Pravilno, jaz bi bogate še obdavčil za 90%. V pravičnem svetu bi direktor zaslužil samo 3x več kot čistilka.
Zaradi tako požrtih kot si ti pa je tako kot jeŠe sreča da ni pravičnega sveta.
Glede na to kaj vse mora (dober) direktor oz. vodja narediti/delati, da podjetje/organizacija dobro posluje, bi bilo absolutno nepravično, če bi dobil samo 3x več kot čistilka katere edina naloga je, da skrbi za red in čistočo na določenemu območju. Če pa je v biznis vložil še veliko lastnega kapitala s čimer tvega veliko večjo izgubo kot vsi ostali, pa sploh.Pravilno, jaz bi bogate še obdavčil za 90%. V pravičnem svetu bi direktor zaslužil samo 3x več kot čistilka.
A bi ti čistil usran sekret za enim direktorjem in to za minimalca? Če kdo, so čistilke herojiGlede na to kaj vse mora (dober) direktor oz. vodja narediti/delati, bi bilo absolutno nepravično, če bi dobil samo 3x več kot čistilka katere edina briga je, da skrbi za red in čistočo na določenemu območju.
Direktorska funkcija bi morala biti kazenska.Čistilke in smetarji garajo cele dneve, direktorji pa samo sedijo v pisarnah. Direktor je lahko čisto vsak, ki ima veze in poznanstva.
Pa koga briga kaj bi ti Luka.Pravilno, jaz bi bogate še obdavčil za 90%. V pravičnem svetu bi direktor zaslužil samo 3x več kot čistilka.
Saj če bi kdaj spucal skret za sabo (ne pa pustil mamici) bi morda spremenil mišljenje....Čistilke in smetarji garajo cele dneve, direktorji pa samo sedijo v pisarnah. Direktor je lahko čisto vsak, ki ima veze in poznanstva.
Će bi to naredil, bi tudi trditev spremenil, snažilka bi morala imeti 3x direktorjeve plače. Itak pa direktorjevo sranje vsi drugi čistijo. Kolk sranja eni naredijo pa nikoli odgovarjajo, isto politiki.Saj če bi kdaj spucal skret za sabo (ne pa pustil mamici) bi morda spremenil mišljenje....
Ura ima en kup kolesc, če en ne dela tudi ostali niso nič vredni. Samo celota ima neko vrednost.Čistilka bi pomoje morala imeti 1/100 place uspesnega direktorja. Ni nobene znanosti v tem. Vsaka mamica, vsak vodovodar in vsak komunalec jede mnogo veča govna , kot uboge čistilke...
Torej "ker ne zmorem sam, bom pa drugim vzel".Pravilno, jaz bi bogate še obdavčil za 90%. V pravičnem svetu bi direktor zaslužil samo 3x več kot čistilka.