doklade pri treh otrocih

gretzky

barbarski, nasilni, objestni motoristični norec
6. avg 2007
5.856
0
36
49
evo me
Citat:
Uporabnik softi pravi:
ko pridejo prijateljice z mamicam na obisk...ufff
A misliš tiste debelorite tečne babe, ki so se sposobne cel dan pogovarjati o tem, kako se je usral njihov zlati otrok? Ne hvala.

softi

asfalter
30. avg 2007
33.298
486
83
okolica metropole
ah..prjatu..tvoj otrok se z napačnimi druzi

men selma vedno joka kako je una mateja full smotana, pa skoz ji nagaja, pa ihta, pa vzema igrace..ena punca taka..princeska

pa jo ucim, da se mora lepo obnasat do nje..d ani oan kriva d aje taka..nej bosta prijateljici

bistvo ej pa to..da ma amteja mamimico..i'm so hot..lej me..kva sem dobra..k je verjetno takoj po rojstvu letela na pilates, body pump in aerobiko..v soalrij pa po enmu tednu..in je mami..tko aztegnjena, da bi lahko bila nategnjena...

je pa res..nermin leti sam za hudi punckam..in te so po mamicah..se prav so mamice hude..

in to je bistvena razlika med hcerko in sinom

sin peca piske, k majo za ammice pichke..hco mora pa prenasta krave in koze, k majo za mamice..zgubu sem rimo

Roberto

Majstr
19. jul 2007
12.057
154
63
Doma
No, pa pozabil si na greha vredne vzgojiteljice v vrtcu in kakšne mlade učiteljice in vzgojiteljice podaljšanega bivanja... Starejša hči ma tako razredničarko da redno hodim na govorilne ure in roditeljske sestanke...
grin1.gif

veselilisjak

Sloven´c
22. jul 2007
25.329
356
83
39
Citat:
Uporabnik Roberto pravi:
No, pa pozabil si na greha vredne vzgojiteljice v vrtcu in kakšne mlade učiteljice in vzgojiteljice podaljšanega bivanja... Starejša hči ma tako razredničarko da redno hodim na govorilne ure in roditeljske sestanke...
grin1.gif

To je mučenje samega sebe.

Razen če se dogovoriš še za kaj drugega.
grims-1.gif

reality

Vudu lešinar
24. jul 2007
4.731
0
36
overall se ne splača........ verjemi, iz prve roke. Tri mulce imam, tko da dokladi in dodatek na velko družino je to to ....

Letna raven pa je taka
futrat enega več
cune
dodatki krožki
velik avto, vsaj enoprostorc
več bolezni, bolniške
dopusti
itd itd....

zanemarjiv znesek ki ga dobiš je tole od države..... Tist DMV od vozila pa je plunk v morje 3/4 si itak ne kupi novega avta...

stein

Fizikalc
16. sep 2007
19.575
1
36
Citat:
Uporabnik reality pravi:
overall se ne splača........ verjemi, iz prve roke. Tri mulce imam, tko da dokladi in dodatek na velko družino je to to ....

Letna raven pa je taka
futrat enega več
cune
dodatki krožki
velik avto, vsaj enoprostorc
več bolezni, bolniške
dopusti
itd itd....

zanemarjiv znesek ki ga dobiš je tole od države..... Tist DMV od vozila pa je plunk v morje 3/4 si itak ne kupi novega avta...
Ja, eni verjetno mislijo, da se otroci sami umivajo, oblačijo, denar za hrano služijo, itd...