Dilema...

Tamara

mX's girl
23. jul 2007
3.718
0
36
43
vedno korak pred tabo
Citat:
Uporabnik Grisbi pravi:Kaj ste pametni vsi po vrsti,...govorite kot da je odjebat nekoga, ki ga imaš rad iz svojega življenja nekaj najlažjega na svetu
stupid-1.gif

Ampak res. Ni enostavno.
Odpiralcu teme pa toplo priporočam, da pusti to kvazi bejbo. No sej, mal časa še potrebuješ, potem se boš pa še samo ohladil in bo lažje.

Dsqrd2

Zelenc'
12. okt 2007
10
0
1
bom kar vsem odgovoru naenkrat:

@Ynos - težko rečt, ona ne želi, da bi šla narazen, jaz bi bil z njo kot njen fant in ne kot prijatelj...
smile-1.gif

@Alkoholik - beri zgoraj
smile-1.gif

@Gerogie - Pedagoška

Ja lahko je delit nasvete, ko si pa sam v situaciji in postavljen pred dejstvo je pa druga stvar

Nazadnje urejeno:

Vaio

Fizikalc
22. jul 2007
1.223
0
36
Ni najlažje,je pa bolše, kot pa zajebat še nekaj let in živet v lažnem upanju.

Diablo

Fizikalc
19. jul 2007
5.360
3
38
Citat:
Uporabnik Grisbi pravi:
@all

Kaj ste pametni vsi po vrsti,...govorite kot da je odjebat nekoga, ki ga imaš rad iz svojega življenja nekaj najlažjega na svetu
stupid-1.gif

kdo pravi da je lahko, pravi se samo, da je pravilno (zal edino)
wink-1.gif

sicer pa bo odpiralec teme vedno in vednov tem polozaju ce ne bo nekaj naredil na sebi. Poznam podobne zenske primerke (starost sploh ni pomebna, špila kar vsem po vrsti)... bi neki mele pa nic nebi mele. Sam "have a nice life!" pa crta.
smirk-1.gif

Georgie

chairman
1. sep 2007
982
0
16
Far Far Away
Citat:
Uporabnik Dsqrd2 pravi:
bom kar vsem odgovoru naenkrat:
@Ynos - težko rečt, ona ne želi, da bi šla narazen, jaz bi bil z njo kot njen fant in ne kot prijatelj...
smile-1.gif

@Alkoholik - beri zgoraj
smile-1.gif

@Gerogie - Pedagoška

Ja lahko je delit nasvete, ko si pa sam v situaciji in postavljen pred dejstvo je pa druga stvar

O.k., tnx! No, saj je bila itak majhna verjetnost za tisto, kar sem imel v mislih.

Citat:
Uporabnik Grisbi pravi:
@all

Kaj ste pametni vsi po vrsti,...govorite kot da je odjebat nekoga, ki ga imaš rad iz svojega življenja nekaj najlažjega na svetu
stupid-1.gif

Hmmm ... Da. Temu se lahko reče - turnpoints of the life ...

elvir_vr6

barbarski, nasilni, objestni motoristični norec
22. avg 2007
3.297
0
36
Nahruli jo, dekle te enostavno izkorišča, kot je tovarišica skorpy rekla, ima te na vrvici, dober boš dokler ne bo kakega drugega spoznala. Sterja babo, lahko uporabiš tudi kako grdo besedo!!!
cheer.gif

Diablo

Fizikalc
19. jul 2007
5.360
3
38
sicer pa glej iz svetle strani... Dejstvo je da te bo pustla, danes ali pa cez leto, nima veze, prihodnosti ziher ni. sem 99,9% Tako da ti jo lepo brusi, koker ti pac da, vzporedno pa furaj svoj lajf, kot da je ni. Ona je itak zmedena na pedagoski pol glupih pick, tako da ne bo nikol vedla pri cem je. Pa znova in znova si dopoveduj, da ni zate.Ker tudi v resnici ni. Pa bo iz dneva v dan lazje, pa tudi katera druga bo mim prisla, pa kr navali. BTK.

