Citat:
Uporabnik kebab pravi:
Kaj pa ko greš tankat?
Bo treba delavcem kartice nabavit ali kako bo to v praksi?
Pa ko so na terenu in morajo kaj kupiti? Recimo zadnjič se moral na terenu pod nujno kupit neko orodje za 700 eur, kaj v teh primerih?
Ali pa reprezentanca, recimo račun v gostišču?
Na NKBM sem takoj ob odrtju s.p. dobil Visa Electron, s katero sem do sedaj največ plačal 600€. Sicer ne vem koliko je limit, ampak manj kot 600 torej ne.Citat:
Uporabnik Numy pravi:
Ja samo probaj kot s.p. brez definirane plače dobiti kartico, s katero bi lahko potegnil 400+€.
Pred tem sem bil redno zaposlen, ampak smo prekinili delovno razmerje. Plačo pa sem prejemal na TRR od Sparkasse.Citat:
Uporabnik dsf pravi:
Pa si imel sp kot edini vir zaslužka , ali si imel še plačo iz redne službe ?
Ker dejansko kartice ti ne bo dal nihče na lepe oči.
sicer sem off.....Citat:
Uporabnik sad pravi:
Predvidevam, da preden bidaš za nepremičnino VEŠ, da so noter stanovalci? Je tako? Zato je pa tudi cena ustrezna temu. Torej ne pizdakaj sedaj, da naj ti jo izroči brez stanovalcev. Ker predvidevam, da če bi ti jo izročilo v takem stanju, bi pa pizdakal čez ceno? Najbolje, da vam država vse k riti prinese pa še za četrtino cene na trgu. Pa še potem bi našli kaj za pizdakat....
Pa btw. mi gre na sranje ob misli na našo državo, ampak pretiravat pa ni treba in v zgornjem primeru je jasno, zakaj je cena ustrezna.
To lahko narediš s katerokoli debetno kartico. Pač prilagodiš limit na tej kartici, kar ne bi smela biti težava, saj banka pri tem nima nobenega tveganja, ker gre direkt iz stanja na TR.Citat:
Uporabnik Numy pravi:
Ja samo probaj kot s.p. brez definirane plače dobiti kartico, s katero bi lahko potegnil 400+€.
to pa močno dvomim, skregano z logiko. plačilo s poslovno kartico je enako nakazilu preko poslovnega računa.Citat:
Uporabnik igi pravi:
hja.... zdej ne vem, kdo ima prav, ampak sem se pogovarjal pravkar z eno revizorko in pravi "s kartico po novem tudi NE SMEŠ plačevati".... in takšno imam pred seboj napisano mnenje za eno precej veliko firmo z več mio mesečnega prometa...
ima kdo drugačno uradno obrazložitev?
Citat:
Uporabnik mobifrik99 pravi:
Kako sploh dobim kartico, da nabavim robe za 5000 jurjov v tujini?
Če naprimer v showroomu v italiji izberem robo, kako potem plačam? Kar nekaj, to si pa res lahko izmisli samo budala, ki nima veze s prakso, ampak čepi v pisarni in tuhta, kako nekaj omejit. Pri tem sploh ne pomisli na možne scenarije, kjer je njegova ideja neizvedljiva....
Pa v keri državi živimo, na bruhanje mi gre...