Drobna sprememba dohodnine

capl

sranjeslojaš
2. feb 2009
8.604
53
48
na podnu
Citat:
Uporabnik sad pravi:
A zdej, ko ni več srednjega sloja, si se spravil na mladiče?
Na Alterju je pa ja polno višjega srednjega sloja, ki nakupuje v Lidlu in spi na mrzlem ter z nizkocenovniki leti na dopuste
evil.gif

capl

sranjeslojaš
2. feb 2009
8.604
53
48
na podnu
homo pezdetus parazitus -pezdeti,...pezdetki....tolk nabijate o izobrazbi.....to je zgruntal parkratni dohtar in mag. Rugelj, tak če njemu nasprotujete...-.pa sej to je značilnost pezdetov, nasprotovanje zdravim dejstvom
evil.gif

Mamca

Carica
12. avg 2009
2.404
116
63
Skriva jo kot kača noge....še men ni hotel povedat
wink-1.gif

Skratka, vede se kot ena ostarela dama, ki lovi zadnje vzdihljaje....
evil.gif

Mamca

Carica
12. avg 2009
2.404
116
63
khm......pravzaprav se mi dozdeva, da smo rahlo skrenili z dohodnine.......ma kdo kakšno vprašanje na to temo?

sad

Guru
24. avg 2007
21.251
9.884
113
Citat:
Uporabnik capl pravi:
Citat:
Uporabnik sad pravi:
A zdej, ko ni več srednjega sloja, si se spravil na mladiče?
Na Alterju je pa ja polno višjega srednjega sloja, ki nakupuje v Lidlu in spi na mrzlem ter z nizkocenovniki leti na dopuste
evil.gif
No vidiš, te se pa z njimi ubadaj, pa pusti mladiče pri miru...

capl

sranjeslojaš
2. feb 2009
8.604
53
48
na podnu
Citat:
Uporabnik Mamca pravi:
khm......pravzaprav se mi dozdeva, da smo rahlo skrenili z dohodnine.......ma kdo kakšno vprašanje na to temo?
No kr,...kaj praviš, ko si bolj profesionalka
evil.gif

-dodaten davek mladičem za koriščenje infrastrukture, za kero niso nič prispevali,
nam pa davek znižat, zaradi vložkov minulega dela , to je pravzaprav smo vlagali naše del naših plač v okolje in prostor........ker če se spomnimo še 20let nazaj, samo asfaltiranje vseh mogočih krajevnih cest in to........stotine km vodovoda, ki ga v Yugoslaviji nikakor niso hoteli naredit in so denar za to preusmerjali južneje........telefon je bil pobožna želja,.......
pa vsaj diplomiral je vsak, ki v prejšnjem sistemu ne bi bil niti za zidarskega strežača sposoben
evil.gif
....in še pa še.....
in za vse to je leta odhajal del naših plač, .........mislim, da je čas, da si mladiči nehajo prisvajat vse, ker to ni samoumevno njihovo, zato naj plačajo in nam vsaj del vrnejo, če se že hočejo enakopravno vključevat
10.gif

sad

Guru
24. avg 2007
21.251
9.884
113
Citat:
Uporabnik capl pravi:
Citat:
Uporabnik Mamca pravi:
No kr,...kaj praviš, ko si bolj profesionalka
evil.gif

-dodaten davek mladičem za koriščenje infrastrukture, za kero niso nič prispevali,
nam pa davek znižat, zaradi vložkov minulega dela , to je pravzaprav smo vlagali naše del naših plač v okolje in prostor........ker če se spomnimo še 20let nazaj, samo asfaltiranje vseh mogočih krajevnih cest in to........stotine km vodovoda, ki ga v Yugoslaviji nikakor niso hoteli naredit in so denar za to preusmerjali južneje........telefon je bil pobožna želja,.......
pa vsaj diplomiral je vsak, ki v prejšnjem sistemu ne bi bil niti za zidarskega strežača sposoben
evil.gif
....in še pa še.....
in za vse to je leta odhajal del naših plač, .........mislim, da je čas, da si mladiči nehajo prisvajat vse, ker to ni samoumevno njihovo, zato naj plačajo in nam vsaj del vrnejo, če se že hočejo enakopravno vključevat
10.gif
Na to, da si si bajto zgradil s kreditom, katerega si čez leto poplačal z eno kavico si pa pozabil, a
grims-1.gif
?
Boš tudi ti moral še kaj tudi nam prispevat, ki smo morali vaše ''kredite'' poplačevat, za to smo pa dobili samo prst v rit. Da ne govorim o Jazbinškovem zakonu, ko ste dobili skoraj zastonj stanovanja, mi ta mladi se pa moramo je.bat in živet v eni garsonjeri s 25m2, medtem ko se vi šopirite v zastonjskem trisobnem stanovanju velikosti 100m2.
Ampak ja, povprečen butalec itak vidi samo do svojega plota, naprej je pa že prevelik izziv...