Dsqrd2

Zelenc'
12. okt 2007
10
0
1
Vsi imate prav..., mi je prav malo odleglo, zdaj, ko sem napisal.
Ko sem takole v službi in nisem v njeni bližini lahko trezno razmišljam, ko jo bom pa zvečer videl, bodo pa spet čustva prišla na plan.

ChickenBoy

Fizikalc
27. avg 2007
1.918
0
36
40
Diablo glede na to, da še vedno neki čuti do nje, je tvoj predlog pri njemu neizvedljiv. Vem da je težko, ampak prekini vse stike in začni živet svoje zivljenje. Tole je eno samo izkoriščanje. Vemo, kaj se doagaj na študentskih žurkah in verjetno ni glih osamljena v Ljubljani. Ce pa že ne dobi v Lj. jo pa se vedno ti čakas doma. Postavi jo pred dejstvo. Vse ali pa nic in boš hitro videl pri čem si. Pa še to lahko reče vse, v resnici pa ne bo.

Nazadnje urejeno:

Diablo

Fizikalc
19. jul 2007
5.360
3
38
sej dobro ni nujno da se prav gon okol, zagotovo pa se skom custveno zapleta, zenske pac ne znajo bit same..

seveda je izvedljivo..kot je napisal je vsakodnevno razocarna, ko je clovek razocarna v tistem trenuktu prav mrzi, in takrat nic ne cuti..takrat mora razmislit in se odlocit..to zdej ne pomenit da more koga prek kepe, ampak takrat lahko potegne kaksne zakljcuke kako naprej. Naprimer da jo odreze. To se mu itak dogaja vsakodnevno, se bo navadil, vsak se. Pa gre.

Problem je lahko potem, recimo cez kake pol leta, ko bo ded zivel svoj lajf, in spet pride mimo in ga zmeša..potem je treba it skoz vse še enkrat, ampak zivljenje spet ni tolk kratko, da si tega neb mogel privoscit.
evil.gif

Vaio

Fizikalc
22. jul 2007
1.223
0
36
....zadnji....

Nič drugega ne pomaga kot pa pogledat resnici v oči in se odločit.

Dokler bosta furala zmedo bo kaos in ne bosta dobro fukcionirala, saj noben od vaju ne ve kaj naj pričakuje in kolk naj vlaga v zvezo.

Razčistit stvari pa bo obema lažje!Fuk frenda sta še vedno lahko,čeprav težje vendar se pač sprijazniš,da kaj več pa ne bo nikoli.

Nazadnje urejeno:

Dsqrd2

Zelenc'
12. okt 2007
10
0
1
V bistvu ni čisto tako..., ona je na izrednem študiju, čez teden ima varstvo otroka (privat) od 7:30-16:30, petek in sobota predavanja.

Med tednom pridem v Lj 3-4 krat popoldan - zvečer, včasih tudi prespim pri njej.
In dokler zadeva ne bo razčiščena v bilo katero smer,se jaz ne vidim z drugo žensko, ker mi niti ni do tega, da bi zdaj zaradi tega po drugih skakal, ker mi misli vseskozi uhajajo k njej.

P.S. - še ena stvar, ki sem jo pozabil omeniti; ona pravi, da, ko bom jaz imel drugo punco, me bo še vedno imela rada in me bo pred njo ravno tako objela, kot sedaj in, če bo ona imela fanta, ki bi ji, recimo branil se družiti z menoj in bi jo postavil pred odločitev ali on ali jaz, bi ona izbrala moje prijateljstvo.

