Citat:
Uporabnik Antonioo pravi:
kasis nisem imel v mislih presernovega trga, ampak okolico ljubljane. kamnik, logatec, grosuplje, magar celje ali postojna, sam ne prekmurje.
Citat:
Uporabnik novaa pravi:
škoda mojega dragocenega časa če jih nisi sposoben sam najt.....
Citat:
Uporabnik zlatorog87 pravi:
Citat:
kasis nisem imel v mislih presernovega trga, ampak okolico ljubljane. kamnik, logatec, grosuplje, magar celje ali postojna, sam ne prekmurje.
in od kdaj sta postojna in celje okolica ljubljane?
Citat:
Uporabnik Slovenet pravi:
Prva in glavna prednost, je da bodo zaposleni manj onesnaževali okolje na poti v službo, ker bodo živeli bližje svojemu delovnemu mestu.
Druga prednost je, da ne bo v Ljubljani še zaradi dirkališča primanjkovalo parkirnih mest.
Tretja pa je, da se bo nekaj zraslo še kje drugje kot v Ljubljani, ki je zaradi razvoja (sistem vse v Ljubljani) čedalje bolj degradirana.
Citat:
Citat:
Uporabnik novaa pravi:
škoda mojega dragocenega časa če jih nisi sposoben sam najt.....
ce bi bil tvoj cas tako dragocen bi se ti 5h do dirkalisca zdelo OGROMNO.
se 1x te prosim da mi jih nastejes. v nasprotnem primeru bomo vedl da si le nakladu, kot smo ugotovili, tvoj cas ni dragocen.
Citat:
Prekmurje je idealna lokacija.Zemlja je tam poceni,domačini so željni novih delovnih mest (kakršnihkoli), blizu sta Madžarska in Avstrija.
Citat:
Uporabnik PIC pravi:
2. Taksen center bi v Prekmurku pomenil veliko spremembo - na bolje. Cudoviti kraji, ki so spregledani. Ce bo dirkalisce to popravilo, tudi prav.
Citat:
Uporabnik Diablo pravi:
pa še golf plac bo poleg, odlično
Citat:
Uporabnik _jolly_ pravi:
je pa prekmurje idealno za kakšno dirkališče. da bo mal več turizma tam. pa še poseljeno ni tak na gosto.
Citat:
Uporabnik novaa pravi:
se popolnoma strinjam s tabo..... mater... vse bi radi pri riti imel
Mislim, da te muči definicija besede ''povprečje''...Citat:
Citat:
Uporabnik XXXL pravi:
Ne drži pa, da bi v ''povprečju'' potem Slovenci imeli manj do dirkališča.
seveda drzi, o moj bog..
ti resno ne razumes?