capl

sranjeslojaš
2. feb 2009
8.604
53
48
na podnu
Kar smo delili, smo delili samo NAŠE, kar smo sami ustvarili, zato ne škilite po našem
kar se kreditov tiče, ....sposojamo si denar zaradi vas, vašega zastonj šolanja, vaših socijalnih, na kerih ste zaradi napačne odločitve šolanja, vaše vzišenost ko nočete poprijet za delo in bi vsi za računalnikom pametovali...
Ko boste mladiči sami ustvarili, si pa delite, našega si ne boste
10.gif

sad

Guru
24. avg 2007
21.251
9.884
113
Citat:
Uporabnik capl pravi:
Kar smo delili, smo delili samo NAŠE, kar smo sami ustvarili, zato ne škilite po našem
kar se kreditov tiče, ....sposojamo si denar zaradi vas, vašega zastonj šolanja, vaših socijalnih, na kerih ste zaradi napačne odločitve šolanja, vaše vzišenost ko nočete poprijet za delo in bi vsi za računalnikom pametovali...
Ko boste mladiči sami ustvarili, si pa delite, našega si ne boste
10.gif
Vaše? Ne ti meni s krediti in šolanjem... V Jugi verjetno nisi jemal kreditov za šolanje frocov, temveč si vzel kredo za bajto, čez eno leto si pa celo kredo plačal z eno kavico, ker ti je vmes vse inflacija požrla. In te kredite smo potem tudi mi plačevali, aja, to ni bilo VAŠE, njeeee? In medtem, ko si ti si zrihtal bajto s svojim delom
hysterical-1.gif
, smo mi morali kupovati stanovanja po x-krat višjih cenah, ker ste vi bili seveda tako ultra sposobni in vam je Jazbinšek ruknil v roke 500% donos. Lej, nisem mladič, da me boš žejnega čez vodo peljal, dobro vem kako je bilo tudi v bivši Jugi.

In če imaš ti probleme z razvajenimi froci, ki so pri 30-ih še pri tebi, se sam sebi zahvali, ne meni. Jaz jih nisem vzgajal, lahko jih pa še vedno naguziš skozi vrata, če ti bo tako lepše in boš bolj mirno spal. Sam upam, da ne bom imel takih problemov z mojimi.

Mamca

Carica
12. avg 2009
2.404
116
63
Joooj, Capl, Capl, pa si res že star in zatežen
Tile mladiči živijo v stokrat bolj brutalnem okolju, kot si živel ti, ko še nisi bil tako star.
evil.gif

Tekma in konkurenčnost brez konca. Služb ni in ni res, da mladiči ne bi hoteli delat. Do stanovanja ne morejo, če jim tastari ne zrihtajo. Ti si pa do lastniškega flata lahko prišel, pravzaprav je včasih vsak, ki se mu je dalo, lahko sezidal hišo. Zdaj pa visite v pol prevelkih praznih bajtah, davka vam pa ne diši plačat. Mate premale penzije, ane? Starci zadrti.
Včasih ste lahko šli vsi povrsti na naš Jadran, danes ne morejo več. Imeli ste sindikalne izlete, v službi ste živeli lagano, danes je vse našponano do konca. Da ne govorim, da se je lahko šlo v penzijo pri 50 ali še manj.....zdaj pa penzionisti sam stokate, kolk ste bogi.
Nehi čez mladiče, matr ej, če ne, boš imel z mano opravka
evil.gif

Nazadnje urejeno:

capl

sranjeslojaš
2. feb 2009
8.604
53
48
na podnu
Citat:
Lej, nisem mladič, da me boš žejnega čez vodo peljal, dobro vem kako je bilo tudi v bivši Jugi.
Potem se pa na pravo stran postavi
pa nehaj jambrat in foušijo zganjat s totim jazbinškovim.....po Jazbinšku so kupili samo tisti, revnejši al kak bi reku, ...v bajti nisi imel kej odkupit.....pa kredit za bajto je dobil samo moralno politično neoporečen državljan, tak da nas je kr dosti izviselo
jezen.gif

pravi Slovencelj nevoščljivi, naj ti bo v tolažbo, da bodo večino stanovanj po jazbinškovem kmalu dobili nazaj z nacijonalizacijo in ponovno prihvatizacijo, samo da bodo prenovljena, strehe in fasade in vse kar se prej desetletja niso dotaknili je prenovljeno.....mogoče jih bodo pa enkrat ponovno prodali tvojim vnukom, ko bo potrebna naslednja obnova
evil.gif

sad

Guru
24. avg 2007
21.251
9.884
113
Citat:
Uporabnik capl pravi:
Potem se pa na pravo stran postavi
Jaz sem v pristni butalski maniri že na pravi strani: svoji
tongue-1.gif
.
Samo za razliko od tebe pri tem ne pljuvam po vseh drugih.

Mamca

Carica
12. avg 2009
2.404
116
63
A ti se pa med starce al kaj?
hysterical-1.gif

Aja, jst sem zdaj spet študentka
cheer.gif

Nazadnje urejeno:

capl

sranjeslojaš
2. feb 2009
8.604
53
48
na podnu
He , včasih so babe tapravmu nastavle, pa niso nč šole več rable.....pol pa bodi študentka, če se ne znajdeš,
ka za izpite na zofi polagat si pa že prestara?
evil.gif