Dons na Brodarcu v Fužinah...

MiHa88

Pripravnik
13. apr 2008
729
4
18
Po vsej verjetnosti bo bila škoda na grbi nas stanovalcev(ker nevem če je zavarovan vandalizem), je pa seveda zelo neodgovorno s strani upravljalca da ni zagotovil varnosti oz. poskrbel da so vsa vrata pod ključem, naš hodnik je recimo brez ključavnice in tako je imel prosto pot do mojih vhodnih vrat oz. skupnih prostorov, in posledično zganjal nemir ki me je zbudil in je bilo kar je bilo. Nekdo bo definitivno odgovarjal in plačal za moje poškodbe obraza in rame, če ne napadalec pa njegovi otroci ali vnuki, ker če je uradno da je psihični bolnik ima najbrš nekoga ki zanj skrbi.

zmerni_radikalec

Fizikalc
5. apr 2008
1.302
34
48
41
Nekje v naši ljubi kokoški
Fak no, kot v filmu. Slišiš neko razbijanje in norenje in greš sam neoborožen pogledati kaj bi lahko to bilo.
grin1.gif

franci

Fizikalc
19. jul 2007
1.797
1
38
49
LJ
Miha, upam da ne boš imel kakšnih trajnih posledic zaradi tega dogodka. Ampak je pa jeba, kar se dogaja. Enmu se odpuli, pa imaš pokvarjen cel teden, pa še poškoduje te, odejo živci,...
crazy1.gif

Po svoje imam jaz srečo. Že pred vrati mojega stanovanja je na steni S6 gasilnik, v stanovanju pri vhodnih vratih pa S2. Da mi en pride tako težit, razbijat,... bo imel integriran S2 (pa ne AUDI, da ne bo pomote).

Hanzi

Guru
27. jul 2007
48.175
6.983
113
pri taščici
uf hudo, sem slišal zjutraj sirene, pa se mi ni dalo dvignit rolet da bi pogledal kaj se dogaja. Pač postaneš malo "imun" na sirene, po nekaj letih življenja v "betonu" Slišal pa sem cca 3 sirene in je res moralo biti "pestro".
So imeli "dežurci" fajn štart zjutraj. So se imeli kaj za pogovarjat čez dan.
No škodo če ne bo plačala zavarovalnica ( v kar res dvomim) bo treba njega civilno tožit za škodo.
Ampak najbrž "uradne" osebe ne bodo dale podatkov kdo je bil povzorčitelj "zaradi varstva osebnih podatkov"

MiHa88

Pripravnik
13. apr 2008
729
4
18
Citat:
Uporabnik Hanzi pravi:
uf hudo, sem slišal zjutraj sirene, pa se mi ni dalo dvignit rolet da bi pogledal kaj se dogaja. Pač postaneš malo "imun" na sirene, po nekaj letih življenja v "betonu" Slišal pa sem cca 3 sirene in je res moralo biti "pestro".
So imeli "dežurci" fajn štart zjutraj. So se imeli kaj za pogovarjat čez dan.
No škodo če ne bo plačala zavarovalnica ( v kar res dvomim) bo treba njega civilno tožit za škodo.
Ampak najbrž "uradne" osebe ne bodo dale podatkov kdo je bil povzorčitelj "zaradi varstva osebnih podatkov"

Podatke že imam, ker bom definitivno vložil civilno tožbo za poškodbe. Glede poškodb na objektu bomo pa še videli. So pa že poštimali mojstri vsa stekla in čistilke počistile kri in prah iz gasilnih aparatov...

MiHa88

Pripravnik
13. apr 2008
729
4
18
Citat:
Uporabnik franci pravi:
Miha, upam da ne boš imel kakšnih trajnih posledic zaradi tega dogodka. Ampak je pa jeba, kar se dogaja. Enmu se odpuli, pa imaš pokvarjen cel teden, pa še poškoduje te, odejo živci,...
crazy1.gif

Po svoje imam jaz srečo. Že pred vrati mojega stanovanja je na steni S6 gasilnik, v stanovanju pri vhodnih vratih pa S2. Da mi en pride tako težit, razbijat,... bo imel integriran S2 (pa ne AUDI, da ne bo pomote).

Mal je še šoka ampak bomo preživel, fasal sem jih na oba očesa pa sredi čela manjšo rano.. baje jih je tudi on od mene par na zobe dobil, sam se nič ne spomnim...pol se je pa itak na hodnikih porezal in risal s krvjo po steni
smirk-1.gif

qqqqqqq

Fizikalc
23. apr 2008
1.405
0
36
Psiha je tista, ki ne gre tako zlahka iz kože, čim prej pozabit vse skupaj. Miha lahko toži psihota, če ima psiho odgovorno osebo pa seveda njo.

softi

asfalter
30. avg 2007
33.298
486
83
okolica metropole
fužine moje rodno selo.
korzo kot ga ni nikjer. igraš akrte muce pa v parih hodijo mimo.

kje so ta leta, k sem zajahal ponija, pa po zadnjem kolesu okol..

pol pridejo ap čivša none, šišprimi in ta golazen. sam še dol.

msenjur

Guru
11. sep 2007
27.022
-382
113
Citat:
Uporabnik softi pravi:
fužine moje rodno selo.
korzo kot ga ni nikjer. igraš akrte muce pa v parih hodijo mimo.

kje so ta leta, k sem zajahal ponija, pa po zadnjem kolesu okol..

pol pridejo ap čivša none, šišprimi in ta golazen. sam še dol.

uf, spet eden tvojih čudnih sestavkov... dej se potrudi, pa čitljivo napiši!

Gatto

Guru
19. jul 2007
18.747
896
113
tu in tam
se strinjam...moraš biti extra šolan, da prebereš in razumeš te sestavke
smile-1.gif

so dve varianti- kot smo rekli, tipa muči dislekcija ali pa je skoz nažgan
tongue-1.gif

veselilisjak

Sloven´c
22. jul 2007
25.329
356
83
39
Pa čedalje slabše bo.

Slaba polovica oz. 13.000 priseljencev je bosancev, od 2.000 državljanov drugih držav članic EU pa je vsak četrti Bolgar.