A se nisi ti včasih v starem Meganu naokrog vozu?Jaz čist razumem, da ne daš veliko denarja v avto. Jaz sicer bi dal oz. Dam veliko v avto enim pa pač dol visi. Važno ka je od A do B.
A se nisi ti včasih v starem Meganu naokrog vozu?Jaz čist razumem, da ne daš veliko denarja v avto. Jaz sicer bi dal oz. Dam veliko v avto enim pa pač dol visi. Važno ka je od A do B.
S 150k letnega prihodka lahko Falcona kvečemu sanja Mogoče, če ima ene 10x toliko in živi samo z to......
Janez ima 150 k čistega prihodka letno. V 10 letih ima torej 1,5 mio €. OK, do sem vse jasno, Janez je pač precej bolj sposoben od mene, ki bom toliko denarja napraskal recimo v .... 100 letih. Tako, za predstavo.
In ta isti Janez ima recimo na morju gliser/jahto. Ali pa ima vikend v Dalmaciji/na Sejšelih. Mogoče ima celo svojega Falcona, zakaj ne?
....
Itak, se za pilota nima.S 150k letnega prihodka lahko Falcona kvečemu sanja Mogoče, če ima ene 10x toliko in živi samo z to...
Če letno zaslužiš šestmestno cifro, potem mirno daš 30 jurjev za avto in se ne bo nič se poznalo. Lahko pa 20 in vzameš rabljenega.
Jaz sem sicer po tem merilu Alter revež
PS: a ni veljalo, da daš za avto do letne plače?
...