Dirkališče v Sloveniji??

novaa

Pubec
19. jul 2007
8.592
1.272
113
seveda da bo šlo.... in tudi vem kaj ti hočeš celi čas povedat.....

res da zdaj dirkališče ni najbljižje povprečnemu slovencu ima pa zato veliko drugih boljših prednosti kot bi jih imelo sicer

get it?

Antonioo

Pripravnik
3. sep 2007
344
0
16
uzemi si par minut in mi jih nastej. ne pozabi, rekel si veliko.
smile-1.gif

novaa

Pubec
19. jul 2007
8.592
1.272
113
škoda mojega dragocenega časa če jih nisi sposoben sam najt.....

zlatorog87

Pripravnik
14. jan 2008
177
1
18
na Seniku
Citat:
Uporabnik Antonioo pravi:
kasis nisem imel v mislih presernovega trga, ampak okolico ljubljane. kamnik, logatec, grosuplje, magar celje ali postojna, sam ne prekmurje.

in od kdaj sta postojna in celje okolica ljubljane?
hysterical-1.gif

Slovenet

Guru
21. jul 2007
4.461
575
113
44
Še vedno Rdeči revirji
Prva in glavna prednost, je da bodo zaposleni manj onesnaževali okolje na poti v službo, ker bodo živeli bližje svojemu delovnemu mestu.
Druga prednost je, da ne bo v Ljubljani še zaradi dirkališča primanjkovalo parkirnih mest.
Tretja pa je, da se bo nekaj zraslo še kje drugje kot v Ljubljani, ki je zaradi razvoja (sistem vse v Ljubljani) čedalje bolj degradirana.

Focus

Pripravnik
27. okt 2007
871
12
18
Luna
To bi morala bit kaka tema z naslovom, zakaj vse Ljubljani ali kot LJčan hočem vse pri riti....
No sicer pa bi ob dirkališču zrasla nova delovna mesta ki jih primankuje v LJ pa hodi viška

Antonioo

Pripravnik
3. sep 2007
344
0
16
Citat:
Uporabnik novaa pravi:

ce bi bil tvoj cas tako dragocen bi se ti 5h do dirkalisca zdelo OGROMNO.
smile-1.gif

se 1x te prosim da mi jih nastejes. v nasprotnem primeru bomo vedl da si le nakladu, kot smo ugotovili, tvoj cas ni dragocen.

Citat:
Uporabnik zlatorog87 pravi:
Citat:
kasis nisem imel v mislih presernovega trga, ampak okolico ljubljane. kamnik, logatec, grosuplje, magar celje ali postojna, sam ne prekmurje.

in od kdaj sta postojna in celje okolica ljubljane?
hysterical-1.gif

okolica je relativno. sicer pa ves kaj sm hotu povedat in ni potrebe po tem da se spotikas tm kjer ni treba. ce mso ze natancni, napisu sm mesta iz bliznje okolice, potem pa sm dodal, magar celje al pa postojna, torej nikjer nism napisu da je to okolica ljubljane.

Citat:
Uporabnik Slovenet pravi:
Prva in glavna prednost, je da bodo zaposleni manj onesnaževali okolje na poti v službo, ker bodo živeli bližje svojemu delovnemu mestu.
Druga prednost je, da ne bo v Ljubljani še zaradi dirkališča primanjkovalo parkirnih mest.
Tretja pa je, da se bo nekaj zraslo še kje drugje kot v Ljubljani, ki je zaradi razvoja (sistem vse v Ljubljani) čedalje bolj degradirana.

- onesnazevanja bo zagotovo vec. pomisli, povprecn obiskovalec bo naredu recimo 250km predn sploh pride do prekmurja, ce bi blo pa v celju bi pa povprecn obiskovalec naredu recimo 100km. upam da bo obiskovalcev veliko vec kot zaposlenih, v nasprotnem primeru bojo te zaposleni kaj hitro brezposelni.
wink-1.gif

- parkirnih mest primanjkuje na obmocju LPP-ja, jst sm pa lepo napisuda bi blo kul vse v krogu postojna-grosuplje-celje-kranj. jasno da nebojo v centru naredili dirkalisca, ane?

- to je deloma res. ampak mislm da za 200 mio eu lahko dobis malo vec delovnih mest kokr jih bo prneslo to dirkalisce.

novaa

Pubec
19. jul 2007
8.592
1.272
113
Citat:
Citat:
Uporabnik novaa pravi:

ce bi bil tvoj cas tako dragocen bi se ti 5h do dirkalisca zdelo OGROMNO.
smile-1.gif

se 1x te prosim da mi jih nastejes. v nasprotnem primeru bomo vedl da si le nakladu, kot smo ugotovili, tvoj cas ni dragocen.

kaj tebi ni jasno? zdi se mi škoda zgubljat svoj dragoceni čas zato da bom nekomu, ki bi take stvari moral vedet, tu nekaj razlagal.... IN, skoraj vse prednosti so ŽE BILE naštete v tej temi... samo povzet jih je potrebno in smo spet pri tebi, če jih iz te teme neznaš razbrat..... potem ti ni pomoči

če se bom pa nekam vozil 5 ur zaradi nekega pomembnega dogodka pa je čisto druga stvar in ne moreš primerjat....

Antonioo

Pripravnik
3. sep 2007
344
0
16
ne to da se bos vozil 5h me ne moti, ampak to, da to tebi ni veliko, pomeni da tvoj cas ni dragocen. to lahko zakljuciva.

se vedno cakam na prednosti.

novaa

Pubec
19. jul 2007
8.592
1.272
113
prednosti.... preberi še enkrat celotno temo in si naredi povzetek... potem pa malo premisli in jih boš našel...

a je treba folku vse na rit prinest ali kak? ali ste to določeni Ljubljančani tak leni?

