Tvoje nova punca bo hitr znorela, če te bo bivša objemala. Hitro bo ogen v strehi, samo bo to med njima, teb se bo pa fino zdelo.
Citat:
Uporabnik Dsqrd2 pravi:
Vsi imate prav..., mi je prav malo odleglo, zdaj, ko sem napisal.
Ko sem takole v službi in nisem v njeni bližini lahko trezno razmišljam, ko jo bom pa zvečer videl, bodo pa spet čustva prišla na plan.
Citat:
Uporabnik Bitch_inside pravi:
Te čist štekam. Glede nje ... mene blazno bega to, da te ima zelo rada, da si ne predstavlja življenja brez tebe, bila bi pa rada tvoja prijateljica. Ob tako močnih čustvih je čisto nerealno govort take stvari. Vsaj zase vem, da bi ob takih čustvih probala zgladit spore in ostat v vezi.
Ali ti laže al pa laže sama sebi ....
Citat:
Uporabnik Dsqrd2 pravi:
Ja Bitch, saj to je to, ker ni nekega ne vem kakega razloga...,
Citat:
Uporabnik Dsqrd2 pravi:
Med tednom pridem v Lj 3-4 krat popoldan - zvečer, včasih tudi prespim pri njej.
In dokler zadeva ne bo razčiščena v bilo katero smer,se jaz ne vidim z drugo žensko, ker mi niti ni do tega, da bi zdaj zaradi tega po drugih skakal, ker mi misli vseskozi uhajajo k njej.
Citat:
Uporabnik skorpy pravi:
čeprav sem ženska, bom napisala, da je velika velika pra***a, da ti to dela. ona te bo lepo držala na vrvici, dokler ne bo dobila naslednjega, ravno iz tega razloga, da ne bo osamljena, ker kot praviš je brez prijateljic in tu bo ona na dobrem, ti pa kot si sam ugotovil, boš podaljševal agonijo in trpel.
verjamem, da ti je hudo in da podzavestno upaš da bosta še vedno skupaj, a tle ni prihodnosti, glede na način kako ti je rekla. pojdi stran od nje, v tem primeru bodi egoist in misli na svojo rit ne na njeno.
mislim da hoče punca malo ugotovit če je kšn boljši od tebe, če ni, se bi vrnila, če bo najdla boljšega, te bo odje*a.
Citat:
Uporabnik ynos pravi:
Še en komentar, na tisto, ko je rekla, kako jo lahko tako grdo odjebeš, če sta nehala, pa nočeš bit prijatelj z njo. Pa saj je ona s teboj nehala...kaj se ima za pritoževat?Tvoja dobra volja, če se hoče družit še z njo, ne pa neka obveza.
Citat:
Uporabnik skorpy pravi:
sicer pa vemo kako je to, verjemi, da bi sam tudi komu drugemu tako svetoval, ma ko si sam v taki situaciji je težko ohraniti trezno glavo, čustva so močnejšaa zaradi sebe jih premagaj.
Citat:
Uporabnik ynos pravi:
Citat:
Uporabnik Bitch_inside pravi:
Te čist štekam. Glede nje ... mene blazno bega to, da te ima zelo rada, da si ne predstavlja življenja brez tebe, bila bi pa rada tvoja prijateljica. Ob tako močnih čustvih je čisto nerealno govort take stvari. Vsaj zase vem, da bi ob takih čustvih probala zgladit spore in ostat v vezi.
Ali ti laže al pa laže sama sebi ....
Mogoče pa ima nekaj na vidiku, kak drug udobnejši "stol"..., samo še ni prepričana če je udobnejši..., pa bi rad ta čas obdržala stari stol ob sebi, da bi lahko preizkusila oba naenkrat..., ne bi pa več plačevala "najemnine" za stari stol (noče več obveznosti, noče vlagat truda)... Ob sebi ga hoče, ker je verjetno navajena na neko dozo pozornosti, ki pa jo mogoče trenutno ne more (še) nihče zapolniti. V trenutku, ko se nov stol izkaže za primernega, ga bo odpikala, se posvetila sebi in svojim potrebam..., ti tvoje potrebe, čustva, karkoli bo ostalo, pa tisti trenutek ne bo več tako pomembno...pa tudi prijateljstvo ne.
Citat:
Uporabnik Dsqrd2 pravi:
Ja Bitch, saj to je to, ker ni nekega ne vem kakega razloga...,
Mogoče pa je ravno to problem. Ni bilo razloga..., postalo dolgčas, monotono,...brez kančka truda te je bila zmožna obdržati ob sebi...zakaj bi se potem trudila?
Citat:
Uporabnik Dsqrd2 pravi:
Med tednom pridem v Lj 3-4 krat popoldan - zvečer, včasih tudi prespim pri njej.
In dokler zadeva ne bo razčiščena v bilo katero smer,se jaz ne vidim z drugo žensko, ker mi niti ni do tega, da bi zdaj zaradi tega po drugih skakal, ker mi misli vseskozi uhajajo k njej.
Kaj pa je potem razlika sedaj, ko sta narazen in prej? Samo v uradni prekinitvi monogamije in "uradnih" obveznosti do partnerja? Sexata še, dobivata se redno, spiš pri njej... Vidva dejansko niti nista šla narazen. Oz. sploh se še ne zavedaš, da sta šla narazen, ker se ni nič kaj drastično spremenilo... Ko pa bosta šla, te bo za nek čas presekalo, boš pa kasneje bolje. Njo zna pa tudi presekat, ko bo videla, da ti ni več center življenja.
Še en komentar, na tisto, ko je rekla, kako jo lahko tako grdo odjebeš, če sta nehala, pa nočeš bit prijatelj z njo. Pa saj je ona s teboj nehala...kaj se ima za pritoževat?Tvoja dobra volja, če se hoče družit še z njo, ne pa neka obveza.
Citat:
Uporabnik ynos pravi:
Hvala za kompliment. Se trudim izrazit še svoj pogled na zadeve...., če se pa še kdo strinja z njim, toliko bolje.
Titula pa naj bo kar Vremenko, sem že navezan na njo.