Bolj, ko gruntam, bolj sem zmeden...

kdosemjaz

Fizikalc
1. avg 2007
1.654
0
36
Pajade. Ne da se vzporedno furat dveh odnosov oz. vlečt svojih bivših v trenutno zvezo. Najbrž bi tvoja nova punca z veseljem gledala, kako se ona obeša po tebi in obratno. Gimme a break.
Tudi jaz ne pravim, da je lahko pretrgat vezi, ampak če ugotovita, da nista za skupaj, je brezveze 'štukat drek'. Samo podaljšujeta si agonijo, ki bo itak nastopila prej ali slej (oz. je že).

Grisbi

Fizikalc
19. jul 2007
2.193
1
36
20 km iz Lj
Če mene vprašaš je trenutno v fazi, ko te želi pustiti, vendar se boji.....zelo verjetno te ima še vedno rada, te želi v svojem življenju, vendar prihodnosti tej vezi ne vidi....slej ko prej bo prišel čas, ko bosta oba toliko ohlajena,da bosta brez večjih problemov prekinila vezo in ker ne bo več čustev bosta lahko ostala prijatelja,....koliko časa bo pa do takrat preteklo je pa odvisno od vaju...

Glede tistega, da bi raje izbrala prijateljstvo namesto veze pa ne vem, če bi ji verjela,...trenutno zaradi čustev še razmišlja tako, ko pa bodo čustva do tebe manjša in močnejša do nekoga drugega bo pa druga zgodba...

Bitch_inside

PEPCA 2007
18. jul 2007
3.608
1
36
Ljubljana
Citat:
Uporabnik Dsqrd2 pravi:
V bistvu ni čisto tako..., ona je na izrednem študiju, čez teden ima varstvo otroka (privat) od 7:30-16:30, petek in sobota predavanja.

Med tednom pridem v Lj 3-4 krat popoldan - zvečer, včasih tudi prespim pri njej.
In dokler zadeva ne bo razčiščena v bilo katero smer,se jaz ne vidim z drugo žensko, ker mi niti ni do tega, da bi zdaj zaradi tega po drugih skakal, ker mi misli vseskozi uhajajo k njej.

P.S. - še ena stvar, ki sem jo pozabil omeniti; ona pravi, da, ko bom jaz imel drugo punco, me bo še vedno imela rada in me bo pred njo ravno tako objela, kot sedaj in, če bo ona imela fanta, ki bi ji, recimo branil se družiti z menoj in bi jo postavil pred odločitev ali on ali jaz, bi ona izbrala moje prijateljstvo.

Te čist štekam. Glede nje ... mene blazno bega to, da te ima zelo rada, da si ne predstavlja življenja brez tebe, bila bi pa rada tvoja prijateljica. Ob tako močnih čustvih je čisto nerealno govort take stvari. Vsaj zase vem, da bi ob takih čustvih probala zgladit spore in ostat v vezi.
Ali ti laže al pa laže sama sebi ....

Diablo

Fizikalc
19. jul 2007
5.360
3
38
ko boste vsi v temi zaceli obravnavat tisto 21-letnico kot zmedeno kuro, bo naenrkat vse bolj jasno. Edini plus je, da neki dela da si sluzi denar in dela neko solo.

Georgie

chairman
1. sep 2007
982
0
16
Far Far Away
Citat:
Uporabnik Dsqrd2 pravi:

...

No, to je pa bistveno. Prva stvar - take projekcije kar takoj izklopi. Enega izmed rezultatov si še enkrat preberi v svojem zadnjem stavku.

Sicer pa - v tem trenutku ti priporočam poslušanje kakšne sončne muzike, ki te bo popeljala čez zelene travnate poljane ... Recimo Dubliners.
grims-1.gif
Resno.

P.S.: Samo, da se ne boš napil.
wink-1.gif

Nazadnje urejeno:

Dsqrd2

Zelenc'
12. okt 2007
10
0
1
Ja Bitch, saj to je to, ker ni nekega ne vem kakega razloga..., če gledam realno bi bilo najbolje zgladit spore, ker čustva so zaenkrat zelo močna in obojestranska, če bi pa zadeva delovala v prihodnosti je pa druga zgodba...