Dogodki za samske - miza za 6, hitri zmenki,..

ladjica

Pripravnik
23. jan 2012
31
0
6
zanima me vaše mnenje, izkušnje

kaj menite o dogodkih za samske? ste te jih že udeležili? slišali kaj o tem?

danes sem o tem brala na strani
www.dogodkizasamske.si

mogoče je najbolj zanimivo še miza za 6 ali pa hitri zmenki??

Nazadnje urejeno:

tgrzan

Majstr
21. feb 2009
3.797
273
83
Največja slovenska vas
Pred časom me je prijateljica povabila, da bi šel... vendar nisem imel časa...
Miza za 6 se mi zdi predraga za moje pojme...
Potem je bil pa še nek bowling, ampak po njenih besedah, kukr sem uspel razbrati, ni blo nč pametnega, več je blo deklet, so si pa izmenjali številke, sam se do zdej (6mesecev je od tega) ni še nič razvilo...
Hitri zmenki... enkrat sem videl to v Opera baru... delovalo je ful češko, saj je bilo vse odprto tudi za goste lokala, tko da je folk (ponesreči) uletaval notr v sobo kjer so se dogajale zmenkarije...

ladjica

Pripravnik
23. jan 2012
31
0
6
hja, kak jemlješ to

men se to zdi bolj ene vrste izkušnja

da nekam greš, se družiš pogovarjaš, pa mogoče celo koga spoznaš

ne pa da bi šel strogo namensko tja z ciljem, da želiš srečati bodočega fanta punco

ladjica

Pripravnik
23. jan 2012
31
0
6
nisem pa še bila na take vrste dogodkih za samske
wink-1.gif

tgrzan

Majstr
21. feb 2009
3.797
273
83
Največja slovenska vas
Da srečam in spoznam prijatelja/prijateljico grem v knjižnico, na kolo, na plažo, na plesni večer, na "tečaj kvačkanja"... in vse to je zastonj, hkrati pa se tam nahajajo ljudje, ki imajo podobne interese kot jaz.
No, vrjamem pa, da če imaš težave s samozavestjo, samopodobno in kakšen evro viška, so pa te dogodki izvrstna priložnost! Probaj še na spletnih portalih, baje se da tm marsikaj najti... Za vsakega svoje.

ladjica

Pripravnik
23. jan 2012
31
0
6
hvala, za nasvet. spletni portali kot so ona on , bado???? to pa je res škoda časa

nimam porblemov z navezovanjem stikov, še manj pa s samozavestjo, ravno nasprotno, sem odprta za nova poznanstva, a ne po internetu...

mistique

Guru
16. jun 2009
13.779
1.595
113
Emona / Carnium
Po drugi strani pa lahko na takšnih dogodkih srečaš odprte ljudi, ki nimajo težav s samozavestjo ampak bolj z zaplankano družbo
evil.gif

Se mi pa zdijo dogodki za samske odlična priložnost za vezane hinavce, ki ne želijo razdirati tujih zvez
evil.gif

ladjica

Pripravnik
23. jan 2012
31
0
6
ogledov veliko, bi še bilo zanimivo slišati kakšno drugo mnenje, izkušnjo...

tgrzan

Majstr
21. feb 2009
3.797
273
83
Največja slovenska vas
Jst sm vidu na hitrih zmenkih tipa, ki ga poznam na videz iz kvarta... model kr v srajci... k prej še nikol v lajfu ni obleku kj druzga k trenirko... pa si rečem... kolk časa traja, da te ljudje snemejo maske...

ladjica

Pripravnik
23. jan 2012
31
0
6
mistique, zanimivo razmišljanje.

aja, priložnost za vezane?

ljudje smo si različni z različnimi nameni, cilji

ladjica

Pripravnik
23. jan 2012
31
0
6
ja, ljudje se spreminjajo, spreminjamo, kar je ok

ja, so pa tudi primeri, ko se ljudje le pretvarjajo, a to ponavadi traja kratek čas... hitro se pokaže pravi obraz

mistique

Guru
16. jun 2009
13.779
1.595
113
Emona / Carnium
Ja, dobro vprašanje. Meni se zdi, da so časi neugodni za takšno ponudbo. V času internetne socio-revolucije (FB & Co.), je bolje ponuditi storitev v obliki tečaja za socializacijo in vključitev v družbo
grin1.gif

tgrzan

Majstr
21. feb 2009
3.797
273
83
Največja slovenska vas
Se morm kr strinjat, bi se mogu česa takega tut sam udeležiti, glede na to, da visim kle gor, medtem ko mam pod oknom T'fest... greš na pir pa babe... =bes zmenke na slepo =P?

jaka6

Fizikalc
7. avg 2007
1.302
9
38
Družmirje
Sestra od moje punce je šla tja. Pa ne zato, da bi našla takoj kakšnega tipa ampak predvsem zato ker je ravno končala zvezo pa je hotla malo družbe. Meni se je to zdelo res patetično, ampak sem sedaj spremenil mnenje. Uglavnem spoznala je kar nekaj družbe moške in ženske, ki se prej niso poznali. S to novo družbo je šla celo na jadranje skupaj.
Baje je fora, da tista punca, ki to ureja uglavnem vse spozna in če so kaki fukfehtarji jih skensla, kao ni prostora.
Če si nekaj let v zvezi pa greš pol narazen se ponavadi potem izogibaš tiste skupne družbe in pomoje je to super način, da spoznaš ljudi. Če pa je pol še kej več pa vidiš...

ladjica

Pripravnik
23. jan 2012
31
0
6
jaka6, se strinjam s tabo...

... to se sliši boljše kot pa tiste variante kot sto badoo, ona on in podobno...

.... sem gledala, da imajo kr dogodkov.. letos imajo tudi jadranje, zdaj v avgustu, 4.8 in 11.8.

na kake oblike srečanja pa je hodla? hitri zmenki, bovling, miza za šest? kaj ji je blo najbolj ok...

vsakršnja informacija je dobrodošla
smile-1.gif

CebelicaMaja

Fizikalc
2. sep 2007
2.316
23
38
Citat:
Uporabnik jaka6 pravi: ...pomoje je to super način, da spoznaš ljudi. Če pa je pol še kej več pa vidiš...

Ma ne vem, jaz nisem glih za neke net-zmenkarije, tko se mi zdi "prisilno spoznanje". Še vedno mislim, da se lahko spoznaš na naključnih mestih, npr. na rekreaciji ali kakih dogodkih, ali sem pa old school.

majč