Precej opreme v ceni. Škoda da se mi je lokalni zastopnik zameril huhTo kar ti je dal oglas za renoja, je stari model. Novi Clio je čisto druga zgodba. V tej ceni dobiš že LED žaromete, navigacijo, lane assist ipd.
www.Avto.net
www.avto.net
Oba sta pomoje ok izbera. Sam jaz bi raje pri teh kiloetrih vzel 1. razred večji razred.Kaj misliš o Peugeot 208 1.2 pure tech in Toyota yaris 1.5 hybrid?
OK, pol ti dejanko iščeš avto c segmenta (golf razred).
Nov do 15k bi jaz pogledal Kio Ceed.
Kia Stonic, všečno se bere poraba pri dizel varianti.Mogoče se poleg vrže še Škodo Scalo in Kia Stonic oz. Corollo Sol.
"Malo" večji poceni novi avto, kateri nudi več kot 5 sedežej je samo še Dacia Lodgy:
www.Avto.net
www.avto.net
P 208 je nov model. Da ni 308 skoraj enaka cena, ko stopiš v salon in hočeš pravo ponudboKaj misliš o Peugeot 208 1.2 pure tech in Toyota yaris 1.5 hybrid?
Ni razlike?P 208 je nov model. Da ni 308 skoraj enaka cena, ko stopiš v salon in hočeš pravo ponudbo
ker se ne rabiš sklanjat v avto, da se skloniš
Žal ne vem. Samo ugibam, da je razlika manjša kot je običajno.Ni razlike?
Ni večjih razlik, bolj odvisno od osebnih preferenc. Zame tudi KIA za 15k ni "baš nekaj".
Za zelo podoben namen smo mi privlekli domov novega Clio V, 1.0 TCe, Intens oprema z nekaj dodatki. Namenu služi odlično, je pa to nižji kakovostni rang vozila, kot vsi renaulti. To moraš vzeti v zakup pa potem nekak gre.Pozdrav vsem,
Nepričakovani smo se znašli v situaciji ko je potreben manjsi družinski avto. Se pravi prosim za predloge, nasvete, kaj menite bi bilo za naše potrebe najprimernejše.
Večinoma dnevna krajša vožnja po manjšem kraju z dvema semaforjema, razvoz dveh šolarjev, glasbena ipd.... max 3x na teden daljša relacija 100km v eno smer od tega 25km avtoceste.
Poraba, varčnost in zanesljivost ter nizki vzdrževalni servisi so top kriteriji.
Prosim za predloge.
Hvala