Citat:
Uporabnik stieber pravi:
Dajva se takole zmenit...poglej v leksikon ali enciklopedijo, kaj pomeni pojem 'Levant', potem pa se lahko pogovarjamo naprej v tej smeri.
Ja, nazadnje ko sem bil v Bosni, sem imel očitno neutemeljen občutek, da ni težko najti kraja, kjer lahko s kako osamljeno kmetijo kto bazo, uriš manjše skupine ljudi.
Še v Slo bi šlo (moj kolega počne to, ampak seveda ne uri terotistov, ampak se gredo survival kampe, pa stvar laufa brez težav), tistemu gobarju, ki pride mimo, pa rečeš, da se greste 'airsoft', edini potencilani problem je 'pokanje', pa še to načeloma gre v kaki luknji, če le ni pretiravaš, hej, navsezadnje je po gozdvih še precej raubšicanja, pa tudi nekako gre tem osebkom.
Lahko zabavljaš, kolikor hočeš, v Levantu***** so bili muslimani iz Slovenije, tam so se šli džihad, eden je tam umrl, preživeli pa je avto in stanovanje okrasil z ISIS simboliko, policija je našla avtomatsko orožje. Btw, slovenski zakon o orožju pod prepovedano orožje uvršča med drugim (3. člen zakona):
1. eksplozivni vojaški izstrelki in lanserji;
2. avtomatsko strelno orožje;
Pravi pa tudi...''Za orožje se šteje tudi strelivo, deli streliva in deli orožja, če ni s tem zakonom drugače določeno.''
Pa da vidimo, če se bo 'državljan' izmazal glede cevi od zolje, glede avtomata se 100% ne bo.
Če je zate povsem normalno, da imajo ljudje na balkanu in pri nas doma spravljeno avtomatsko orožje, to za normalne državljane pač ni in je tudi prepovedano z zakonom (pri nas so izjema zbiratelji, ki seveda izpolnujejo predhodne zelo stroge pogoje).
Citat:
Uporabnik eazy pravi:
So tebe v otrostvu tepli po glavi? Kaj pomeni Levant vem zagotovo bolje od tebe ampak za tiste "dzihadiste" Levant ni bostajal
Prav zaradi tega imas poleg besede obstaja ze v prvem mestu zvezdico. On so se borili PROTI rezimu in za versko drzavo ali Levant.
Zaradi teh sporo so se vrnili. Stekas? Poiscem voscenke?
Jaz sem v Bosni prezivel malce vec casa in vem da je nemogoce kaj takega ,ker ti ob malce vecje veselici pride policija
zraven. Da ne omenjam tujcev. Tudi za Maoco ,ki je najvecje "zbiralisce" ni nihce trdil da se kdorkoli "uri". V oddaji ti lepo
recejo kdaj se dzihadisti srecajo* z orozjem. Tukaj pod srecajo ne izkljucuje moznost da je kdo v zivljenju videl pusko.
V Siriji so bili Slovenci, naceloma katoliki. Ideja o Levant takrat ni obstajal ampak je bilo filozofiranje o rusenju rezima.
Glede na to da so prisli nazaj se prav veliko dzihada niso sli.
Orozje je v vseh bivsih vojnih obmocjih nekaj "normalnega" in neizogibnega. Pa pri tem mislim da malce bolj resne zadeve od
avtomatske puske ali cevi od Zolje. Te je v Srbiji mozno tudi cisto normalno in legalno kupiti.
Citat:
Uporabnik stieber pravi:
Ja, samo da na sliki niso cevi od zolje, ampak bi dejal da od m57...samo okej, ne bomo malenkostni. Kje je pa objavljen cenik za to robo iz, kot kaže kakšnega vojaškega odpada, svoj čas je bil eden za bežigradom, ampak zolje se pa ni dalo kupiti
Citat:
Uporabnik stieber pravi:
Ja, samo da na sliki niso cevi od zolje, ampak bi dejal da od m57...samo okej, ne bomo malenkostni. Kje je pa objavljen cenik za to robo iz, kot kaže kakšnega vojaškega odpada, svoj čas je bil eden za bežigradom, ampak zolje se pa ni dalo kupiti
Citat:
Uporabnik stieber pravi:
Citat:
Uporabnik patriot pravi:Bilo pa ni nič takega, kar bi se dalo uporabit.
Citat:
Uporabnik eazy pravi:
Palestinca imam druzini
Citat:
Uporabnik eazy pravi:
Citat:
Uporabnik Snecer pravi:
Povej mi eazy, se moramo bati tvojih? bi zaradi Alaha streljali na nas?
Kdo so to "moji"? btw, so muslimani iz teh krajih v zadnjih xxx letih streljali na kogarkoli zaradi cesarkoli? Kolikor se spomnim je najbolj grozovito* dejanje v tem delu svea izvedel Norvezan (kristijan ce je komu vazno)? Zagotovo se spomnis da so MOJI prvi zavrnili napad na Slovenijo in Slovence. Precej na to temo bos nasel tudi v dokumenarcu TVSLO, Slovenija na barikadah... So pa TVOJI vrnili tako da so NASE orozje prodajali po 10x ceni (temu se v civiliziranem svetu rece vojno profiterstvo). Ce ze generaliziramo...