Antonioo

Pripravnik
3. sep 2007
344
0
16
Citat:

Prekmurje je idealna lokacija.Zemlja je tam poceni,domačini so željni novih delovnih mest (kakršnihkoli), blizu sta Madžarska in Avstrija.

Citat:
Uporabnik PIC pravi:

2. Taksen center bi v Prekmurku pomenil veliko spremembo - na bolje. Cudoviti kraji, ki so spregledani. Ce bo dirkalisce to popravilo, tudi prav.

Citat:
Uporabnik Diablo pravi:
pa še golf plac bo poleg, odlično
smile-1.gif

Citat:
Uporabnik _jolly_ pravi:
je pa prekmurje idealno za kakšno dirkališče. da bo mal več turizma tam. pa še poseljeno ni tak na gosto.

to je vse kar je v 5ih straneh. meni je tole smesno, nevem no.

saj bi napisal kaj vec, pa se bo spet par folka name spravlo in bom mogu odpisovat.
smile-1.gif

Focus

Pripravnik
27. okt 2007
871
12
18
Luna
Če ti ne paše ta lokacija pa si ga zgradi sam ali pa pojdi v sosednje države če ti je bliže.
Eni so rekli da bi bi zadovolni že če bi dirkališče blo (pa nima veze kje). Tebi pa zopet to ne ustreza in bi ga rad mel zgleda največ 10km vstran od bajte. To je zgleda tlko da te hrup nebi moto pa da bi lahko s skirojem tja prišo. V vsakem primeru pa so prednosti tam kjer dirkališče je torej od delovnih mest, zaslužka, kraj postane znan, dvig standarda,...in vse kar je z denarjem povezano, torej gostinstvo turizem, znamenitosti,... pol pa še vse kar je povezano z avtomobilizmom bi zaživelo, servisov, delavnic, avtovlek,....

Ne ti pa moreš brezveze utrujat z nekimi prednostmi.

Torej še enkrat na kratko profitirajo vsi v okolici.

Nazadnje urejeno:

Antonioo

Pripravnik
3. sep 2007
344
0
16
reku sm sam da bi blo za vecino blizje kje drugje in da je iz tega stalisca to najbolj neprimern kraj. sploh nism omenu da je meni dalec, morda sm pa iz prekmurja? tuki nima veze kaj je meni dalec, razumes? 2 mio nas je, vsm nemore bit blizu.

Focus

Pripravnik
27. okt 2007
871
12
18
Luna
No definitivno nisi iz prekmurja, ker drugače nebi napisal "tuki, reku, sm" vemo pa kje se to uporablja (oz. si lahko mislim).

stardec

AlterTroll 2015
19. nov 2007
11.382
2.028
113
ksz
Uglavnem, dirkališče v Sloveniji nima kaj počet in ga ne potrebujemo, saj kot vidimo, nimate časa se tako daleč vozit dirkat.
Torej, nimate se časa peljat hitro avto vozit.
Zelo bistoumno od alterpametnjakovičev, ki jih cajt lovi. Alter dirkači bi vsi radi dirkali, samo časa nimate normalno po predpisih se na dirkališče peljat. Ampak, potrebno pa je dirkališče met, ja...
Hehe, kakšno kozlanje...

creep

Fizikalc
19. jul 2007
1.306
50
48
42
www.lampret.net
Citat:
Uporabnik novaa pravi:
se popolnoma strinjam s tabo..... mater... vse bi radi pri riti imel
rolleyes-1.gif

Hkrati pa se pizdakajo, ker se iz drugih koncev Slovenije vozimo v Lj po raznih opravkih in nakupih. Vsesamozase.press
priden.gif

XXXL

Guru
9. sep 2007
7.354
769
113
Citat:
Citat:
Uporabnik XXXL pravi:
Ne drži pa, da bi v ''povprečju'' potem Slovenci imeli manj do dirkališča.

seveda drzi, o moj bog..

ti resno ne razumes?
confused-1.gif
Mislim, da te muči definicija besede ''povprečje''...

Antonioo

Pripravnik
3. sep 2007
344
0
16
spet se motis. ze 4ic v tej temi semizdi. zdaj mi ti resno povej, me zajebavas v glavo in sm jst izpadu bedak ki se neki trudi razlagat, al si dejansko *** in nerazumes?

novaa

Pubec
19. jul 2007
8.592
1.272
113
pa kaj si ko pokvarjena plošča....samo eno in isto ponavljaš že celo temo nooo

ja JE lokacijsko glede na povprečnega slovenca na najslabšem položaju.... IN? če ti to bil GLAVNI razlog za izgradnjo, potem verjami da se NEBI odločili tam gradit.... samo si zamisli razliko v ceni pri nakupu zemljišč..... revno prekmurje oz predraga Ljubljana....,...,..,...
zdaj pa stfu.....

sonick

Polo 6n2 frajer
22. sep 2007
3.091
0
36
on the run
Pa vedno se najdejo "cepci"
stupid-1.gif

Mislim res, eni ste prav carji
evil.gif

@novaa pa ne zamerit ker sem repliciral na tebe, nisem hotel bit preveč direkt pa koga užalit....upam, pa vsaj, da bojo skapirali tisti na katere to leti...
evil.gif

Nazadnje urejeno: