Dogajanje v ostalih komunističnih biserih po svetu

Vadim

Guru
2. jul 2020
6.276
8.083
113
Ko gledam te pa jih primerjam z tistimi ki pred sodišči kričijo krivosodje..., so mi ti bolj kulturni in neškodljivi.

Precej let nazaj so ti med drugim bil zelo neškodljivi. Rezultate pa se še danes najde po breznih, rudnikih in jarkih.

Pa ne spet začenjati o pravi strani zgodovine. Ker pri nas smo zgolj en fašistični režim zamenjali z drugim.

wilburxxx

Guru
29. sep 2010
5.564
529
113
Precej let nazaj so ti med drugim bil zelo neškodljivi. Rezultate pa se še danes najde po breznih, rudnikih in jarkih.

Pa ne spet začenjati o pravi strani zgodovine. Ker pri nas smo zgolj en fašistični režim zamenjali z drugim.
Ti niso bili nikjer in nič ne spreminjajo, za razliko od jambračev pred sodišči, kateri pa bi radi spreminjali, pa glede na njihovo peno na ustih tudi polnili razna brezna, rudnike, jarke...

• Objave ne odobravam
Reactions: tomi

Vadim

Guru
2. jul 2020
6.276
8.083
113
Lmao, a sem tvoja božanstva skrunil? Pojdi se malo oddahniti pred Janšo na Goli Otok, baje je bil popularen jugoslovanski nudistični kamp.

• Všeč mi je
Reactions: 8888

wilburxxx

Guru
29. sep 2010
5.564
529
113
Lmao, a sem tvoja božanstva skrunil? Pojdi se malo oddahniti pred Janšo na Goli Otok, baje je bil popularen jugoslovanski nudistični kamp.
Nisi ti meni nič skrunil.
Če pa rabim oddih je pa to zato ker je idijotov malo, so pa tako prekleto dobro razporejeni, da ni teorije da se jim ogneš. Razen tu na forumu so pa vsi na kup.