Na Alterju je pa ja polno višjega srednjega sloja, ki nakupuje v Lidlu in spi na mrzlem ter z nizkocenovniki leti na dopusteCitat:
Uporabnik sad pravi:
A zdej, ko ni več srednjega sloja, si se spravil na mladiče?
Na Alterju je pa ja polno višjega srednjega sloja, ki nakupuje v Lidlu in spi na mrzlem ter z nizkocenovniki leti na dopusteCitat:
Uporabnik sad pravi:
No vidiš, te se pa z njimi ubadaj, pa pusti mladiče pri miru...Citat:
Uporabnik capl pravi:
Uporabnik sad pravi:
No kr,...kaj praviš, ko si bolj profesionalkaCitat:
Uporabnik Mamca pravi:
khm......pravzaprav se mi dozdeva, da smo rahlo skrenili z dohodnine.......ma kdo kakšno vprašanje na to temo?
Na to, da si si bajto zgradil s kreditom, katerega si čez leto poplačal z eno kavico si pa pozabil, aCitat:
Uporabnik capl pravi:
No kr,...kaj praviš, ko si bolj profesionalkaCitat:
Uporabnik Mamca pravi:
khm......pravzaprav se mi dozdeva, da smo rahlo skrenili z dohodnine.......ma kdo kakšno vprašanje na to temo?
-dodaten davek mladičem za koriščenje infrastrukture, za kero niso nič prispevali,
nam pa davek znižat, zaradi vložkov minulega dela , to je pravzaprav smo vlagali naše del naših plač v okolje in prostor........ker če se spomnimo še 20let nazaj, samo asfaltiranje vseh mogočih krajevnih cest in to........stotine km vodovoda, ki ga v Yugoslaviji nikakor niso hoteli naredit in so denar za to preusmerjali južneje........telefon je bil pobožna želja,.......
pa vsaj diplomiral je vsak, ki v prejšnjem sistemu ne bi bil niti za zidarskega strežača sposoben....in še pa še.....
in za vse to je leta odhajal del naših plač, .........mislim, da je čas, da si mladiči nehajo prisvajat vse, ker to ni samoumevno njihovo, zato naj plačajo in nam vsaj del vrnejo, če se že hočejo enakopravno vključevat
Vaše? Ne ti meni s krediti in šolanjem... V Jugi verjetno nisi jemal kreditov za šolanje frocov, temveč si vzel kredo za bajto, čez eno leto si pa celo kredo plačal z eno kavico, ker ti je vmes vse inflacija požrla. In te kredite smo potem tudi mi plačevali, aja, to ni bilo VAŠE, njeeee? In medtem, ko si ti si zrihtal bajto s svojim delomCitat:
Uporabnik capl pravi:
Kar smo delili, smo delili samo NAŠE, kar smo sami ustvarili, zato ne škilite po našem
kar se kreditov tiče, ....sposojamo si denar zaradi vas, vašega zastonj šolanja, vaših socijalnih, na kerih ste zaradi napačne odločitve šolanja, vaše vzišenost ko nočete poprijet za delo in bi vsi za računalnikom pametovali...
Ko boste mladiči sami ustvarili, si pa delite, našega si ne boste
Potem se pa na pravo stran postaviCitat:
Lej, nisem mladič, da me boš žejnega čez vodo peljal, dobro vem kako je bilo tudi v bivši Jugi.
Jaz sem v pristni butalski maniri že na pravi strani: svojiCitat:
Uporabnik capl pravi:
Potem se pa na pravo stran postavi