoriti in vse podkrepiti z dokazi. Na forumu spraševati je nesmiselno, ker 95% uporabnikov tu gor ni investiralo k njim, unih 5% ki pa so vložili, so sedaj tiho, ker še upajo, da bo kaj iz tega...
Dejstvo je, da Thorex zavaja svoje stranke, so netransparentni in kršijo pogodbe. Kolikor vem MMA in ELF produkti, ki so jih tržili imajo možnost izplačila 3x ali 4x na leto, vendar noben ni prejel denarja od 2013. Potem so začeli ponujati TIMA, ki je bil isti produkt kot ga je ponujal Luxurisu. Glede na to, da je Luxuris šel v stečaj in za njim stojijo iste osebe kot pri Thorexu, pričakuj isti rezultat za TIMA produkt.
Če si slučajno imel ta produkt, bi moral prejemati mesečne izpiske trgovanja na email. Tam pa vidiš kako je stanje in mislim, da se lahko posloviš od denarja. Če ti pa ti izpiski niso jasni mi lahko pošlješ na privat pa ti jih analiziram. Oz. če si dobil geslo za mt4 platformo lahko cel tvoj račun neodvisno overim.
Končno nekdo, kateri je pripravljen pomagati z izkušnjami ter dejstvi.
Bil sem na razgovoru pri njih kakšnih 5 tednov nazaj in sem od njih potegnil manj kot če bi se pogovoril z njihovimi zaklenjenimi vrati.
Žal v pisarni niso dostopni kot bi morali biti, email support je zelo slab ter
tima@thorex.eu ne deluje več.
Žal nimam nobenega dostopa do MT4 ter tudni nimam nikakšrnih trgovalnih reportov. Vse kar sem dobil so mesečni donosi do 2013 kot si rekel. Potem so bili samo še izgovori ter prelaganja.
Ne pričakujem tega denarja, ker sem se od leta 2013 sprijaznil z usodo vendar me le zanima kaj sedaj delajo ter kakšen je sandacijski načrt če sploh obstaja. Zanimajo me tudi realna mnenja drugih uporabnikov torej 5% kateri so investirali ter imajo kakršen koli stik. Kot sem omenil, support je zelo slab in je zgolj enosmeren - thorex -> jaz
Investirati sem želel tudi v Luxuris, vendar sem imel močen sum, da za tem stoji Čebulj kot Štefe kar se je kasneje tudi potrdilo. Imam sedaj preko interneta svoje investicije katere so na mesečni kot letni ravni dosnosni.
Naj še enkrat povem za prešičke kateri nimajo pojmo o financah, investiranju ter na sploh o forexu in so izobraženi pod mojim nivioem v to štejem tudi člane kateri so bili v otroštvu zlorbljeni iz strani očeta in imajo danes prebliske da o tem javno zlorabljajo člane foruma z kakršnimi koli posilstvi.
Sem član kateri ne jokam za mojih par jurjov, ker sem jih že zdavnaj pokril z drugimi investicijami ampak naj povdarim da sem na tem forumu prijavljen zgolj z namenom pridobivanja informacij 3. investitorjev v tovrstni produkt in nič drugega.
Torej @Apollo8, @Matej, @Uncle_sam, @jello ter @Kamele0, vem da želite živeti naše življenje (brez da smo bili zlorabljeni) in doživeti svet tudi izven virtuale katerega očitno ter z malo bolj nadstandardnim življenjem kot ga imate vi.
Razumem, da nabijate poste po vseh temah, se delate frajerje pred drugimi člani, da lahko 1x na leto če Vam znese ko imate piknik malo pohvalite in podebatirate.
Delavska raja pa to