Mogoče moški ne vidijo scene tako, kot jo ženske, oz. ne vedo, kako izgleda, ko te zj*** ženska. Jaz se moških v službi nikoli ne bojim, vedno pa me je strah, da bom enkrat dobila za šefico žensko, ker z večino bab pač ni mogoče delati. Na žalost je tako, da mora ženska v tem svetu, ki je še vedno moški, če hočemo ali ne, pokazati vsaj 10x več od moških kolegov. In glede na traume, ki jih mora prenašati, da jo dejansko sprejmejo, ni čudno, kaj na koncu ostane od njene osebnosti. In jaz takega stvora ne želim za nadrejenega. Zdaj govorim seveda za ljudi, ki jih poznam, gre se pa za veliko podjetje, zato verjamem, da je v malih podjetjih malo drugačna klima.
Par let nazaj, ko sem začela delati na novem delovnem mestu, sem imela krasno sodelavko, super sva se razumeli, dokler nisem en dan nekaj iskala po njenem mailu in našla mail v katerem me prav "prijetno hvali" neki osebi iz vodstva. Lahko bi vedela, da se po mailu takih stvari ne piše, ker velikokrat pride do situacije, kjer je treba brati maile sodelavcev, ker jih enostavno moraš. In potem v upanju, da boš našel podatke o neki seji najdeš "nož".
Tako da lahko rečem samo to, da je ženska ženski največji sovražnik in da se je v službi potrebno brigati samo za sebe.
Par let nazaj, ko sem začela delati na novem delovnem mestu, sem imela krasno sodelavko, super sva se razumeli, dokler nisem en dan nekaj iskala po njenem mailu in našla mail v katerem me prav "prijetno hvali" neki osebi iz vodstva. Lahko bi vedela, da se po mailu takih stvari ne piše, ker velikokrat pride do situacije, kjer je treba brati maile sodelavcev, ker jih enostavno moraš. In potem v upanju, da boš našel podatke o neki seji najdeš "nož".
Tako da lahko rečem samo to, da je ženska ženski največji sovražnik in da se je v službi potrebno brigati samo za sebe.