Dogajanje v ostalih komunističnih biserih po svetu

BuDi

Guru
6. sep 2007
7.728
4.139
113

8888

mesija - Assassin's Creep
8. jul 2010
34.241
6.368
113
blizu močvirne prestolnice
A so jim komunistični prašiči nabili sankcije?
Ha ha te sankcije so bolj tako. Dokler jih je zalagala za je še šlo pa že takrat se je začelo kazati kako nesposoben je komunizem. Poglej Poljsko, Češko, Slovaško, Romunijo pa tudi bivšo jugo kako so napredovale čim si se rešile gnilega komunizma.

mirsi

Predator
4. jun 2014
8.800
-4.664
113
Ha ha te sankcije so bolj tako. Dokler jih je zalagala za je še šlo pa že takrat se je začelo kazati kako nesposoben je komunizem. Poglej Poljsko, Češko, Slovaško, Romunijo pa tudi bivšo jugo kako so napredovale čim si se rešile gnilega komunizma.
Še najbolj smo napredovali pri najemanju kreditov.

Juga je bila po 45 letih obstoja zapufana preko vseh mej, imela pa je tudi ogromno premoženja - državna stanovanja, podjetja, zemljišča.... Slovenija je to premoženje večinoma prodala, dobila kupnino, vseeno pa se je že v parih letih obstoja zapufala več, kot se je cela Juga v 45-letih. Toliko o sposobnosti našega kapitalizma.
Danes je slovenija zapufana že 3x več kot je bila cela Juga pred razpadom.

Za nekoga, ki je zapufan, js težko rečem, da je uspešen.

• Všeč mi je
Reactions: jonny77 in tony

mirsi

Predator
4. jun 2014
8.800
-4.664
113
Zakaj Kubancem Rusija ne pomaga če so že tako na Ti!
Ne rakete, zdravila naj jim da!
Zato ker tudi mi nismo v Ukrajino poslali za več sto miljard zdravil, ampak za večsto miljard orožja.

Zakaj so pa Američane tako motile sovjetske rakete na Kubi, da so jih potem Sovjeti pod grožnjo jedrske vojne na željo in pritisk Američanov 1962 odstranili?
Rusov pa pravite nebi smele motit Nato rakete v Ukrajini??????

• Všeč mi je
Reactions: tony
Še najbolj smo napredovali pri najemanju kreditov.

Juga je bila po 45 letih obstoja zapufana preko vseh mej, imela pa je tudi ogromno premoženja - državna stanovanja, podjetja, zemljišča.... Slovenija je to premoženje večinoma prodala, dobila kupnino, vseeno pa se je že v parih letih obstoja zapufala več, kot se je cela Juga v 45-letih. Toliko o sposobnosti našega kapitalizma.
Danes je slovenija zapufana že 3x več kot je bila cela Juga pred razpadom.

Za nekoga, ki je zapufan, js težko rečem, da je uspešen.
Italija, Japonska...ogromen e dolg, po drugi strani pa se kar se vzame na kredo gre za investicije, boljši standard, imajo prihranke, s tekočimi prihodki odplačujejo dolg....torej?

• Haha
Reactions: jonny77
Zato ker tudi mi nismo v Ukrajino poslali za več sto miljard zdravil, ampak za večsto miljard orožja.

Zakaj so pa Američane tako motile sovjetske rakete na Kubi, da so jih potem Sovjeti pod grožnjo jedrske vojne na željo in pritisk Američanov 1962 odstranili?
Rusov pa pravite nebi smele motit Nato rakete v Ukrajini??????
UA, ali pa države ki mejijo na RU pa ne bi smele skrbeti ruske rakete nameščene ob mejah?

PS mi smo v UA dali nekaj predpotopne mehanizacije, ostalo je bila pomoč v hrani, zdravilih itd

mirsi

Predator
4. jun 2014
8.800
-4.664
113
UA, ali pa države ki mejijo na RU pa ne bi smele skrbeti ruske rakete nameščene ob mejah?

PS mi smo v UA dali nekaj predpotopne mehanizacije, ostalo je bila pomoč v hrani, zdravilih itd
Kaj pa Kubance, so američani kaj vprašali, če jih motijo ameriške rakete na svojih mejah ?

Javelini Abramsi, Leopardi, Himarsi, Patrioti, Bradlyji, F16.... so predpotopna mehanizacija? Ja saj verjetno so res, ker z nimi Ukrajinci noso zmogli pregnati Rusov, ampak izgubljajo na terenu, kljub visoki motiviranosti, z zahodnimi obveščevalnimi podatki..... ampak boljše pač nimamo.

Kaj pa Kubance, so američani kaj vprašali, če jih motijo ameriške rakete na svojih mejah ?

Javelini Abramsi, Leopardi, Himarsi, Patrioti, Bradlyji, F16.... so predpotopna mehanizacija? Ja saj verjetno so res, ker z nimi Ukrajinci noso zmogli pregnati Rusov, ampak izgubljajo na terenu, kljub visoki motiviranosti, z zahodnimi obveščevalnimi podatki..... ampak boljše pač nimamo.
tisto praši Kubance in USA ni to naša stvar

napisal sem ti kaj smo mi poslali v UA ne druge države. Mimogrede tud kak iris gre pa še kaj drugega in glede na to kako se deli orožje in kako ga lahko uporabljajo so naredil ogromno