Džihadisti iz Slovenije?

eazy

Rjuhar
5. sep 2007
12.971
3
38
Citat:
Uporabnik stieber pravi:
MI je čisto vseeno, kaj pravi spremni tekst, 'nacibošnjaki' so bili. Polno jih je bilo v SS enotah, ki so bile najbolj nacistične izmed nacističnih enot.

In ne, nisem jud. Jih pa podpiram v boju proti terorizmu.
cheer.gif

Eistein, kakor ti v tekstu pise (pa ni bil moj link) je slo za nepomembno enoto ob koncu vojne. Govorimo o promilih* in
delovanju po 1943. V tekstu ti lepo pise bila ravno po svoj "nacisticnosti" ampak kontra. Znani tudi po najbolj znanem
uporu v SSu.

eazy

Rjuhar
5. sep 2007
12.971
3
38
Citat:
Uporabnik stieber pravi:
MI je čisto vseeno, kaj pravi spremni tekst, 'nacibošnjaki' so bili. Polno jih je bilo v SS enotah, ki so bile najbolj nacistične izmed nacističnih enot.

In ne, nisem jud. Jih pa podpiram v boju proti terorizmu.
cheer.gif

glede na to da nisi prav brihten ti bom boldal kljucne dele, za prevod bos moral sam poskrbeti...
.....

Many of these soldiers came from Bosnia, and it was a conscious decision to fight the Communist Partisans and the nationalist Chetniks . The Nazis tried to cater to the Musli religious needs of their recruits, but the soldiers themselves cared more about protecting their homeland (as promised by the Nazis), than anything else the SS and Himmler told them about racial equality/superiority to the inferior Jews. Riots and desertions were commonplace among the soldiers, often to the Communist Partisans led by Josip Broz Tito, who promised the soldiers amnesty if they joined the Partisans. The soldiers were only interested in protecting their homeland in Bosnia, so any incursions into Croatia or Serbia to help the Nazi allies or war effort there met with consternation among the soldiers , and even more desertions.

The 13th Waffen Mountain Division of the SS Handschar was a Muslim combat formation created by the Germans to restore order in Yugoslavia. It was given the title Handschar after a local fighting knife or sword carried by Turkish policemen during the centuries that the region was part of the Ottoman Empire. It was the first non-Germanic Waffen-SS division, and its formation marked the expansion of the Waffen-SS into a multi-ethnic military force. The division was composed mostly of Bosnian Muslims (ethnic Bosniaks) with some Catholic Croat soldiers and mostly German and Yugoslav Volksdeutsche (ethnic German) officers.

The division was initially sent to southern France for formation and training. On the night of 16/17 September 1943, while the 13th SS Division was training in France, a group of pro-Partisan soldiers led by Muslim and Catholic junior officers staged a mutiny . They captured most of the German personnel and executed five German officers. The mutineers believed that many of the enlisted men would join them and they could reach the western Allies. Soon the revolt was put down and as a result the division was moved to the Neuhammer training grounds in the Silesian region of Germany (present-day Poland) to complete its training.

stieber

čebinar
1. sep 2007
17.258
3
38
Murgle
Pastaj, kar hočeš, vsi vemo, da so bili bosanski muslimani 'načeloma' veliki prijatelji nacizma, kar so dokazali tudi s tem, da se je več tisoč bosanskih muslimanov vključili v nacistične SS enote.

To so dejstva, vem pa, da te dejstva močno bolijo.

Torej, so pri tebi našli kakšno cev, vodovodno mogoče?
confused-1.gif

eazy

Rjuhar
5. sep 2007
12.971
3
38
Citat:
Uporabnik stieber pravi:
Pastaj, kar hočeš, vsi vemo, da so bili bosanski muslimani 'načeloma' veliki prijatelji nacizma, kar so dokazali tudi s tem, da se je več tisoč bosanskih muslimanov vključili v nacistične SS enote.

To so dejstva, vem pa, da te dejstva močno bolijo.

Torej, so pri tebi našli kakšno cev, vodovodno mogoče?
confused-1.gif

imas kak sex fetis na cevi ali ...?

lanos

Majstr
4. feb 2011
6.654
450
83
..........od Ljubljančanov
Me zanima, kakšni bodo komentarji, ko bo iz đamije pozivalo k molitvi.... Se bodo vsi obračali proti... kam že?? V katero smer??

Kamele0N

YUGOslovanski mehanik Dmitri Mendeleev
23. jul 2008
42.431
5.660
113
Citat:
Uporabnik ceedevita pravi:
to je v nemčiji ne v sloveniji
v sloveniji bomo gradili đamijo

glede na morje tem o muslymanih...jaz osebno to temo priznavam kot izvorno...

Zato vse pastam sem...
smile-1.gif

ceedevita

Majstr
24. jul 2009
6.901
114
63
štajerska
kar se mene tiče ni nič narobe s tem
nisi pa razumel kar sem hotel povedati
eni so že skapirali, pri nas pa smo tako oh in ah tolerantni, da je za posrat. se čudim, da je ne gradijo na Jesenicama ali pa u Velenju

ggg

Fizikalc
8. avg 2007
5.698
4
38
Citat:
Uporabnik Kamele0N pravi:
Citat:

Zato vse pastam sem...
smile-1.gif

Zakaj mislis, da jih je toliko? Se ne deset let nazaj smo (dva ali trije) limali clanke iz sirije in podobnih drzav in ste se smejali, zdaj se je vse skupaj premaknilo prekleto blizje. Kje bodo cez 10let noces vedeti. Bo dzamija sredi ljubljane se najmanjsi problem.

veselilisjak

Sloven´c
22. jul 2007
25.329
356
83
39
10 let?
bonk.gif

Sranje delajo že dolgo ampak je vse skupaj zavito v ******* tančico strpnosti. Beri članke med vrsticami.

eazy

Rjuhar
5. sep 2007
12.971
3
38
Citat:
Uporabnik Ytbnd pravi:
In Jankovič bo dobil za nagrado še vsaj 1 mandat za župana.

po kaksni matematiki so prisel do tega zakljucka? ves koliksen delez populacije predstavljajo populacije? bos
znal naprej povezati zadeve?

me prav zanima po kateri k. logiki lahko par tisoc muslimanov v mestu z 272.000 prebivalci lahko zagotovi Jankovicu
karkoli
bonk.gif

glede na oh in sploh politicen je vpliv je prav presenetljivo da je PS pogorela po celi crti in da IC muslimani gradijo
ze 40 k. let
bonk.gif

Nazadnje urejeno:

eazy

Rjuhar
5. sep 2007
12.971
3
38
Citat:
Uporabnik ggg pravi:
Citat:
Uporabnik Kamele0N pravi:
Citat:

Zato vse pastam sem...
smile-1.gif

Zakaj mislis, da jih je toliko? Se ne deset let nazaj smo (dva ali trije) limali clanke iz sirije in podobnih drzav in ste se smejali, zdaj se je vse skupaj premaknilo prekleto blizje. Kje bodo cez 10let noces vedeti. Bo dzamija sredi ljubljane se najmanjsi problem.

In dzamija sred ljubljane bo spremenila kaj tocno? Jaj ima dzamija z Sirijo? pa ti ves da zaradi IC Zagreb in IC Rijeka
ni bilo nikoli problemov. Niti med vojno...